hay Allahilyada yazdı:
başbakanımın gözlerinin altında bir göz kadar daha torba oldu. ne zoru var sizce. bunun tek nedeni hizmet aşkı. bunu görmezden gelmemelisiniz.
10 yıl geçti
ölümsüz mü sandınız
adam yaşlanıyor
hay Allahilyada yazdı:
başbakanımın gözlerinin altında bir göz kadar daha torba oldu. ne zoru var sizce. bunun tek nedeni hizmet aşkı. bunu görmezden gelmemelisiniz.
10 yıl geçti
ölümsüz mü sandınız
adam yaşlanıyor
ölümsüzlüğü de tattık diyor amagülay74 yazdı:
hay Allahilyada yazdı:
10 yıl geçti
ölümsüz mü sandınız
adam yaşlanıyor
işlenmiş beyinlerilyada yazdı:
evet yeşim hanım son noktayı koymuşsunuz. diyecek daha fazla söz yok.
devran bizim dönem bizim dönemimiz . 13 haziran da da bayramımız var.
salıcakla
tutarlı bir meziyet yok
yoksa la la la bayram
bişi bilse hatrım kalırdı
sinirlenme derya
nasıl olmuşum
Sanırım bende ancak helvaya yetiştim
Maximus helvayı sütlü mü alırsın fıstıklı mı hangisi tatmin eder aceğbamaximum_moment yazdı:
Sanırım bende ancak helvaya yetiştim
Hah bende dün şaşırmıştım ilyadayı bu forumda görmeyince.
"Hayret bugun pusuya yatmamış" dediydim
Canlarım boşuna çenenizi yormuşsunuz bence.
Bu zihniyete sahip birisini(olan bitenin farkına varmayan-görmeyen-körkütük bir partiye bağlanan) kaale alıp cevap vermeye bile değmezz.
kesinlikle katiliyorum.
Tılsım yazdı:
Aslında tüm eski yönetimlere de çok kızıyorum ben,
Tek iş yapmadıklarından bu meymenetsizler iki hizmet yapınca çok iş yapmış gibi oldular,halbuki perdenin arkasından yapılan işleri ona katlayan satışlar-ahlaksızlıklar mevcut....
Halk o kadar çok ''hizmetsiz'' kalmış o kadar çok yerinde saymış ki arpa boyu yol gidince, e bir de bunu yapan ''inanan kisvesi altında''olunca, isterse bindiği eşeğini satsın adama hooppp ne yapıyosun diyemiyor..
Dedim ya hep eskilerin suçu!!!
Biri bana özetlese ne iyi olur 107 cevabın sonucunu ,okuyacak halim yok
bu yılki sandık başkanlığı görevim akp nin kalesi denilen bir yerdeanarşik_şazi yazdı:
referandum da sandık görevlisi oldum
bu seçimde de olacağım
en azından kendi sandığıma sahip çıkacağım
özellikle istediğim bi nokta oldu iyide oldu bana göre
en azından benim olduğum sandıkta düzgün bi seçim olacak benimle birlikte görev alan arkadaşlarımında sandıklarına sahip olacağını biliyorum
özellikle o bölgeden sandık istedik
işimiz zor uykusuz bir gece olacak muhtemelen ama olsun
yeterki önümüz aydınlık olsun