Bu siteye
Simya'ninAnnesi yazdı:
hangi site oldugunu soyle biz sana anlatalim nasil yukleneceginiharry_potter yazdı:
[Ben Deniz'in fotoğrafını çektirdim ama nasıl siteye yükleyeceğim bilemiyorum
Bu siteye
Simya'ninAnnesi yazdı:
hangi site oldugunu soyle biz sana anlatalim nasil yukleneceginiharry_potter yazdı:
[Ben Deniz'in fotoğrafını çektirdim ama nasıl siteye yükleyeceğim bilemiyorum
Bu hafta burda book week(kitap haftasi) ve yarin 2.ci sinif ogrencileri yeni jenerasyon kitaplardan kostum giyip book week icin uygulamalar yapicaklar.
Eeee simdi diyeceksinizki ne alaka Rowling cetesi ilee??? , sizz demeden once ben aciklayayim hemen .
Secilen yazarlar arasinda Rowling'de var vee bizz prensesi Hermione yapmaya karar verdik .
Simdi siz rowling cetesi asil uyeleri olaraktan , bu yedek uyeye kravat ve saclar konusunda fikir verin bakiiim.
Hadi toplasin Harry Potter'cu sekerlerrr .
haaaaa.. :KUT KUT, kafami masaya vurma ikonu: uyuyorum ha varya.. du sindi. netcen biliyonmu yan tarafta foto galerisi var, ona tikla acilan sayfada Foto Galerisi yazisinin altinda 2 kutucuk var birincisi "Album yarat/Duzenle" diyo. ona tikla. bi kutu aciliyo, altindaki beyaz seirde herhangi bi isim yaz, degisiklikleri kaydete bas. sonra devam et'e bas. boylece bi album yarattin, sonra o albume resim koyuyosun.. devam edem mi??harry_potter yazdı:
Bu siteye
hortkuluk avcısı diye bir sitede şunları buldum
14 Kasım 2008 - HP ve Melez Prens filmi vizyona girecek.
~ 2010 - HP ve Ölüm Yadigârları filmi vizyona girecek.
Bakiniz yukarida ki resim.
serden yazdı:
Simdi siz rowling cetesi asil uyeleri olaraktan , bu yedek uyeye kravat ve saclar konusunda fikir verin bakiiim.
hadi bakalim 2010'a geri sayima baslayalim ..ayben yazdı:
hortkuluk avcısı diye bir sitede şunları buldum
14 Kasım 2008 - HP ve Melez Prens filmi vizyona girecek.
~ 2010 - HP ve Ölüm Yadigârları filmi vizyona girecek.
Helen McCrory ( Narcissa ) bu hafta cekimlere basliyormus
Turkiyede olsam onlarcasini bulurdum su sari kirmizili kravatin artik elimizdekiyle idare edicez . Cubbe'miz var saclarda kahkul yok , oldugu kadar Hermione olacak artik prenses. Tesekkur ederim Mevhibe'cim sekercim .
ladybug yazdı:
Bakiniz yukarida ki resim.
serden yazdı:
Rica ederim seker. Kolay gelsin.serden yazdı:
Turkiyede olsam onlarcasini bulurdum su sari kirmizili kravatin artik elimizdekiyle idare edicez . Cubbe'miz var saclarda kahkul yok , oldugu kadar Hermione olacak artik prenses. Tesekkur ederim Mevhibe'cim sekercim .
bi dakka ya, White witch of Narnia oynamiycakmiydi Narcissayi???ladybug yazdı:
Helen McCrory ( Narcissa ) bu hafta cekimlere basliyormus