Biraz Blair Cadısı,biraz Paranormal Activity derken orta karar buldum,hayal kırıklığına uğradım.
Biraz Blair Cadısı,biraz Paranormal Activity derken orta karar buldum,hayal kırıklığına uğradım.
Varlıklı iş adamı Nerio Winch şüpheli biçimde ölünce, yoktan var ettiği şirketinde entrikalarla dolu bir iktidar savaşı başlar. Yönetim kurulu üyeleri eski patronlarının herkesten gizlediği Largo adında bir oğlu olduğunu öğrenince şaşırırlar.
Maceraperest, isyankâr ve savaşçı bir ruha sahip Largo (Tomer Sisley), tehlikeli bir yaşam sürmektedir. Babasının öldüğünü öğrenince, bu olayı araştırmak ve şirketin kontrolünü ele geçirmek için babasının düşmanlarıyla amansız bir mücadeleye girişir.
Güzeldi,izlenebilir.
Dr. Martin Harris, Berlin gezisi sırasında bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Komadan çıktığında ise, karısının bile onu tanımadığını görür. Dr. Harris, bir başka kişinin kendi kimliğini çaldığını ve yerine geçtiğini görünce daha da büyük bir şoka uğrar. Kaza öncesinde tanıdığı herkes, artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır.
Kendi kimliğini ispatlama mücadelesinde yalnızdır, yorgundur ve umutsuzdur. Bilmediği sebeplerden ötürü Gina adlı genç bir kadın ona yardım etmeye başlar.
Yönetmen: Agnieszka Wojtowicz-vosloo
Müzik: Paul Haslinger
Süre: 1sa 44dk
Oyuncular: Liam Neeson, Justin Long,
Christina Ricci, Chandler Canterbury, Alfred Molina
Anna Taylor (Ricci) ölümle yaşam arasında kalmış olan ve zaman zaman gerilim dolu ilginç anlar yaşayan bir kadındır. Sevgilisi ile iyi gitmeyen ilişkilerinden sonra bu durum kendisini daha çok rahatsız etmeye başlar. Eliot Deacon (Neeson) ise, ölüleri diriltme yeteneğine sahip, gizemli bir cenaze kaldırıcısıdır.. Hayatın anlamını farklı bir pencereden anlatan ve izleyenler tarafından oldukça beğenilen bu yapımı Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyoruz.
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum güzel bir filmdi.
Dün gece izledim güzeldi...
İKİ KERE ÇIKMIŞ
Süre : 1 saat 53 dk
Nihayet izledim güzeldi...
Hafta sonu seyrettim. İncir Reçeli 'ni.
Çok hoştu. Tavsiye ederim.
İyi seyirler
-Julia’nın Gözleri / Julia’s Eyes (Los ojos de Julia) 2010 İspanya / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.7/10
Tür: Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen: Guillem Morales
Oyuncular: Belén Rueda, Clara Segura,
Lluís Homar, Andrea Hermosa,
Müzik: Fernando Velázquez
Süre: 1saat 52dk
Julia (Belén Rueda) ikiz kardeşinde de olan ve onu intihara kadar sürükleyen bir göz hastalığına yakalanmıştır. Kardeşinin ölümünü araştırmaya başlayan Julia bir yandan da gözü için tedavi görmeye başlar. Tek gözü kapatılan genç kız, hayal ve gerçek arasında bir takım şeyler görmeye başlar. Kız kardeşinin katili adeta onun da peşindedir…
Son dönem İspanyol sinemasındaki korku temalı filmlerden olan ve adından sıkça bahsedilen film, ilginç bir psikolojik gerilim deneyimi sunuyor. Film için sizlerin de yorumlarınızı bekliyor, iyi seyirler diyoruz.
Güzeldi,izlenebilir...
Yapım : ABD
Tür:
Gerilim, Korku
Yönetmen:
John Carpenter
Oyuncular:
Amber Heard, Danielle Panabaker, Lyndsy Fonseca, Jared Harris, Laura-leigh, Mamie Gummer, Dan Anderson, Sean Cook, Jillian Kramer, D.r. Anderson, Lonny W. Waddle, Milos Milicevic, Patrick Treadway, R.j. Hampton, Sali Sayler, Susanna Burney, Sydney Sweeney, Tracy Schornick
Senaryo:
Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Yapımcı:
Peter Block, Mischa Jakupcak, Mike Marcus, Andrew Spaulding, Doug Mankoff
Görüntü Yönetmeni:
Yaron Orbach
Müzik:
John Carpenter, Mark Kilian
Filmin Websitesi:
thewardmovie.com
Süre:
1 saat 28 dk
Sonunu yine tahmin ettiğim filmlerdendi idare eder.
Bir akıl hastanesindeki gizemli olayları anlatıyor.