100.sayfanız hayırlı uğurlu olsun..siz bunu senaryo yapıp hery poter ablamıza gönderin..
kadın kafayı yesin
100.sayfanız hayırlı uğurlu olsun..siz bunu senaryo yapıp hery poter ablamıza gönderin..
kadın kafayı yesin
Ben de bir Hery Potter sever olarak 100.sayfanızı kutluyorum.
benim oğlum asla izlemiyor korkuyor çünkü evet cocuklara göre bir filim değilladybug yazdı:
Meric,
kucucuk cocuga Harry Potter'i mi izlettin? Yazik yaw
Esen Meltem de biliyor Harry Potter'i ama kitaplarindan.
Ufacikti daha dun gibi,buyudu de 100'leri kutluyoruz
Tebrik ederim cete uyeleriiimm
döndünmü yerine bakım senSeL@y yazdı:
hadi izinin bitti
görev seni bekler
Yoohh,muggle kocami gonderdim,ben hala baska diyarlardayimgorev accik daha bekleyecekayben yazdı:
döndünmü yerine bakım senSeL@y yazdı:
hadi izinin bitti
görev seni bekler
Ayol, ne var o filmde, onların okuluna da o kadar sihirbazlar glip şapkadan tavşan çıkartmışlıkları varayben yazdı:
benim oğlum asla izlemiyor korkuyor çünkü evet cocuklara göre bir filim değilladybug yazdı:
Meric,
kucucuk cocuga Harry Potter'i mi izlettin? Yazik yaw
Esen Meltem de biliyor Harry Potter'i ama kitaplarindan.
Filmin sonu yeterince korkunc bence.medip yazdı:
Ayol, ne var o filmde, onların okuluna da o kadar sihirbazlar glip şapkadan tavşan çıkartmışlıkları var
Son filmi de seyretmedin sanirim Meric ya da Edip cok cesur.
Aaa, evet, kara bulut gibi adamın geldiği ve HP'nin onu yendiği sahnedeki o çirkin görüntünün çirkin bir suizrata dönüştüğü adam di mi? İngiliz hastadaki aktör di mi o?ladybug yazdı:
Filmin sonu yeterince korkunc bence.medip yazdı:
Ayol, ne var o filmde, onların okuluna da o kadar sihirbazlar glip şapkadan tavşan çıkartmışlıkları var
Son filmi de seyretmedin sanirim Meric ya da Edip cok cesur.
İşte en son o bölümü izlediğimizi hatırlıyorum, kaçıncı oluyor ki? Kaç tane daha var ki ki ki??
7 kitap var Meric'cim. 5 tanesinin filmi var. 6. film yapim asamasinda.medip yazdı:
Aaa, evet, kara bulut gibi adamın geldiği ve HP'nin onu yendiği sahnedeki o çirkin görüntünün çirkin bir suizrata dönüştüğü adam di mi? İngiliz hastadaki aktör di mi o?
İşte en son o bölümü izlediğimizi hatırlıyorum, kaçıncı oluyor ki? Kaç tane daha var ki ki ki??
Son film 5. kitabin filmi yani. Ilk sahne cok kotu. Seyrettirme sakin tavsiyem. Once sen bir bak.