12. Sayfa - Toplam 12 Sayfa var BirinciBirinci ... 2101112
Toplam 117 sonuçtan 111 ile 117 arasındakiler gösteriliyor.

Re: sandiklara hile karisir korkusunu nasil yenmeli :-)

S.E.S yazdı:
    anarşik_şazi yazdı:
    referandum da sandık görevlisi oldum

bu seçimde de olacağım

en azından kendi sandığıma sahip çıkacağım
    bu yılki sandık başkanlığı görevim akp nin kalesi denilen bir yerde
    özellikle istediğim bi nokta oldu iyide oldu bana göre
    en azından benim olduğum sandıkta düzgün bi seçim olacak benimle birlikte görev alan arkadaşlarımında sandıklarına sahip olacağını biliyorum
    özellikle o bölgeden sandık istedik
    işimiz zor uykusuz bir gece olacak muhtemelen ama olsun
    yeterki önümüz aydınlık olsun
    Uykusuz,bol kavgalı vee bol itirazlı bir gece.Hele de bazı gruplar yok mu,özellikle kalabalık gelip,kabadayılık yapıp korkutmaya çalışırlar.Kolay gelsin.

Re: akp ye oy verecek arkadaşlar

ilyada yazdı:
    yapmayın lütfen ya Allah Allah nidası falan yok. dini sömürü yok sadece suçlaması var. bu şuna benziyor AK Parti gelmeden ve ilk geldiği dönemlerde de sokakta nasıl gezicez bunlar bizi kapatır şöyle olur böyle olur endişeleri yok muydu gerçi hala da var. ama sonuç ta ne oldu. hiç birşey olmadı. bunlara kapılmayın. gerçekten şu mail döngülerinden sıyrılarak bir kez daha düşünün.
    kim kime karışıyor.
    her ramazan öncesi oruç tutmayanlara olumsuz tavırlar olduğuna dair illa bi forum açılıyor ama yoktur böyle birşey. çok eskilerde cahil insanların din bilmez insanların yaptığı yanlış benim günümde yaşanmıyor ama varmış gibi bu ortamlarda lanse ediliyor.
    hepimiz ülkemizi sevmiyor muyuz. seviyoruz. hepimizin çocukalrı var. onların geleceğini düşünüyoruz.
    ama haksızlık ediyorsunuz
    başbakanımın gözlerinin altında bir göz kadar daha torba oldu. ne zoru var sizce. bunun tek nedeni hizmet aşkı. bunu görmezden gelmemelisiniz.
    gözlerinin altindaki sislikler,sürekli isvicredeki 8 hesabini kontrol etmekten geliyor olmasin

Cumhuriyet Portal

2 Aralık 2010

Başbakan Erdoğan'ın banka hesaplarının adresi Remzi Gür

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, ''Tayyip Erdoğan'ın banka hesaplarının adresi Remzi Gür'' iddiasında bulundu.

AA

Ankara / İstanbul- İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, İP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında Wikileaks adlı internet sitesinde ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsviçre bankalarında hesabı bulunduğu yönündeki iddiaların doğru olduğunu'' ileri sürdü. İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'e 5 yıl önce gönderilen ve Başbakan Erdoğan ile ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Eric Edelman arasında geçtiğini öne sürdüğü görüşmeyi bu duruma kanıt olarak sunan Gültekin, ''Olay ispatlanmıştır çünkü bizzat ABD Büyükelçisi Edelman, bu sırdaş hesap bilgisini veriyor'' dedi.

Başbakan Erdoğan ile Remzi Gür arasında geçtiğini iddia ettiği bir ses kaydını da basın mensuplarına dinleten Gültekin, ''Tayyip Erdoğan'ın kişisel ödemelerini Remzi Gür yapıyor. Tayyip Erdoğan'ın banka hesaplarının adresi Remzi Gür. Tayyip Erdoğan, Remzi Gür, telefonda 'Sümeyye'ye 20-25 yolla' dediğin miktarı hangi banka hesabına ödedi? Remzi Gür, ABD'deki çocuklarının öğrenim giderlerini hangi banka hesabından karşılıyor? Yurt dışında kendi üzerine veya mutemetlerinin adına açtırdığın kaç banka hesabı var?'' iddialarında bulundu.

Remzi Gür'den iddialara cevap

İşadamı Remzi Gür, Gültekin'in iddialarıyla ilgili yargı yoluna başvuracağını belirterek, ''Başbakan ile aramızdaki ilişkilerle ilgili seneler evvel bir açıklama yaptık. Onlar aklına her estiği zaman bu iftira kampanyasını devam ettiriyorlar. Bu iftiradan başka bir şey değildir'' ifadesini kullandı.

Bu iddiaları dile getirenlerin ellerinde bir kanıt olmadığını vurgulayan Gür, ''Birine iftira edilirken önüne ispatı da konulmalıdır. Böyle bir ispat olmadan bunları söylemek hangi insanlık ölçülerine yakışır'' dedi.

Böyle bir işin içinde olmalarının mümkün olmadığını belirten Gür, ''Başbakan'ın gizli kasa tutmasına ihtiyaç mı var? Bu iddialarla uzaktan yakından alakamız yok. Başbakan'ın da böyle bir şeye ihtiyacı yok'' vurgusu yaptı.

Gür'ün avukatından açıklama

İş adamı Remzi Gür'ün avukatı Abdullah Buladı, İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin hakkında hukuki ve cezai dava haklarının kullanılacağını kaydetti.

Buladı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Gültekin'in iddialarına konu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Remzi Gür arasındaki sözde telefon görüşmesinin ''İşte yurt dışındaki banka hesaplarının ispatı'' başlığıyla Aydınlık dergisinde yayımlandığını hatırlatarak, bu nedenle Başbakan Erdoğan ve Gür tarafından yetkili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti.
    ??te Erdo?an'?n ses kayd?!.. haberi

28 Ekim 2009

İşte Erdoğan'ın ses kaydı!..

Aydınlık Dergisi'nde yapılan araştırmada Erdoğan'ın gizli ses kaydı çıkmıştı. O kayıt Ulusal TV'de yayınlandı.

Aydınlık dergisinden Erdoğan'ın gizli ses kaydı çıktı. Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında; Başbakan Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye için işadamı Remzi Gür'den 20-25 bin (?) istiyor. İşadamı Remzi Gür de bu isteği "Hay hay efendim hemen" diye yanıtlıyor.

Başbakan Erdoğan kızı Sümeyye'nin Remzi Gür'ün verdiği bursla okuduğunu her fırsatta belirtiyordu.

Aydınlık dergisinde yayınlanan konuşmanın metni şöyle:

Tayyip Erdoğan- Eee… Bizim Sümeyye sizi arayabilir ama ben ııı… bu telefonun ön kodları falan… Amerika’dan ararsa sizi nasıl arayacak?

Remzi Gür - Aa.. Amerika’dan 0044 208….

Erdoğan - Nasıl abi?

Gür - 208…

Erdoğan - Ha, ondan sonra gerisi aynı…

Gür - Evet

Erdoğan - Değil mi?

Gür - Evet efendim… Bende onların numarası var, ben arayayım…

Erdoğan - Sümeyye’ninki var mı?

Gür - Var efendim bende…

Erdoğan - Ha!

Gür - Var bir numara ama, olmazsa alayım ben sizden…

Erdoğan - İşte ben onu sizi arattırayım da, ben dedim ki, kızım dedim, ben Remzi beyle bir görüşeyim…

Gür - Tamam efendim…

Erdoğan - Sen dedim ondan sonra Remzi beyi ararsın gerekli numaraları sen Remzi beye verirsin dedim.

Gür - Tamam efendim.

Erdoğan - Ona yani bi şey olarak, oranın verdiği bi sıkıntıları olmuş…

Gür - Tamam efendim, elimden ne yapıyorsa, ne eksikse, ne şeyse, biz yardımcı olmaya devam ederiz. Hallederiz…

Erdoğan - Sanıyorum bi 20-25…

Gür - Müsterih olunuz.

Erdoğan - 20-25 gibi gitmesi lazım..

Gür - Tamam, olur efendim… Siz merak etmeyin…

Erdoğan- Oldu…

Gür - Olur efendim. Ben hallederim. Hem o beni aramazsa ben onu ararım, hallederim. Sizin istediğiniz gibi…

Erdoğan - Peki, Nevin yengeye de çok selamlar…

Her seferinde boyle siyasi icerikli bir konu acilsa, acaba kim es kaza cevap verecek ve uzerine cullanacaklar diyorum.
    Ben yurtdisinda yasiyorum ve oy kullanamiyorum, onun icin partileri filan bilmem, AKP li de degilim. Kemal Kilicdaroglunu begenmen, kendine hayiri yok. Baykalin siyasi durusunu begenirdim.

Buradaki tavirlar hic hosuma gitmiyor. Bir yerde 8 yasindaki cocugun seviyesine dusmekten bahsediliyor ki, bu resmen hakaret bence. Herkesin oyu kendine, herkesin kendi akli var, ne bu misyoner gibi ikna turlari ve sadece-benim-dedigim-dogru tavirlari. Kendi fikrinden olmayanlara aptalmis muameleri. Once saygi diyorum. Sonra nasil ikna etmek istiyorsan, yaz.

Guzel Turkiyemiz hepimizin, bu vatan bizim, elbette herkes vatanimizin iyiligini ve istikrarini istiyoruz. Hepimiz cocuklarimizin gelecegi icin calisiyoruz.

Sayet sen 8 yasindaki cocuguna saygi, sevgi yerine, cevresini acili 'bitter siyaseti' egitirsen, o cocuktan gelecek icin ne gibi bir beklentin olabilir ki?

Damla

annecik74 yazdı:
    S.E.S yazdı:
    anarşik_şazi yazdı:
    referandum da sandık görevlisi oldum

bu seçimde de olacağım

en azından kendi sandığıma sahip çıkacağım
    bu yılki sandık başkanlığı görevim akp nin kalesi denilen bir yerde
    özellikle istediğim bi nokta oldu iyide oldu bana göre
    en azından benim olduğum sandıkta düzgün bi seçim olacak benimle birlikte görev alan arkadaşlarımında sandıklarına sahip olacağını biliyorum
    özellikle o bölgeden sandık istedik
    işimiz zor uykusuz bir gece olacak muhtemelen ama olsun
    yeterki önümüz aydınlık olsun
    Uykusuz,bol kavgalı vee bol itirazlı bir gece.Hele de bazı gruplar yok mu,özellikle kalabalık gelip,kabadayılık yapıp korkutmaya çalışırlar.Kolay gelsin.
    sizden eminiz zaten...
    bu sefer sandıklara iyi sahip çıkılsın herkes gözünü 4 değil 8 açsın umarım iyi organize olurlar bu sefer

) sadece gülüyorum..

yani işçi partisi repliklerine mi kaldınız yaa...

apocu mitçi abd ci marksist kapitelist en son da ulusalcı kemalist bu adamın hayat serüveni dahi sizi uyandırmaya yetmiyorsa daha ne diyeyim..

ayrıca cumhuriyet okurlarına da şaşıyorum..

ben akp li arkadaşlara kızıyordum abartmayın fazla politize oluyorsnuz diye..yazık etmişim onlar sizin yanınızda sütten çıkmış ak kaşık..

kendi bahçesine bomba attırp sonra da şikayetçi olmayan bir gazete bu cumhuriyet..

ha siz şimdi uğur mumcuyu iran sınırında giren islamcı terörsitlerin öldürdüğüne de inanırsınız dimi yaa..

çetin emeç abdi ipekçi bahriye üçoklar..

hablemitoğlunuda okyanus ötesi temizledi dimi?

amanııın kaçın irtica geliyor..bizi iran yapacaklar...

valla siz adamı zorla akp li yaparsınız ne diyeyim

iyi uykular

tatlı rüyalar

mihriban84 yazdı:
    ) sadece gülüyorum..

yani işçi partisi repliklerine mi kaldınız yaa...

apocu mitçi abd ci marksist kapitelist en son da ulusalcı kemalist bu adamın hayat serüveni dahi sizi uyandırmaya yetmiyorsa daha ne diyeyim..

ayrıca cumhuriyet okurlarına da şaşıyorum..

ben akp li arkadaşlara kızıyordum abartmayın fazla politize oluyorsnuz diye..yazık etmişim onlar sizin yanınızda sütten çıkmış ak kaşık..

kendi bahçesine bomba attırp sonra da şikayetçi olmayan bir gazete bu cumhuriyet..

ha siz şimdi uğur mumcuyu iran sınırında giren islamcı terörsitlerin öldürdüğüne de inanırsınız dimi yaa..

çetin emeç abdi ipekçi bahriye üçoklar..

hablemitoğlunuda okyanus ötesi temizledi dimi?

amanııın kaçın irtica geliyor..bizi iran yapacaklar...

valla siz adamı zorla akp li yaparsınız ne diyeyim