104. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 45494102103104105106 SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 1.031 ile 1.040 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 12 kızgın adam

Biraz Blair Cadısı,biraz Paranormal Activity derken orta karar buldum,hayal kırıklığına uğradım.

Largo Winch

Varlıklı iş adamı Nerio Winch şüpheli biçimde ölünce, yoktan var ettiği şirketinde entrikalarla dolu bir iktidar savaşı başlar. Yönetim kurulu üyeleri eski patronlarının herkesten gizlediği Largo adında bir oğlu olduğunu öğrenince şaşırırlar.

Maceraperest, isyankâr ve savaşçı bir ruha sahip Largo (Tomer Sisley), tehlikeli bir yaşam sürmektedir. Babasının öldüğünü öğrenince, bu olayı araştırmak ve şirketin kontrolünü ele geçirmek için babasının düşmanlarıyla amansız bir mücadeleye girişir.

Güzeldi,izlenebilir.

Kimliksiz

Dr. Martin Harris, Berlin gezisi sırasında bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Komadan çıktığında ise, karısının bile onu tanımadığını görür. Dr. Harris, bir başka kişinin kendi kimliğini çaldığını ve yerine geçtiğini görünce daha da büyük bir şoka uğrar. Kaza öncesinde tanıdığı herkes, artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır.

Kendi kimliğini ispatlama mücadelesinde yalnızdır, yorgundur ve umutsuzdur. Bilmediği sebeplerden ötürü Gina adlı genç bir kadın ona yardım etmeye başlar.

After life

Yönetmen: Agnieszka Wojtowicz-vosloo
    Müzik: Paul Haslinger
    Süre: 1sa 44dk
    Oyuncular: Liam Neeson, Justin Long,
    Christina Ricci, Chandler Canterbury, Alfred Molina

Anna Taylor (Ricci) ölümle yaşam arasında kalmış olan ve zaman zaman gerilim dolu ilginç anlar yaşayan bir kadındır. Sevgilisi ile iyi gitmeyen ilişkilerinden sonra bu durum kendisini daha çok rahatsız etmeye başlar. Eliot Deacon (Neeson) ise, ölüleri diriltme yeteneğine sahip, gizemli bir cenaze kaldırıcısıdır.. Hayatın anlamını farklı bir pencereden anlatan ve izleyenler tarafından oldukça beğenilen bu yapımı Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyoruz.

Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum güzel bir filmdi.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Dün gece izledim güzeldi...

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

İKİ KERE ÇIKMIŞ

KİMLİKSİZ

Süre : 1 saat 53 dk

Nihayet izledim güzeldi...

incir reçeli

Hafta sonu seyrettim. İncir Reçeli 'ni.
    Çok hoştu. Tavsiye ederim.
    İyi seyirler

JULIA'S EYES

-Julia’nın Gözleri / Julia’s Eyes (Los ojos de Julia) 2010 İspanya / Türkçe Altyazılı-

IMDB Puanı: 6.7/10
    Tür: Gerilim, Korku, Psikolojik
    Yönetmen: Guillem Morales
    Oyuncular: Belén Rueda, Clara Segura,
    Lluís Homar, Andrea Hermosa,
    Müzik: Fernando Velázquez
    Süre: 1saat 52dk

Julia (Belén Rueda) ikiz kardeşinde de olan ve onu intihara kadar sürükleyen bir göz hastalığına yakalanmıştır. Kardeşinin ölümünü araştırmaya başlayan Julia bir yandan da gözü için tedavi görmeye başlar. Tek gözü kapatılan genç kız, hayal ve gerçek arasında bir takım şeyler görmeye başlar. Kız kardeşinin katili adeta onun da peşindedir…

Son dönem İspanyol sinemasındaki korku temalı filmlerden olan ve adından sıkça bahsedilen film, ilginç bir psikolojik gerilim deneyimi sunuyor. Film için sizlerin de yorumlarınızı bekliyor, iyi seyirler diyoruz.

Güzeldi,izlenebilir...

KOĞUŞ

Yapım : ABD
    Tür:
    Gerilim, Korku
    Yönetmen:
    John Carpenter
    Oyuncular:
    Amber Heard, Danielle Panabaker, Lyndsy Fonseca, Jared Harris, Laura-leigh, Mamie Gummer, Dan Anderson, Sean Cook, Jillian Kramer, D.r. Anderson, Lonny W. Waddle, Milos Milicevic, Patrick Treadway, R.j. Hampton, Sali Sayler, Susanna Burney, Sydney Sweeney, Tracy Schornick
    Senaryo:
    Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
    Yapımcı:
    Peter Block, Mischa Jakupcak, Mike Marcus, Andrew Spaulding, Doug Mankoff
    Görüntü Yönetmeni:
    Yaron Orbach
    Müzik:
    John Carpenter, Mark Kilian
    Filmin Websitesi:
    thewardmovie.com
    Süre:
    1 saat 28 dk

Sonunu yine tahmin ettiğim filmlerdendi idare eder.

Bir akıl hastanesindeki gizemli olayları anlatıyor.