Geçmiş olsun ,nesi var ?smg yazdı:
Oğlum hasta okula gidemedik,yarında gidemeyecek
Acil şifa bulmasını dilerim .
Teşekkür ederim_begonvill_ yazdı:
Boğaz enfeksiyonu,cumartesiden beri ilaç kullanıyoruz.
4 gündür okula gidemedi
.
bu sınavı herhangi bir yayınevi getirip teklif ediyormuş, öğretmen kabul ederse çocuklar sınava giriyor, 1. sınıf olarak 5 şubeyiz, bizimle birlikte 2 sınıf kabul etti._begonvill_ yazdı:
Yok Arifecim .dsimay yazdı:
siz girdiniz mi böyle bir deneme sınavına?
Bizde boyle bir sınav olmadı .
salı günü girdik sınava, çok heyecan vericiydi, hem çocuklar hem biz çok heyecanlandık..
hayat bilgisi 20
türkçe 20
matematik 20
olmak üzere toplamda 60 soru var ve 70 dk da sınav oldular, baya tc kimlik numaraları da dahil her soruyu kitapcıkdan okuyup kodlayarak sınav oldular.. bugün sonuç açıklandı;
türkçe den 3 yanlış, hayat bilgisinden 1 yanlış ve matematik full..
okul da da sınıfat da 1. olduk, zaten ilk 8 bizim sınıfımızdan çıktı..
puanımız da; 449.633
[/quote]smg yazdı:
geçmiş olsun. nilsunun da boğazlar şişti bugün göndermedim dinleniyor.
arife simayı tebrik ederim
bizde sınav durumları yok. harıl harıl gösterilere hazırlanıyorlar. yarın ingilizce gösterileri var haziran ayında da sınıf öğretmenlerinin düzenlediği bir gösteri olacak.. gösteri kostümü telaşıda biz velilerin üzerinde. nilsu peri kızı olacak, huni şeklinde şapkanın üzerinden sarkan tül şeklinde birşey istedi öğretmeni. ne kadar yer dolaştım anlatamam. kendimde beceremiyorum ki oturayım dikeyim.. kostümcünün çalıştığı bir terziye verdim inşallah düzgün birşey çıkar ortaya.
Öncelikle Sİmayı tebrik ederim annesi ,aferin onadsimay yazdı:
öğretmen kabul ederse çocuklar sınava giriyor, 1. sınıf olarak 5 şubeyiz, bizimle birlikte 2 sınıf kabul etti.
Bizim okulda öğretmen pek yetki merci değil,okul-ve zumre karar veriyor ogretmenlerin napacagına .
Birde eğitim standartı varı.Bir öğretmen farklı bir uygulama ,diğer öğretmen farklı bir uygulama yapamıyor .
Aynı anda tüm sınıflar aynı konuyu işliyor.Konuları-soruları zümre hazırlıyor .Ödevler bile tüm sınıflarda aynı oluyor
Çocuklar her hafta sınav oluyorlar,ama sınav olduklarını bilmiyorlar.Buradaki amaç biraz da öğetmeni sınav etmiş oluyor okul.Yani o haftaki konuları iyi aktarabilmiş mi ? ,o öğretmenin sınıfının seviyesi ne durumda ? O hafta işlenen konuları öğrenciler alabilmiş mi babında
Suzancım ,bu tür gösteriler için kostumu okulun hazırlaması gerekmez mi ?Aileler o kadar işinin arasında birde kostum derdine mi düşsün .Programı hazırlyorlar madem,kostumleri de hazırlamalılar.nilsubensu yazdı:
bizde sınav durumları yok. harıl harıl gösterilere hazırlanıyorlar. yarın ingilizce gösterileri var haziran ayında da sınıf öğretmenlerinin düzenlediği bir gösteri olacak.. gösteri kostümü telaşıda biz velilerin üzerinde. nilsu peri kızı olacak, huni şeklinde şapkanın üzerinden sarkan tül şeklinde birşey istedi öğretmeni. ne kadar yer dolaştım anlatamam. kendimde beceremiyorum ki oturayım dikeyim.. kostümcünün çalıştığı bir terziye verdim inşallah düzgün birşey çıkar ortaya.
Bizimkilerin gösterisi oldu .Sene başından beri hazırlanıyorlardı .Oyunun konusundan hiç haberimiz yoktu .Bremen mızıkacılarını sahnelediler ,şarkılar danslar eşliğinde. Mert'lerin sınıfı arı olmuştu.Arı kostumu giydiler .40 tl para istediler kostumler icin .Kostumler ogrencilere özel dikildi ve sonrada bizde kaldı .
Bahsettigin huni şeklindeki şapkayı kostümcülerden bulabilirsin .Ya da Eminönü'nde kına gecesi malzemesi satan yerler var .Orda cok gördüm .Hürrem sultan şapkası ,cariye şapkası vs gibi isimlerle satılıyor .Fİyatları da 5 lira cıvarındaydı .Eltime kına gecesi yaparken cok dılasmıstım .Kızlara o şapkalardan almıstım .
Mısır çarşısında,turistik ıvır zıvır satan dükkanlarda da var .Dilerim fazla aramaya gerek kalmadan bulabilirsin
çok geçmiş olsun, tam mevsim arası ya, çocuklar hep hasta, acil şifalar diliyorum.. bizde çok hafif atlattık boğaz enfeksiyonu, 1 gün yollamadım okula, şimdi daha iyi..
smg yazdı:
Teşekkür ederim_begonvill_ yazdı:
Boğaz enfeksiyonu,cumartesiden beri ilaç kullanıyoruz.
4 gündür okula gidemedi
teşekkür ederim suzan..
gösteri olaylarını çok seviyorum bende, ne güzel, izlemesi çok keyifli oluyor, çocuklarda çok eğleniyor..
demet e katılıyorum bende, heleki bir özel okulda velilere kostüm görevi verilmesi bana da çok garip geldi..
nilsu ya başarılar diliyorum, fotoğraflarını bekliyoruz annesi..
nilsubensu yazdı: