116. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 1.151 ile 1.160 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Toplasin Lost cetesi toplasin toplasiiin onemli :-)

sahende yazdı:
    Nartaneleri yazdı:

tamam ama 324 tane ceset bulundu o nasil oluyor yani öyle söylenmisti bir bölümde o cesetleri nerden buldu of kafam iyice karisti benim kafayi yemessem ben bu gidisle birde walt niye babasini görmek istemiyor simdi bu durumda kurtulan altinci kisi michaelmi oluyor
    kurtulan 6. kişi micheal değil günseliciğim.
    Micheal ve walt kayıt dışı gelmişler isimlerini bile saklıyorlar (annesi dedi ya sana ne diyeyim nasıl hitap edeyim diye)
    6. kişi hala muallak.
    ceset konusunu da anlattım zaten mezarlıktan çıkartmışlar cesetleri yine diyim bari

he anladim siz bana bakmayin ben yorumlari yapayim siz düzeltin arada eksik ikinci sezon var cünkü bende hehe

sahende yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    sahende yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    serden yazdı:
    sahende yazdı:
    Ben açıkçası micheal'a oyun oynadıklarını düşünüyorum.
    Silahı ben'in adamı ayarladı çalışmayan silah bence.
    Kavga esnasında ateş almış olması da yine tezgahtı neden diye sorarsanız, silah doluydu 1 el ateş edildi micheal odada kendini vurmaya çalıştı silah çalışmadı açtı içine baktı mermilerde hiç eksik yoktu.

Ya yok olmaz sekercim , niyemi Michael kendini oldurtmek icin duvara tosladi arabayla hemsire ona kurtulmaniz buyuk sans dedi vee ustelik silahi Ben'in adami vermediki ona o kendini oldurmeye calisirken o mudahale ederek dene istersen ama olmeyeceksin dedi.

Icinden cikilamayan olaylardan birkacida buu sanki planlanmis Annalucia ve Libby'nin olumunden itibaren basliyor kaderi Michael'in .
    Evet songülcüm,arabayla intihar eylemi hüsran olunca silah edindi michael..Bide ha bire libyy'i görüyor michael..Acaba gene jacop un işi mi dersiniz
    Sonracıma walt'ı azıcık pencereden ve uzaktan gösterdiler..diziden çıkarmak için bu libby ve analucia'nın ölümlerini bahane ettiler sanırım
    Bide bide ,Ben iyi adammı mı oynuyor kötü adamı mı oynuyor bir türlü çözemedim gitti
    Hemşire'de onlardan olabilir
    mik'in daha önceleri de intihar girişimi olmuştu zannedersem hatırlayın sakat bile kalmıştı bir dönem.
    Yani meyilli bir arkadaş bunu bilen ben ona bu düzeni hazırladı.
    Bir de libi'nin ölmemiş olma ihtimali kuvvetlicene, neden diye sorarsanız libie'de zamanda gidip gelebilenlerden ve onlardan olma ihtimali yüksek. hayırlayın hugonun akıl hastanesi zamanında o da hastanedeydi +++ desmond'un teknesinin ilk sahibi de libby idi. geçmişe dönüşleri sadece karekterler değil bizim de yaşamamız gerekiyor canlar.
    Yaw bu böyleyse Şahende,demekki bunlar taa yıllar öncesinden seçildilerŞimdi aklıma bişi geldi..Acaba Hurley'in lotosunu da mı bunlar düzenledi?
    Olaylar çoook eskilere dayanıyor zaten, hatırlayalım hemen arkeolog kızımızn çölün ortasında bulduğu kutup ayısı foslilindeki tasma darmaya aitti . Zamanda yolculukla kutup ayısı çöle gidip yaşamış.
    Hugonun lotosu iyi tespit bence, kesin ayarlanmıştır .
    Bu olaylar 1800 lü yıllara bile dayanabilir bence.
    1800'mu ????

sahende yazdı:
    serden yazdı:
    sahende yazdı:
    Ben açıkçası micheal'a oyun oynadıklarını düşünüyorum.
    Silahı ben'in adamı ayarladı çalışmayan silah bence.
    Kavga esnasında ateş almış olması da yine tezgahtı neden diye sorarsanız, silah doluydu 1 el ateş edildi micheal odada kendini vurmaya çalıştı silah çalışmadı açtı içine baktı mermilerde hiç eksik yoktu.

Ya yok olmaz sekercim , niyemi Michael kendini oldurtmek icin duvara tosladi arabayla hemsire ona kurtulmaniz buyuk sans dedi vee ustelik silahi Ben'in adami vermediki ona o kendini oldurmeye calisirken o mudahale ederek dene istersen ama olmeyeceksin dedi.

Icinden cikilamayan olaylardan birkacida buu sanki planlanmis Annalucia ve Libby'nin olumunden itibaren basliyor kaderi Michael'in .
    bak şimdi bir bar gibi biryere girdi mik(kısaca mik diyelim) oradaki adam verdi silahı, o adam bence ben'in adamlarından bu 1
    2. si Ben'in adamı ile dövüşürken silah ateş aldı sesini duydum bu mikin elindeki silah değildi kesinlikle ya sadece ses ti mik öyle sansın diye ya da başka bir oyun.

Araba ile toslama hikayesi de o çarptığı yerin de dümen olmadığı ne malum.

Mantıksız hiçbirşey olmayacaksa bu dizide bunlar dümendir.

Yalnız siyah dumanı hangi mantıkla açıklayacaklar sonunda çok merak ediyorum.

PS^oyununda da duman beni habire öldürdü dün bu arada
    Yalnız songül karekterler varya aynısını yapmışlar.
    Henüz sawyer'ı görmedim ilerleyen bölümlerde çıkacaktır. Tabi oyunun siyah duman kısmını geçersem
    Ne akilli biseysin sen yaa varya herseye dumen gozuyle bakar olmussun .

Demek oyunda hala Sawyer'i goremedin o bana gozukcek sadece .

serden yazdı:

Ne akilli biseysin sen yaa varya herseye dumen gozuyle bakar olmussun .

Demek oyunda hala Sawyer'i goremedin o bana gozukcek sadece .

lost utansın şekerciğim. Beni herşeye şüpheci yaklaşıma sevk ettiler

Yok sawyer'ı göremedim jack ormana gitmeme engel oldu claire'in sancısı var dedim kandırdım ormana gittim, sonra lock o bambu gibi çubukların içinde saklanıyordu dumandan ben de girdim ama çıkar çıkmaz yakaladı yine.
    Bu gün fırsatım olursa devam edeceğim kaldığım yerden.

4.sezonun bitmesine kaç bölüm kaldı bilen var mı??

Izledim,cok mesudum

Songul'un soyledigi bir seyle Gaye'nin soyledigi bir seyi birlestirdim,sonucta nur topu gibi bir 8. bolumum oldu.
    (Tesekkur ederim kizlar!)

Anlamadiniz di mi

handevrem yazdı:
    4.sezonun bitmesine kaç bölüm kaldı bilen var mı??
    inan bilmiyorum bilmeye de korkuyorum.
    Hali hazırda 8 bölüm çekilmişti çünki.
    Bundan sonraki bölümler verilecek mi yoksa ara mı verecekler net bir bilgi yok elimde.
    Ama bu şekilde bırakmasınlar .
    Yok ben gidip basayım seti en iyisi

SeL@y yazdı:
    Izledim,cok mesudum

Songul'un soyledigi bir seyle Gaye'nin soyledigi bir seyi birlestirdim,sonucta nur topu gibi bir 8. bolumum oldu.
    (Tesekkur ederim kizlar!)

Anlamadiniz di mi
    Sevindim izleyebildiğine selaycığım.

Enteresanlaşıyor iyice değil mi.
    Bakalım neler olacak .

Ben simdi eski bölümleri arastiriyorum sanki
    bu dizi en sonunu basindan göstermis gibi sonuna geldikce
    aydinlaniyor ama deli etmiyor degil beni yani kafami daha cok allak bullak ediyor

ehehehh dur o kadar çete yaptınız bizlerde gelelim bari..

sahende yazdı:

.........
    Yok ben gidip basayım seti en iyisi
    ya o zaman ben cidden yavaş yavaş seyredim çünkü bitecek ve öylece beklemek istemem çünkü tv den yada netten izleyemem böyle rahat devamını..merak da ederim..