Hemen bi hatta girip demeden edemedim!!!
100. sayfa kutlu olsun. nice 100'lu 1000'li sayfalara..
Sizi seviyorum Cete..
Hemen bi hatta girip demeden edemedim!!!
100. sayfa kutlu olsun. nice 100'lu 1000'li sayfalara..
Sizi seviyorum Cete..
Tazecik sümbüller.
En sevdiğim çiçek.
benim bu kadar sayfadan umudum yoktu aslında amaladybug yazdı:
100. sayfamiz kutlu olsun.
şimdi 500, sayfadan bile umutluyum
çete kurmak suçturr kıskandım sanırım
Nice mutlu 100 sayfalar......
Edip de bu aralar fena dadandı HP'ye.
Dün izlediğimiz bölümde, artık hangisi siz tahmin edersiniz, ben bilmiyorum...
Baloya katılıyorlardı ya, herkes koluna bir kız takmış baloya geldi, Edip2in suratı asıldı, Harry Potter'ın kızı nerde diye...
Canım yaa, çok hoşuma gitti, kız arkadşaı değil de 'kızı' deyişi, çok mu hollywood filmi izletiyoruz bi bu çocuğa
Yani anlayacağınız, bundan 5 sene sonra Edip'ime de bir rol vereniz gerekecek burada, tüketmeyin karakterleri, iyisinden bir tane rezerv edin oğluşuma
Artık o zaman 10.000'inci sayfada mı olursunuz bilemem..
Kutlarım 100. sayanızı, dedim ya nicelerine inşallah, Edip te yetişsin.
Scarlett Byrne Pansy Parkinson'u oynayacakmis. Yazdim mi daha once unuttum.
Itici bir tip bulmuslar tam rolune uygun Ama ben Pansy Parkinson'u hep sarisin hayal etmistim nedense. Sarisin, uzun boylu ve zayif. Kitapta nasil tarif ediyordu gerci hatirlamiyorum simdi.
Meric,
kucucuk cocuga Harry Potter'i mi izlettin? Yazik yaw
Esen Meltem de biliyor Harry Potter'i ama kitaplarindan.
medip yazdı:
Baloya katılıyorlardı ya, herkes koluna bir kız takmış baloya geldi, Edip2in suratı asıldı, Harry Potter'ın kızı nerde diye...
Canım yaa, çok hoşuma gitti, kız arkadşaı değil de 'kızı' deyişi, çok mu hollywood filmi izletiyoruz bi bu çocuğa
Yani anlayacağınız, bundan 5 sene sonra Edip'ime de bir rol vereniz gerekecek burada, tüketmeyin karakterleri, iyisinden bir tane rezerv edin oğluşuma
Ben masumum, babası izletiyor
Arabalar filmindeki tellere dolanıp kasabanın talan edişinden korkan çocuk burada 'ejdereha'larla mücadelesini gözlerini kocaman açarak ve kalbi pır pır ederek izliyor
Buldum Edip'e rol. Nancıl. Nasıl yazılıyordu Lilly yazsana ingilzicesini. hani Dambuldore'un ordusundaki ufak çocuk. Çok seviyorum ben onu.
olur neden olmasınmedip yazdı: