Anci yazdı:
Devam...
hayalperest Birgül
Ozoz Özlem
Aysel
umut - Özler
gunaydınnnnnnnn
ayakkabım cok guzel ve kıyafetımede cok uyuyor ama bide resımlerımı eklesem cok güzel olacak.
Anci yazdı:
Devam...
hayalperest Birgül
Ozoz Özlem
Aysel
umut - Özler
gunaydınnnnnnnn
ayakkabım cok guzel ve kıyafetımede cok uyuyor ama bide resımlerımı eklesem cok güzel olacak.
[quote]
hayalperest yazdı:
Ekle valla,benim imzamda yer kalmadı.Benim ayakkabılarım da çok güzel.Tam tuvalet altına giyilecek cinstenAnci yazdı:
Devam...
hayalperest Birgül
/quote]
gunaydınnnnnnnn
Bizim zamanımızdaki ayakkabıları düşündüm de )))
İlkokul 2.sınıfta giydiğim ayakkabıyı hatırladım. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama iri görünümlü,tabanı da iti bir ayakkabıydı.Yalnız çok dayanıklıydı onu iyi biliyorum
Anciiiiii acil cevap istiyorum.
Resım ekleyecem ama sag ıcın R yada r sol ıcın de L veya l veya bos bırakın dıyor be nedemek yahu
[quote]
Anci yazdı:
bengi-gunes Bengi
[/quoTE
kırmızı ve mavi karışımı...Ama ben o topuklarda yürüyebiliri miyim dersin))
ayağımı kırarsam hastane masrafları sana ait ona göre...
farketmez,tamam de geç..resmi sağa ya da sol tarafa koyman için o ama çok ta şart değil..hayalperest yazdı:
Resım ekleyecem ama sag ıcın R yada r sol ıcın de L veya l veya bos bırakın dıyor be nedemek yahu
Anci yazdı:
farketmez,tamam de geç..resmi sağa ya da sol tarafa koyman için o ama çok ta şart değil..hayalperest yazdı:
tamam dıyorumda olmuyor hata verıyor o zamanda.
[quote]
bengi_güneş yazdı:
Ben giyebiliyorsun diye düşündüm nedenseAnci yazdı:
bengi-gunes Bengi
[/quoTE
kırmızı ve mavi karışımı...Ama ben o topuklarda yürüyebiliri miyim dersin))
ayağımı kırarsam hastane masrafları sana ait ona göre...
İstersen değiştireyim ya da topuklu giymeyi öğren
Dememesi lazım ya.Ben hiç yazmıyorum ki R ve ya L .boş geçiyorum.tamam diyorum.hayalperest yazdı:
Anci yazdı:
tamam dıyorumda olmuyor hata verıyor o zamanda.
hatırladım o ayakabıları..Anci yazdı:
Bizim zamanımızdaki ayakkabıları düşündüm de )))
İlkokul 2.sınıfta giydiğim ayakkabıyı hatırladım. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama iri görünümlü,tabanı da iti bir ayakkabıydı.Yalnız çok dayanıklıydı onu iyi biliyorum
epa ayakkabı derlerdi..