11. Sayfa - Toplam 19 Sayfa var BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu
Toplam 189 sonuçtan 101 ile 110 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Kim? Kimdir?...(sitede)

adim nil..
    16/06/1980 ankara dogumluyum. Aslen izmirliyim ama evlendigimden beri istanbuldayim. Bahcelievler de oturuyoruz. Ingilizce ogretmeniyim
    baskent u. amerikan kulturu ve edebiyati bolumu mezunuyum
    annem-babam amerika da yasiyorlar.
    esim ailesiyle unlu mamuller dukkani isletiyor (nam-i diger firincidir kendisi )
    hic kardesim yok-tek cocugum yani
    iki tane nur topu gibi kaplumbagalarim var.
    bebis henuz yok ama yazin calismalara baslicaz kismetse

2. Re: Kim? Kimdir?...(sitede)

selam bende yeni uyelerdenim 1971 doğumluyum ve istanbulda oturuyorum.kuaför ve güzellik uzmanıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Ben Asya 31.03.1986 dogumluyum.Anamda,babamda azeri.Ama doguma,büyüme Gürcistanlıyım.Ayilem hepsi Baküde 4 kardeşiz ufakları erkek diğerleri kız en büyükleri benım üniversite okuyorum turizim bölümünü 3 sınıf. 2005 yılından beri istanbulda yaşamaktayım sanırım geri kalan hayatımıda burda geçiricem ve çok memnunum bu kentte yaşamaktan. 2 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var eşim aslen trabzonlu.neyse hepsi şimdilik bu kadar görüşürüz arkadaşlar

merhabalar
    ben çağlar
    1976 bornova doğumluyum
    iki oğlum var
    biri 1998 diğeri 2006 doğumlu
    öle işte arkadaşlar
    tanışırız zamanla
    daha yeniyim

Ehhhh bende eksik kalmayayım bari

ben Aylin nisan 1977 doğumluyum
    Bulgaristan göçmeniyiz ben 1,5 yaşındayken gelmişiz
    15 aylık zeynep adında bir kızım 35 yaşında mehmet adında tombilik bir kocam var
    özel bir şirkette muhasebe departmanında çalışıyorum
    2000 yılında evlendim küçük böceğim 2006 da doğdu (tembellikten)
    eşim mersinli acızık çukurovalıda olurum istanbulda yaşıyoruz bu kadar yeter herhalll

Merhaba ben Derya,

Aslen Mersin Dogumlu olup su anda Dubai de yasamaktayiz, sitenin en cok gezginci uyelerdenim, su an 8ci ulkemizdeyiz, ben eski otelcilerdenim, ingiliz olan esim ise hala otelcilik isini yapiyor, Isabella Aleyna 9 ve Victoria Asya 6 yasinda iki kizimiz var..

Selam Ben Efsun,

32 yasindayim, aslen annemde babamda Marasli oldugundan bende Marasliyim. bebeklik, cocukluk, genclik Istanbulluyum.. 6 yasindayken babam vefat etti. Annem bizim icin sacini supurge etti desem yeridir. Annemiz basimizin tacidir herzaman... 31.08.2002 de evlendim. 2003 de kizimiz Linda Azra dogdu... * Temmuzda 4 yasinda olacak Esim Sivasli... Kendisi Fizik muhendisi Masterini ODTU de tamamladiktan sonra Londra ya gittik 2.5 yil yasadik... Esimin doktora egitimi icinde simdi USA da bulunmaktayiz, Universitede hem asistanlik yapiyor hemde labaratuarda arastirmada calisiyor... bitmesine daha iki sene var Ben Ticaret lisesi mezunuyum, AOF Iktisat fakultesi calisma ekonomisi ve endustri iliskileri diye bir garip bolumu secmis bulunup ikinci sinifa kadar dayanip biraktim Malum cocuk cocuga karisma durumlarida etken Muhasebe ile baslayip bir cok farkli sektorde ve pozisyonda calistim... Simdi ise evde oturuyorum.. Bunun bana iyi geldigini soyleyemeyecegim Calismaya alismis bir insan olarak evde oturmak bende yorgunluk halsizlik yan gelip yatma durumlarina sebep oldu Bu arada 5 kardesiz ben 4 erkek kardesin tek bacisiyim Abilerimin 2 si ve kardesim 19 senedir Londrada yasiyorlar.. Diger bir abim Istanbulda.. annem artik cocuklarini evlendirince gocebe hayati yasar oldu Artik bulmakta zorlaniyorum kah Maras da, Kah Londra da, kah turbelerde insallah birgunde kah Amerikada olacak haaa bu arada bende Rh 0+ . Birde ikizler burcuyum. neseliyim bazen cok duygusal insanlara yardim etmeyi severim, mutfakta zaman gecirmeyi seviyorum. resim yapmayi seviyorum hedefim ileride bir resim sergisi acmak Tabi yaptigim calismalardan bir tane bile kendimde yoktur hepsi es de dostda Herzaman yapmasamda pek cok seye merakim vardir. ornek: dikis, dantel, boyama, taki tasarimi, vs vs iste ben buyum sanirim bu kadar beni tanitmaya yetti Hepsini okudunuzmu bak aralarda atlamalar yaptiginizi farketmedim diil, bir daha olmasin

merabalar bende kendimi şöööyle bir tanıtayım bakalım...
    ismim arife 1982 ankara doğumluyum
    lise mezunuyum
    eşim 1978 doğumlu ismi sinan o da ankaralı
    eşim bir şirkette teknik servis müdürü
    3.5 yaşında dilara simay adında bir kızım var
    4.5 yıllık evliyim ve çoook mutluyum...
    yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

selam ben aylin..aralık 1975 doğumluyum.mersinliyim.iki böcüğüm var.öykü ve mert.. biyoloji öğretmeniyim lisede.eşim özel bi şirkette çalışıyor.şu aralar doğum nedeniyle izindeyim.sitedeki arkadaşlara kendimi tanıtmak istedim...2001 den beri istanbulda yaşıyoruz...güzel paylaşımlarımız daim olsun...

merhabalar bende daha çok yeniyim sitede.ben 1976 kayseri doğumluyum.2,5 yıllık evliyim ve 2 aylık bir bebişim var.adı cem.ben kimya öğretmeniyim eşim 1974 doğumlu ve elektronik müh.ankarda oturuyoruz.bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar..... :roll: :roll: