siteler için teşekkürler.
siteler için teşekkürler.
inanın bugün bu formu arayacaktım
bende yapmak istiyordum
teşekkür)
ya benmi aptalim yapamiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadasim herseyi iyi guzel ouyo resmi gonderme isleminde create new ticker yazio
bende denedim acaba olmuşmu ???
yapamadım
çok teşekkürler canım paylaşımın için...
ben de çok beğeniyordum forumları okurken çizelgeyi. Çok iyi oldu. Teşekkürler
ben verdiğiniz adresten oğlumun yaş çizegesini hazırlıyorum.çıkan koduda imza kısmına yapıştıruyorum ama sadece yazılar çıkıyor.
kaçkez denedim ama olmuyor.url yazan yerede kopyaladım yine sadece yazılar çıktı.
birde profilime resim eklemek istedim.yine olmadı.resim ekle yerinde sadece seçili bir hazır resim var.
bana yardımcı olursanız teşekkür ederim
29 NİSANDA EKONOMİK BOY HUGGİES ALDIK.BİRİNCİ PAKETİ BİTİRMEDEN COCUGUMUZUN ALTI PİŞİKLERLE DOLDU DAHA ÖNCEDE HUGGİES KULLANIĞIMIZ İÇİN HUGGİESTEN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİK AMA İKİNCİ PAKETİ AÇTIĞIMIZDA KALİTESİNE BAKTIK Kİ NE GÖRELİM ESKİ HUGGİES GİTMİŞ YERİNE DOKUSU SERT, İNCE, JELSİZ, EMİŞ GÜCÜ OLMAYAN BİR HUGGİES GELMİŞ ASLINDA BU DURUM ÇOK ŞAŞIRTICI DEĞİL TÜRKİYE DE BUNUN ÖRNEKLERİYLE ÇOK KARŞILAŞIYORUZ ..
BEBEĞİMİZ ŞUAN PİŞİKLERİNDEN DOLAYI ÇOK ACI ÇEKİYOR GECELERİ UYUYAMIYOR GÜNDÜZLERİ DE HUZURSUZ BİR HALDE AĞLAYIP DURUYOR PİŞİK KREMLERİ DE FAYDA ETMİYOR ÇÜNKÜ BEZİN KALİTESİ ÇOOK DÜŞMÜŞ GÖZENEKLERİ YOK
ŞİMDİ OĞLUMUZUN BU HALİNDEN SİZLER SORUMULUSUNUZ...
MADEM KALİTESİ DÜŞÜK BİR BEZ ÜRETİYORSUNUZ NEDEN ÜZERİNE 3. KALİTE 5. KALİTE İBARESİ KOYULMUYOR ?
GERÇİ BEN BU SATIŞ POLİTİKASINI DA ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA BUNU NEREDEYSE BÜTÜN FİRMALAR YAPIYOR YAPIYOR AMA EN AZINDAN ÜZERİNE UYARICI BİR AMBLEM KOYULABİLİRDİ SİZİ KINIYORUZ HUGGİES!!
ÖZCAN AİLESİ :-x