119. Sayfa - Toplam 133 Sayfa var BirinciBirinci ... 1969109117118119120121129 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1326 sonuçtan 1.181 ile 1.190 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

_begonvill_ yazdı:
    Aşağıdaki soruları,tabloya göre cevaplayın .

(TABLO)Yolcu tasıyan otobus resmi var .

Birinci Gün 14 yolcu taşıdı.
    İkinci Gün 17 yolcu taşıdı.
    Üçüncü Gün 32 yolcu taşıdı.
    Dördüncü Gün 15 yolcu taşıdı.
    Beşinci Gün 42 yolcu taşıdı.

Sorular ;
    En az ve en çok yolcu taşınan günlerde yolcu sayısı arasındaki fark kaçtır?

Üçüncü gün taşınan yolcuların bir düzine fazlasının 3 eksiği kaçtır?

İkinci ve dördüncü gün taşınan yolcuların toplamı hangi gün taşınan yolcu sayısına eşittir?

Beşinci gün taşınan yolcu sayısı, dördüncü gün taşınan yolcu sayısından kaç fazladır?

Sorular gerçektende iyiymiş
    Bir yere yazayım da oğluma sorayım
    Teşekkür ederim

nilsunun dün okul toplantısı vardı. öğretmenimiz genel konuştu tek tek görüşmedik, sınıfından memmun olduğunu söyledi.

23 nisan da gösterileri olacakmış şiir falan okuyacaklarmış. serbest giysi alın önemli değil kokoş da olabilir dediler nilsu jimnastik gösterisine de katılacak hatta kesin değil ama capacityde gösterileri de olacakmış.. 14 mayısta ingilizce gösterileri olacak onun giysisini ayarladık ispanyol olacak nilsu. birde haziran sonu gösterileri var orada da jimnastik gösterisine çıkacak..

beden öğretmenine dedim nilsu evde kardeşi ile birlikte kafa üstü duruyorlar. öğretmen güldü. resimlerini gösterdim kafa üstü dururken çok sık yapıyorlar bu hareketi ama nilsuyu uyarın dedim tamam söylerim dedi. resimdeki halleri çok komikti gerçi gülünmeyecek gibi değil ki.. buraya da yüklesemmi bilemedim ters durdukları için biraz göbekleri açık en iyisi yüklemeyeyim

kütüphaneden kitap getiriyordu nilsu, okuduktan sonra k.öğretmenine götürüp anlatıyordu. liste tutuluyormuş kitap kurduna sene sonu hediyeler varmış. hiç haberim yoktu hediye kısmından listeleri gördüm nilsu ortalarda çok daha fazla okuyan çocuklar var ama hiç okumayanıda var.. bundan sonra biraz daha özen göstereceğiz bu duruma.

dsimay yazdı:
    biz okuma bayramını ilk dönem, tüm sınıf okumaya geçtiğinde yaptık.. çok güzeldi, bizimkinde herkes birer şiir okudu, da ha sonrada okuma belgesi verildi. sonunda pasta kesip, müzik eşliğinde parti havası verildi ve eğlenildi.. simayı sunucu yapmıştı öğretmeni..

sizede başarılar dilerim..
    Bizde bi değişik oluyor,pasta kesilmiyor,şiir de okunmuyor,baya bildiğin tiyatro oynuyorlar,kostümlerle birlikte hem de..
    O nedenle adına okuma bayramından çok yılsonu gösterisi demek daha doğru geliyor bana en çok da çocukların haberi yokken çekilmiş görüntülerin arka fonda yansıması hoşuma gidiyor benim..

Haftaya ondan önce 'klüp gösterisi' var,orff klübündeyiz biz,bakalım neler sergileyecekler..

Başarı dilekleriniz için teşekkürler..

anladım, çok heyecan verici, çok güzel olacağa benziyor..

bizim okuma bayramı, 1 günde hazırlandı, çocuklar çok bunaldı, hadi parti yapalım gibi atıldı fikir ortaya

bu nenele herkese şiirler dağıtıldı, evde ezberleyip gelindi, ertesi günde okuma bayramı oldu, buna rağmen çok hoşdu..

yıl sonu müsameresi ayrıca yapılacak, bakalım onda ne hazırlanacak? şimdilik bir şey yok ortada..

Tılsım yazdı:
    dsimay yazdı:
    biz okuma bayramını ilk dönem, tüm sınıf okumaya geçtiğinde yaptık.. çok güzeldi, bizimkinde herkes birer şiir okudu, da ha sonrada okuma belgesi verildi. sonunda pasta kesip, müzik eşliğinde parti havası verildi ve eğlenildi.. simayı sunucu yapmıştı öğretmeni..

sizede başarılar dilerim..
    Bizde bi değişik oluyor,pasta kesilmiyor,şiir de okunmuyor,baya bildiğin tiyatro oynuyorlar,kostümlerle birlikte hem de..
    O nedenle adına okuma bayramından çok yılsonu gösterisi demek daha doğru geliyor bana en çok da çocukların haberi yokken çekilmiş görüntülerin arka fonda yansıması hoşuma gidiyor benim..

Haftaya ondan önce 'klüp gösterisi' var,orff klübündeyiz biz,bakalım neler sergileyecekler..

Başarı dilekleriniz için teşekkürler..

Matematik ödevimiz ,(yukardan aşağı ve soldan sağa ,işlem sonuçları yazılacak.Boş olan kutucuklara hangi sayı gelecegi yazılacak )

[size=medium]Aşağıdaki eşitliklerin doğru olması için ,boş kutulara uygun sayılar yazınız.[/size]

6. Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

Herkese merhaba.

Tüm okullarda olduğu gibi bizim okulda da ödev olarak test sayfaları veriliyor.
    Şimdiden test yapmaları, özellikle matematiği çok hızlı ilerlemelerine şaştım.
    Şimdiden Sbs hazırlığı sözkonusu gibi.

Hatta ben önceden bazı şeyleri öğretmediğime pişman oldum.
    Bana konular o kadar çabuk ve ağır geldi ki...Okuma yazma bilen çocuklar daha çabuk ilerlediler.

Bizde aradaki farkı kapatmaya çalışıyoruz.

Müfredatın bu kadar hızlı ve yorucu olmasına halen anlamadım.

İkinci dönem resmen sorular ikinci sınıf soruları.

Sonuç artık Sbs yarışı birinci sınıfta başlamış, inşallah bu yarışta çocuklarımız fazla hırpalanmayız.

Tüm çocuklarımıza allah zihin açıklığı versin.

Not:Sizin kullandığınız test kitaplarının adı ve yayın evlerini de paylaşırsak sevinirim.

dsimay yazdı:
    bizim okuma bayramı, 1 günde hazırlandı, çocuklar çok bunaldı, hadi parti yapalım gibi atıldı fikir ortaya
    Ayyy keşke 1günde hazırlanacakları bişey olsa..

bizimkiler tam 45gün boyunca hazırlık yapıyorlar 1sayfa ezberleri var sadece dünya çocuklarından..

8. Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

Merhaba değerli anneler,

Sizden fikir almak istediğim bir konu var. Okullar kapanıyor, bu da nereden çıktı demeyin nolur. Benimkisi gelecek seneye hazırlık aslında.

Oğlumu gönderdiğimiz okulla ilgili bazı sorunlarımız var. Çok açık yazamayacağım ne yazık ki...Ancak sizlere fikir vermesi bakımından şunu söylemeliyim, anlatsam yok canım abartıyorsun, bu kadar da olmaz diyebileceğiniz sorunlarımız var. Öğretmenimizle ilgili, idarenin okulun fiziki sorunlarına karşı duyarsızlığıyla ilgili. Tam bir başıboşluk söz konusu...Zihniyet şu, beğenmiyorsan gider başka okula verirsin çocuğunu. Yani onlara göre bir sorun yok. Öğretmenle ilgili de ciddi sorunlarımız var. Çok görüştük, konuştuk ancak belirli bir yaştan sonra insanın kendini değiştirmesi (buna gönüllü değilse) mümkün olmuyor.

Her neyse, bu dönemin bitmesini bekliyoruz. Gelecek sene için başka bir okula vermek gibi bir fikrimiz var. Sizden ricam çocuklarınızın gittiği okullarla ilgili bilgi vermeniz. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu okuluna gönderiyor musunuz? Öğretmeniniz, idarenin tavırları gibi konularda bana yazabilirseniz çok memnun olurum.

Oğlum devlet okuluna gidiyor. Ben eylül ayında işten ayrıldım. Sık sık okula gidiyorum. Çalışsaydım farkında olmayacağım konuları gözlerimle görüp şahit oluyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Filiz

merhaba, umarım herşeyi yoluna koyarsınız gerçekten çok zor durum, benim oğlum bu yıl ilköğrt.başlayacak bizde okullara gidiyoruz görüşmeler yapıyoruz, memnun olmadığınız okulun ismini yazarmısınız bizde yanlış tercih yapmayalım.
    fgveznikli yazdı:
    Merhaba değerli anneler,

Sizden fikir almak istediğim bir konu var. Okullar kapanıyor, bu da nereden çıktı demeyin nolur. Benimkisi gelecek seneye hazırlık aslında.

Oğlumu gönderdiğimiz okulla ilgili bazı sorunlarımız var. Çok açık yazamayacağım ne yazık ki...Ancak sizlere fikir vermesi bakımından şunu söylemeliyim, anlatsam yok canım abartıyorsun, bu kadar da olmaz diyebileceğiniz sorunlarımız var. Öğretmenimizle ilgili, idarenin okulun fiziki sorunlarına karşı duyarsızlığıyla ilgili. Tam bir başıboşluk söz konusu...Zihniyet şu, beğenmiyorsan gider başka okula verirsin çocuğunu. Yani onlara göre bir sorun yok. Öğretmenle ilgili de ciddi sorunlarımız var. Çok görüştük, konuştuk ancak belirli bir yaştan sonra insanın kendini değiştirmesi (buna gönüllü değilse) mümkün olmuyor.

Her neyse, bu dönemin bitmesini bekliyoruz. Gelecek sene için başka bir okula vermek gibi bir fikrimiz var. Sizden ricam çocuklarınızın gittiği okullarla ilgili bilgi vermeniz. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu okuluna gönderiyor musunuz? Öğretmeniniz, idarenin tavırları gibi konularda bana yazabilirseniz çok memnun olurum.

Oğlum devlet okuluna gidiyor. Ben eylül ayında işten ayrıldım. Sık sık okula gidiyorum. Çalışsaydım farkında olmayacağım konuları gözlerimle görüp şahit oluyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Filiz

karacakaya yazdı:
    Herkese merhaba.

Tüm okullarda olduğu gibi bizim okulda da ödev olarak test sayfaları veriliyor.
    Şimdiden test yapmaları, özellikle matematiği çok hızlı ilerlemelerine şaştım.
    Şimdiden Sbs hazırlığı sözkonusu gibi.

Hatta ben önceden bazı şeyleri öğretmediğime pişman oldum.
    Bana konular o kadar çabuk ve ağır geldi ki...Okuma yazma bilen çocuklar daha çabuk ilerlediler.

Bizde aradaki farkı kapatmaya çalışıyoruz.

Müfredatın bu kadar hızlı ve yorucu olmasına halen anlamadım.

İkinci dönem resmen sorular ikinci sınıf soruları.

Sonuç artık Sbs yarışı birinci sınıfta başlamış, inşallah bu yarışta çocuklarımız fazla hırpalanmayız.

Tüm çocuklarımıza allah zihin açıklığı versin.

Not:Sizin kullandığınız test kitaplarının adı ve yayın evlerini de paylaşırsak sevinirim.
    Malesefff saçma sapan bir eğitim sistemimiz var .
    Oglumla yaşıt arkadaşımın çocugu var Almanya'da okuyan .
    Eğitim sistemlerini onunla da konuşuyoruz.Hayran kalıyorum .

Bizimkiler daha şimdiden yarışatı olmaya başlıyorlar.
    Rekabet-yarış-sınavlara boğulma .
    Çocukluklarına doyamayacaklar diye endişeliyim .

Dediğin gibi ; tüm çocuklarımıza zihin açıklığı diliyorum ben de .