Melez Prens Türkiye'de ne zaman yayımlanacak? İmzama şu kadar gün kaldı yazacağım hergün.
Melez Prens Türkiye'de ne zaman yayımlanacak? İmzama şu kadar gün kaldı yazacağım hergün.
Askerde safak ,,,,,,,denirmiş onun gibi yaniharry_potter yazdı:
bu arada hagride aday yok heralde
demin tüm içtenliğimle döktüm içimi hagride
Buldum 21.11.2008
Kesinlikleayben yazdı:
Askerde safak ,,,,,,,denirmiş onun gibi yani
Hagrid'e içtenlikle konuştuğunu farkettim. Dün akşam Felsefe Taşı'nı izledim. Başını izlememiştim. Bebeğin Private Drive'a bırakıldığı sahneyi.
Hagrid nasıl üzülüyor, Minerva da öyle
onceki film gecen sene ortasinda yayina girmemismiydi?? ne cabuk.. insallah aceleye getirmiyolardir..harry_potter yazdı:
Buldum 21.11.2008
BENDE TAM KASIM DİYORDUM
O DEV CÜSSELİ ADAMIN BUKAR İNCE DÜŞÜNEN DUYGUSAL BİRİ OLABİLECEĞİNİ KİM DÜŞÜNEBİLİRharry_potter yazdı:
Kesinlikleayben yazdı:
Askerde safak ,,,,,,,denirmiş onun gibi yani
Hagrid'e içtenlikle konuştuğunu farkettim. Dün akşam Felsefe Taşı'nı izledim. Başını izlememiştim. Bebeğin Private Drive'a bırakıldığı sahneyi.
Hagrid nasıl üzülüyor, Minerva da öyle
bence de acele ediyorlar Luna. Ama bir yandan da sabırsızlanmıyorum desem yalan olurSimya'ninAnnesi yazdı:
onceki film gecen sene ortasinda yayina girmemismiydi?? ne cabuk.. insallah aceleye getirmiyolardir..harry_potter yazdı:
Buldum 21.11.2008
dogru aslinda. 6. ve 7. kitaplar yayinlanmadan once film ve kitaplar birbirlerine paralel olarak heyecan yaratiyorlardi, simdi kitaplar bitti, sonun ne oldugunu ogrendik ya, ne yalan soyliyim, filmler de bir an once bitse fena olmaz.harry_potter yazdı:
bence de acele ediyorlar Luna. Ama bir yandan da sabırsızlanmıyorum desem yalan olurSimya'ninAnnesi yazdı:
Buldum 21.11.2008
Deniz' i de ekibe alalım mı? Ama ne ad vereceğiz?
Kendisini siteye üye yapacağım.