kızlar süpersiniz.
kızlar süpersiniz.
Songül bu adamı keser bea.serden yazdı:
Yok yok sen musterih seker ol ben onun bozuk niyetini duzgun ayar yaparim hemen duzelir o .Anjinsan yazdı:
Kanma sakın,niyeti bozuk bunun aaa ..Elinde bıçakla ne özlemi bu beegülhan.e yazdı:
hihohaaa
süper olmuş cidden...arkadaşlar tam denk geldi dün gece ilk dvd yi izledim sanırım ilk 3-4 bölüm...nostalji yapın sizde...jack gözlerini açtıbüyük ağaçların altında...
şimdi tabi hani beklentim mi daha fazlaydı yada bu ilk bölüm diyemi bilmem biraz ..ne bileyim mesela uçağa kesici hiçbir şey alınmaz diye biliyorum ama iki ayrı sahnede bir dikiş kutusu birde ustura gibi bişe gördüm??...
henüz karakterlerden bir favorim yok doğal olarak diğer bölümleri izlemeliyim...
ve sanıyorum bunlar bermuda şeytan üçgenine düştü
ilk 5 bölümden sonra başlıyorsun heyecana.handevrem yazdı:
süper olmuş cidden...arkadaşlar tam denk geldi dün gece ilk dvd yi izledim sanırım ilk 3-4 bölüm...nostalji yapın sizde...jack gözlerini açtıbüyük ağaçların altında...
şimdi tabi hani beklentim mi daha fazlaydı yada bu ilk bölüm diyemi bilmem biraz ..ne bileyim mesela uçağa kesici hiçbir şey alınmaz diye biliyorum ama iki ayrı sahnede bir dikiş kutusu birde ustura gibi bişe gördüm??...
henüz karakterlerden bir favorim yok doğal olarak diğer bölümleri izlemeliyim...
ve sanıyorum bunlar bermuda şeytan üçgenine düştü
Sen bizim yazdıklarımıza bakma biz ne günlerden geçtik.
Ama baştan sona seyret mutlaka, çünki herşey tek tek mantıklı bir şekilde açıklanacak diğer bölümlerde.
Sen azimle izle zaten 1. bölümün ortalarına filan geldinmi iflah olmaz bi rlost fanatiği olup çıkacaksın.
Bu arada jack doktor ya ondan neşter gibi bir şey çıkmış olabilir. Ya da uçağın kendisine ait bu tip eşyaları olabilir.
Hiç dikkat etmemiştim buna.
Rahat ol sekercim sen birsey olmaz bana .sahende yazdı:
Songül bu adamı keser bea.serden yazdı:
Yok yok sen musterih seker ol ben onun bozuk niyetini duzgun ayar yaparim hemen duzelir o .Anjinsan yazdı:
Kanma sakın,niyeti bozuk bunun aaa ..Elinde bıçakla ne özlemi bu beegülhan.e yazdı:
hihohaaa
Bu arada [size=x-large]LOST[/size]
sadece Sawyer, Jack, Kate, Desmond ve Locke'dan ibaret degill bir suru guzel oyuncu var.
Lost izleyen bir pisman izlemeyen bin pisman .
Var ya bu yaz yılıacak dost dizimiz.
Yaz tatili fotolarımzı fotomontaj ile adadakilerin yanına eklersek alsana dost fotoromanı.
Zaten bu konuda başarılı arkadaşlarımız da var songül kimin
Hemen plajda çekilmiş fotoların yanına lost oyuncuları eklenebilir.
sahende yazdı:
Var ya bu yaz yılıacak dost dizimiz.
Yaz tatili fotolarımzı fotomontaj ile adadakilerin yanına eklersek alsana dost fotoromanı.
Zaten bu konuda başarılı arkadaşlarımız da var songül kimin
Hemen plajda çekilmiş fotoların yanına lost oyuncuları eklenebilir.
yaf benim önce bir ada birde sahil kenari bulmam lazim
ya ben cok merak ediyorum simdi bu 48 kisiden alti kisi
kurtuldu digerlerine ne oldu catlarim ben valla yani nasil öldüler acaba bir kere julieti ben öldürmüstür cünkü ona sahiplenmisti birde jackle öpüstüler hic affetmez
Olup olmedikleri muamma bence seker digerleri hala adada'da kalmis olabilir kurtarilmayi beklemek uzere . Iyi senaryo durumlari . Kimse olmesin diye .Nartaneleri yazdı:
ya ben cok merak ediyorum simdi bu 48 kisiden alti kisi
kurtuldu digerlerine ne oldu catlarim ben valla yani nasil öldüler acaba bir kere julieti ben öldürmüstür cünkü ona sahiplenmisti birde jackle öpüstüler hic affetmez