Merhaba herkese.
Benim kizim da 3. sinifa gidiyor.
ABD' de yasiyoruz farkliliklar coktur tabii ama yine de yararli olacagina inaniyorum bu forumun.
Tum cocuklarimiza basarilar dilerim.
Merhaba herkese.
Benim kizim da 3. sinifa gidiyor.
ABD' de yasiyoruz farkliliklar coktur tabii ama yine de yararli olacagina inaniyorum bu forumun.
Tum cocuklarimiza basarilar dilerim.
ewet biz bu cumartesi kursa başlıyoruz...
matematik ve türkçe...
bugünkü dersimiz matematik....
5er kere 7şer 7şer 210 kadar yazılacak...
artı birde öğretmenin verdiği hikaye kitabı okunup özeti yazılacak...
Bircelerin Türkçe ödevi var bugün sadece.
Akşam gene kriz yaşadık. Matematikte takıldı, "yapmayacağım" diye kapattı, gidiyor.
"aa, nereye, otur bakim, senin ödev yapmama gibi bir lüksün yok" dedim.
Fırk fırk burnunu çekerek yaptı. Akşama kontrol ettik, bir dolu hatası var. Gündüz bıkıyor mu ne? Anlamadım. Fakat, oturup anlatınca da, "çok kolaymış" diyor.
Sanırım benden biraz yüz bulsa tamamen serecek.
Of ya of.
kaç gündür serra ya yoğunlaşmaktan erkanı es geçmiştim
bugün aldım ipleri elime
6 şar 7 şer 8 er ritmik saymaları ve yazmaları vardı
kendi yaptı baktım salladığı yerler var
zaten bi yerde hata yaptımı ritmik saymada kalanı hatalı gidiyor
aklı futbolda idi vermeden yaptı tabii
dedim bundan sonra önce ödev sonra pc tv
karar senin
yapmadan açamassın
tekrardan yaptırmaya başladım
yoruldu tabii
sen bilirsin dediim
ne zaman ödevini tam bitirisin o zaman açarsın pc yi
kötü kadın müzeyyendim yani bugün erkana karşı
Kızımın öğretmeni bugün okulda test yapmış.Matematik ve Türkçe.İkisinden de 100 almış.Maşallah.Arkadaşım öğretmenler odasında söyleyince gurur duydum.Gözlerim sulandı.(sulu gözümdür)S.E.S yazdı:
bugün aldım ipleri elime
karar senin
yapmadan açamassın
yoruldu tabii
sen bilirsin dediim
Matematik testi doğal sayılarla ilgili.20 soru vardı.2 soruda takılmış,öğretmeninden açıklamasını istemiş.Takıldığı sorular da zordu doğrusu.Onluk bozarak çıkarmayı unutmuş,yarın babasıyla o konuya çalışacaklar.(Bu arada görüldüğü üzere ben çalıştırmıyorum he he)
maşallah güzelliğeannecik74 yazdı:
Kızımın öğretmeni bugün okulda test yapmış.Matematik ve Türkçe.İkisinden de 100 almış.Maşallah.Arkadaşım öğretmenler odasında söyleyince gurur duydum.Gözlerim sulandı.(sulu gözümdür)S.E.S yazdı:
bugün aldım ipleri elime
karar senin
yapmadan açamassın
yoruldu tabii
sen bilirsin dediim
Matematik testi doğal sayılarla ilgili.20 soru vardı.2 soruda takılmış,öğretmeninden açıklamasını istemiş.Takıldığı sorular da zordu doğrusu.Onluk bozarak çıkarmayı unutmuş,yarın babasıyla o konuya çalışacaklar.(Bu arada görüldüğü üzere ben çalıştırmıyorum he he)
öğretmendin dimi
ilkokul ? hangi sınıf ?
4. sınıfım bu seneS.E.S yazdı:
maşallah güzelliğeannecik74 yazdı:
bugün aldım ipleri elime
karar senin
yapmadan açamassın
yoruldu tabii
sen bilirsin dediim
öğretmendin dimi
ilkokul ? hangi sınıf ?
Nazar değmesinde bir kaç gündür birşey yapıyorum. Gerçi bilerek yapmadım. Bir hafta bahçeye çıkma cezası vermiştim. Akşam okuldan gelince biraz dinlenip dersine oturunca ben de sitenin cafesine iniyorum. Evde yalnız bırakıyorum. Ki hani aldığı cezayı iyice anlasın diye nispet olsun diye iniyordum resmen.(ne kötüyüm di mi)Suçu büyük ama napim.
Baktım evde olmayınca o ne bu ne demeden yapıyor. Sadece bir kere aradı cepten anne bir soruyu anlamadım sonra yapayım mı diye. Bugün de yine aşağı indim. Dedim dersin bitince aşağı inebilirsin yarım saat. Haftasonu ödevlerini bitirmiş geldi. Pek hoşuma gitti. Gündüz ödül olarak veririm bir ara diye sevdiği çukulatalardan almıştım. Ben de ona onları verdim.
Umarım böyle devam eder.
kötü kadın müzeyyen02barnes yazdı:
Nazar değmesinde bir kaç gündür birşey yapıyorum. Gerçi bilerek yapmadım. Bir hafta bahçeye çıkma cezası vermiştim. Akşam okuldan gelince biraz dinlenip dersine oturunca ben de sitenin cafesine iniyorum. Evde yalnız bırakıyorum. Ki hani aldığı cezayı iyice anlasın diye nispet olsun diye iniyordum resmen.(ne kötüyüm di mi)Suçu büyük ama napim.
Baktım evde olmayınca o ne bu ne demeden yapıyor. Sadece bir kere aradı cepten anne bir soruyu anlamadım sonra yapayım mı diye. Bugün de yine aşağı indim. Dedim dersin bitince aşağı inebilirsin yarım saat. Haftasonu ödevlerini bitirmiş geldi. Pek hoşuma gitti. Gündüz ödül olarak veririm bir ara diye sevdiği çukulatalardan almıştım. Ben de ona onları verdim.
Umarım böyle devam eder.