İsim vererek özür dileyenlerin mesajlarını silerim Sitede tekrar bir karmaşa yaratmayalım dimi
İsim vererek özür dileyenlerin mesajlarını silerim Sitede tekrar bir karmaşa yaratmayalım dimi
özür dilemek güzeldir ama bende uzun bir yazı hazırlıyordum..birisine şimdi yazmiyim mi?
Cevabı bir alt mesajımda....kani_erdem_ yazdı:
özür dilemek güzeldir ama bende uzun bir yazı hazırlıyordum..birisine şimdi yazmiyim mi?
Yesim yazdı:
Cevabı bir alt mesajımda....kani_erdem_ yazdı:
özelden yazsam olur mu?
Kuşlar haber verdi Özgür geyik forumunda ciddi bir serzenişte bulunmuş diye
Sen kardeşim gibisin gerçi kardeşim yok o zaman kuzenim ol,evin her daim yaramaz hiç büyümeyen oğlanı
Ben cevaplarını keyifle okuyorum zaten senin tarzın bu SANA YAKIŞIYOR
Sen doğuştan sevgi dolusun,çember falan yutmana gerek yoktur
Düzsündür sen çoğu zaman o yüzden düz davranan her geyikçi arkadaşında bir yeri vardır bu sitede.
Düzler ve yamuklar hakkında bir liste yok,lütfen özelime devamlı "kimler" diye mesaj yazmayınız
sımdı bu konuyu kısaca bırılerı toparlayıp bana nalatsa hıc fena olmas.yıne ortalık karısmıs yaw noluyor anlamadım
manevı degerı oolan bı esyanızı kırdım ozur dılerım.dıle veya dıleme bu gerı getırmezkı.onemlı olan bence kırmıs oldugun ıcın uzuntu duymus veya duymamıs olmandır gerısı bos benım ıcın.hıc uzulmemısın ama ozur dılemısın adettendır dıye kac yazar.......
kımse kımseden ozur dılenmesını gerektırın davranıs veya sozde bulunmasın yeter.
yaptıgın hıcbıseyden pısmanlık duyma
pısmanlık duyacagın bırsey yapma
derler....