Bugün hava çok güzeldi..Çocukları evde bırakıp göl kenarında kır kahvesine gittik..
Sıkma eşliğinde çay içtik..
Kuş sesleri ve sakinlik harikaydı
Bugün hava çok güzeldi..Çocukları evde bırakıp göl kenarında kır kahvesine gittik..
Sıkma eşliğinde çay içtik..
Kuş sesleri ve sakinlik harikaydı
Caprazimda ki evde oturan komsumla gecen yil onun bahcesinden hazirladigimiz yapraklarla bugun sarma sardik koca bir tencere. Butun malzeme komsuma aitti ama sagolsun koca bir kab da banada verdi.
Onlari afiyetle yedim
Siniftan Romanya'li arkadasim var onlarda biliyor sarmayi bir kucuk kapta aksam ona getirdim cok sevindi kizcagiz.
Semt pazarı kuruluyor bugün oraya gittim. Hormonsuz ne bulduysam aldım. Çağla çıkmış tazecik, çilek falan. Fazla yemişim zaati; delisi tuttu derler ya bi karnım ağrıdı ki. Sonra daaa kitabıma gömüldüm. Gerisi rutin şeyler işte....
antigone yazdı:
Semt pazarı kuruluyor bugün oraya gittim. Hormonsuz ne bulduysam aldım. Çağla çıkmış tazecik, çilek falan. Fazla yemişim zaati; delisi tuttu derler ya bi karnım ağrıdı ki. Sonra daaa kitabıma gömüldüm. Gerisi rutin şeyler işte....
Bebis dogdugunda da boyle rutin islere dalabilecek misiniz
merak ediyorum dogrusu
Umarim uslu bir bebis olur..
Ay hiç sanmıyorum Sevdacım(ismini diğer forumda öğrendim de, hemen kullanayım istedim. İnsanlara ismiyle hitap etmeyi seviyorum sakıncası yoksa)
Bütün yeğenlerim deli gibi ağlamışlardı bebekliklerinde, kızıyordum bu ailede tüm bebekler mi çıldırmış, bi tane mi akıllısı yok diye. Artık şansıma bahtıma teyzesi O akıllı bize mi düşer, yoksa öbürleri gibi deli deli ağlar mı acabaaa?? İnşallah akıllı uslu bebiş olur...
bittercikolata yazdı:
Bebis dogdugunda da boyle rutin islere dalabilecek misiniz
merak ediyorum dogrusu
Umarim uslu bir bebis olur..
Hayir, hicbir sakincasi yok
Ne bileyim vallahi benimki bana cok cektiriyor
Hadi yaaa, vay sıpa vay İnşallah düzelir. Bebek bakımı çokk zor yaa, Antepte yalnız olduğum için tedirgin oluyorum bazen...
bittercikolata yazdı:
Hayir, hicbir sakincasi yok
Ne bileyim vallahi benimki bana cok cektiriyor
Kolayliklar diliyorum..
Biten ilaçlarımı yazdırdım.
eve yakın bir kuaför açılmış.yakın diye bir koşu gidip saçımı kumral boyatıp geleyim dedim.
bir koşu gidip geldim doğru çıktı.ama saçım kumral değilde siyah oldu.
önümüzdeki hafta uzakta olsa kendi gittiğim kuaföre gitmeyi nasıl zaman bulacağımı düşünmekle geçti sonrada kaç saatim.