Deniz 7'lerde çok takılıyor. İyi normalmiş demek ki. Ben de bugün Deniz'e bu alıştırmayı bayram tatilinde bol bol yaptırayım.
Deniz 7'lerde çok takılıyor. İyi normalmiş demek ki. Ben de bugün Deniz'e bu alıştırmayı bayram tatilinde bol bol yaptırayım.
Ritmik saymaları geçen yıl bitirdi Birceler.
Bu yıl ilk hafta tekrar yapmışlar saymaları.
Çarpım tablosu işleri de tamam.
Bu hafta ve geçen hafta geometri gördüler.
Geometrik cisimlerin yüzeylerini,ayrıtlarını,köşelerini ezbere biliyorlar artık gözlerinde canlandırarak.
Açılımlarla ilgili ödevleri vardı hafta sonu.
Hayat Bilgisi dersinde arkadaşlık ilişkilerini görüyorlar ''Okul Heyecanım'' başlıklı ünitede.
Türkçe dersinde bolca ünlü ve ünsüz harflerle ilgili test çözüyorlar.
İngilizce dersinden ödevi var yarın.
Konusu biriyle tanışma imiş,kafasından bir arkadaş bulacakmış ve onunla tanışacakmış ve konuşmaları yazacakmış defterine.
Bizde durum böyle.
Bizimkiler geçen hafta hayat bilgisinde lütfen özür dilerim teşekkür ederim gibi nezaket kalıplarını öğrendiler , bu hafta konumuz demokrasi.
Öğretmen çok az ödev veriyor, 10 dakikada bitirip tv nin karşısına geçiyor.
8 er saymalarda 1 ler basamağındaki rakam 40 dan sonra tekrar ediyor.Bilmem açık oldu mu?S.E.S yazdı:
8 er sayfamada mantığı anlayamadım
anneciğin yazdığı
9 ar tamamda 8 er nasıl bi mantık
aklıma takıldı bak
Akşam matematik ödevine bakarken aynen böyle oldum hepsini unutmuşu valla yeniden tekrar sorular a+b = 120 ise sayısı b sayısından 20 eksik ise b sayısını ve a sayısını bulunuz sorunun devamı olarak a * b = ? isareti allahtan iyi anlamışta zorluk çekmedik ama bu sene daha zor olacak galiba sizde durum nasıl bu arada bizimki tarih delisi akşam biz ne zaman tarih dersi görmeye başlıyacaz deyip duruyordu bende sen bunları bi öğrende hersey sırayla dedim bugün bana osmanlı padişahları ansiklobedisi ısmarladı bakalım bulabilirsem alayım kolay gelsin hepinize
Bizimkiler hala basamakları öğreniyorlar. Böyle bir soru yok. Kaçıncı ünitedesiniz ve hangi okula gidiyor çocuğunuz öğrenebilir miyimDIBIKA yazdı:
Akşam matematik ödevine bakarken aynen böyle oldum hepsini unutmuşu valla yeniden tekrar sorular a+b = 120 ise sayısı b sayısından 20 eksik ise b sayısını ve a sayısını bulunuz sorunun devamı olarak a * b = ? isareti allahtan iyi anlamışta zorluk çekmedik ama bu sene daha zor olacak galiba sizde durum nasıl bu arada bizimki tarih delisi akşam biz ne zaman tarih dersi görmeye başlıyacaz deyip duruyordu bende sen bunları bi öğrende hersey sırayla dedim bugün bana osmanlı padişahları ansiklobedisi ısmarladı bakalım bulabilirsem alayım kolay gelsin hepinize
Bu akşam matematik ödevi vardı Birce'nin.
Açılarla ilgiliydi konusu.
Dik açı,dar açı ve geniş açıyı öğrenmişler.
Derecelerini anlamaya çalıştı bu akşam.
Yok 90 derece yok bilmem ne derece diye diye kızarak yaptı ödevini.
Ya ben bu yeni taktiğimi pek sevdim.
Derse oturdu mu ben aşağı cafeye. Evde olunca her bir soruda anneeeeee diyen çocuk çatır çatır yapıyor tek başına.
Bugün eşim erken geldi eve. Dedim gel benle aşağı. Yok ben dinlencem dedi. Anlattım ona da. Geldi benle. Biraz sonra eve çıktığımızda Hayat Bilgisi, İngilizce ve Matematik ödevleri bitmişti bile.
Kışın napsam acaba? Aşağıda üşürüm.Hergün bir komşuya.
nesrin yazısı nasıl barışınbarnes yazdı:
Derse oturdu mu ben aşağı cafeye. Evde olunca her bir soruda anneeeeee diyen çocuk çatır çatır yapıyor tek başına.
Bugün eşim erken geldi eve. Dedim gel benle aşağı. Yok ben dinlencem dedi. Anlattım ona da. Geldi benle. Biraz sonra eve çıktığımızda Hayat Bilgisi, İngilizce ve Matematik ödevleri bitmişti bile.
sallamıyor mu sen yokken ödevlerini
erkan yalapşap yapıyor ben kontrol etmiyorsam
7,8,9 lar bitti bizde
üçündende 5 almış
zaten geçen seneden hazırdı
bu sene üstünden bile geçmedik
Sibel,S.E.S yazdı:
nesrin yazısı nasıl barışınbarnes yazdı:
sallamıyor mu sen yokken ödevlerini
erkan yalapşap yapıyor ben kontrol etmiyorsam
7,8,9 lar bitti bizde
üçündende 5 almış
zaten geçen seneden hazırdı
bu sene üstünden bile geçmedik
Yazı yazmayı sevmiyorsa bırak çirkin olsun yahu!
Hattat olmayacak ya çocuk.
Yazması,ödevini yapması değil mi önemli olan?