Lostcularin cetemize katilmalarina kesinlikle karsiyimharry_potter yazdı:
Bu kız gerçekten cadı Lilly. Bak büyü falan da yapıyor. Özünü kaybetmemiş, ne olur verelim bir rolsahende yazdı:
Ben sana bir büyü yapıcam ki
Lostcularin cetemize katilmalarina kesinlikle karsiyimharry_potter yazdı:
Bu kız gerçekten cadı Lilly. Bak büyü falan da yapıyor. Özünü kaybetmemiş, ne olur verelim bir rolsahende yazdı:
Ben sana bir büyü yapıcam ki
okuduğum biryerde Daniel tabiki Türkçe'ye çevrilmiş) "kitapların benim anılarımı anlatıyor olması kötü tabiki, başka şeylere vakit ayıramıyorum. Birçok başrol oyuncusu aynı anda farklı filmlerde misafir oyuncu olarak da oynamasına rağmen ben filmdeki her oyuncu ile birebir olmak durumundayım. Aksi takdirde o anılar bana ait olmaz" demişti.
sabahtan beri youtubede melez prens sahneleri ariyorum.
hicmi sizmamis disariya yoksa benmi bulamiyorum, siz izledinizmi melez prens sahnelerini
Ben de bunu diyorum ya zaten. Onu anlatiyor ama onun agzindan anlatilmiyor.
harry_potter yazdı:
okuduğum biryerde Daniel tabiki Türkçe'ye çevrilmiş) "kitapların benim anılarımı anlatıyor olması kötü tabiki, başka şeylere vakit ayıramıyorum. Birçok başrol oyuncusu aynı anda farklı filmlerde misafir oyuncu olarak da oynamasına rağmen ben filmdeki her oyuncu ile birebir olmak durumundayım. Aksi takdirde o anılar bana ait olmaz" demişti.
Youtube yasaklı videoları yayımlamıyor. Bu yüzden oraya bakma. Ben de birşey bulmuştum, sanki tanıtım filmiymiş gibi gösteriliyor ama aralara filmden sahneler sokuşturulmuş.Zey.neP yazdı:
hicmi sizmamis disariya yoksa benmi bulamiyorum, siz izledinizmi melez prens sahnelerini
sanırım harrypottercafe de birinin verdiği likte idi
video değilse de belki resim bulmayı başarabilirsin, bugün öğlen bakarım ben de
ama bakin ne buldum, cok güzel bir clip, harryle ginny nin aski
harry and ginny
harry_potter yazdı:
Youtube yasaklı videoları yayımlamıyor. Bu yüzden oraya bakma. Ben de birşey bulmuştum, sanki tanıtım filmiymiş gibi gösteriliyor ama aralara filmden sahneler sokuşturulmuş.Zey.neP yazdı:
http://www.melezprens.net/
Sizden de beterler varmış yahu...
Ben kaçtım.
Bunlar var Ginny hanim. Kizginim sana ya neyse yine de yazayim. Yoldasiz sonucta.
Melez Prens 1
Melez Prens 2
Melez Prens 3
Melez Prens'deki birçok sahneyi kullancaktır youtubecular. Çok malzeme çıkacak.
Şu anda ellerindeki imkansızlıklarla yine de iyi iş çıkarmışlar.
site gercekten harikaymis, orayada üye olalim bariSmyrna yazdı:
harry_potter yazdı:
http://www.melezprens.net/
Sizden de beterler varmış yahu...
Ben kaçtım.