103. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 35393101102103104105113153203 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 1.021 ile 1.030 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

Abov bu trailer ne yahu? Akillara zarar.

Benim vampirlerden korkan arkadasim bile seyretti, gitmek istedi filme birden, onunla gidecegiz...

Bu arada benim monitorun arka planindaki resim bir ara Serpil'in koydugu resim, hani pano gibi bir sey, uzerinde CD var Edward'in yaptigi, Italya kartpostali filan var, iste o...

trailer iyi hos güzelde, tam sahneye bakip amanin olamaz en güzel sahne bu diyorsun 2 sn sonra bitiyor ((
    tam öpüyor konusuyor diyorsun tüh yine bitti diger sahneye gecilmis. bir cok sahneyi dolduracagim derken iyice karistirmislar. cok mu müskülpesentim ne

ben en iyisi trailer seansi uygulayip, iyice tahlil edeyim.

benim monitörümün arka olan resmi simdiye dek Edward in piyano caldigi resimdi.

balodaki dans sahnesini cok begendim, sanirim onunla degistirecegim artik.

3. Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

sibel hanimcim bulupta bunmayiniz litfen

bak almanca altyazilisini buldum.

http://de.youtube.com/watch?v=zkYRTM0-Zpg

gerci benim icin özel türkceye cevrildi ama

haa gecmis olsun buarada, okudum yazdikalrini.

almanya gösteri tarihi 1 hafta öne cekilmis okudunmu? yazmistim senin icin. 15. ocakta sinemalari basacagiz

4. Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

Fazlasini bulmus da daha fazlasini isteyen twilightci sendromudur bu..Filmi mi gostermelerini bekliyordun Sibelcim.

Adamlar mis gibi en guzel sahnelrden eklemisler iste. Bununla bir bucuk ay daha idare edecez artik..

Hani sen bir onceki mesajinda demistin ya ben temkinli opucuk falan goremedim diye.. Evet evet nbende goremedim. O opucuk gayet untemkinliydi. Yani ates hararet heryerlerinde fiskiyor masallah. Ben de yataktan dume sahnesini neredeyse bu sahne sanacagim ama Mevhibe zaten aciklamis. Olsun kitapta yeterince engellenmisti bu opusler falan.Filmde bol bol izleyecegiz demek ki.. Benim tek derdim meadow (cayirik sahnesinde ilk opucugun olamayacak olmasi aslinda.

5. Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

Bu arada benim monitor goruntum Edward Bella ve Renesmnee nin oldugu bir afis eklemistim odur iste,.

selam Zeynep cim,

ah canim demek okudun, bende kendime yaziyorum diyordum.
    cok sagol))
    alt yazili fragman icin vielen dank mein herz

arabanin yaninda, " sen benim hayatimsin " demesini yadirgadim. bazi sahneler ve replikler farkli olacak demek.

filmin öne alinmasina sevinemedim bile 1 hafta , dalga gecer gibi :-x

weihnachten zamanina alinsa, pa$alar gibi aralikta izlesek ne olurdu ha ne olurdu
    bu arada FF leri okudun mu ?
    yoksa tembelik mi yaptin..

kitanı bulamadım bugün baktım.
    hatta d&r dedi ki bu kitap kaldırıldı artık yayınlanmayacak.
    bavo bilginize dedim içimden

buluruz elbet di mi.

8. Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

sahendecim epsilondan cikacak olan kitap henuz cikmadi.cikinca ben duyururum buradan..D$R a da sevgilerimi yolluyorum ..Yayinevleri kitabin haklarini satin alabilmek icin gunlerce mucadele etmis.. En sonunda epsilona kalmis haklar.

Kitap cikinca zaten heryerde goreceksinzi eminim.

sahende yazdı:
    kitanı bulamadım bugün baktım.
    hatta d&r dedi ki bu kitap kaldırıldı artık yayınlanmayacak.
    bavo bilginize dedim içimden

buluruz elbet di mi.

9. Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

S!BEL yazdı:
    selam Zeynep cim,

ah canim demek okudun, bende kendime yaziyorum diyordum.
    cok sagol))
    alt yazili fragman icin vielen dank mein herz

arabanin yaninda, " sen benim hayatimsin " demesini yadirgadim. bazi sahneler ve replikler farkli olacak demek.

filmin öne alinmasina sevinemedim bile 1 hafta , dalga gecer gibi :-x

weihnachten zamanina alinsa, pa$alar gibi aralikta izlesek ne olurdu ha ne olurdu
    bu arada FF leri okudun mu ?
    yoksa tembelik mi yaptin..
    Sibel zeynep film tr de sizden once yayinlanacak ..Cok komik degilmi..Siz o zaman tr ye bir yolculuk duusnun bence.

Ya arabada sen benim hayatimsin demesi sanirim James peslerinden gelmeden once kacamadan onceki bir soylem. Yani Bella sensiz gitmek istemiyorum senin hayatin tehlikede falan diyecek. Edward da bellayi alice ve jasperla gondermeden once oyle diyecek. O sozu kitapta nerede soylemisti bilmiyorum ama bence cok guzel ve yerinde.

Bir de kitapla filmi fazal bagdastirmayacagiz artik..Kitabi okumayanlar icin de bazi seyleri degistirmeleri noraml olacak galiab..

10. Re: ...TWILIGHT SERISI.TR DE KITABI BULAMAYANLAR MUJDE!

We have received a tip that the Twilight cast might be doing a 14 city mall tour with Hot Topic . We don't have any solid confirmation of this yet but thought you might like to know. We will keep you updated and let you know when and if things get more definite. :0)

14 tane mall u gezecekmis twilight cast. Amerikanin en buyuk mall larindan bir olan burnumun dibindeki 5 dakka uzakliktaki woodfield mall a da gelirler herhalde di mi..ben de oglani alip gormeye giderim, sizin icin resimler cekerim herhalde di mi.