10. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 91 ile 100 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

Ticarethane mantığı işte , içerideki zaten bizim ödüyorlar nasıl olsa dışarıdan ne kadar çok öğrenci kaparsak o kadar iyidir.
    Oğlan okula girerken burs aldı ama yıl içindeki teog ve gds sonuçlarına göre burs oranını yükseltebilme şansı varmış. Tabii kaç kişiye vb. ayrıntıları bilmiyorum

Bugün oğlanın karnı ağrımış revire gitmiş , hemşire aradı al istersen dedi. Gittim revire , kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için. Çocukları görmeliydiniz ne kadar eften püften bahaneler ile geliyorlar , özellikle büyük sınıflar dersten kaçmak için yol bulmuşlar. Çocukların hareketleri , diyaloglar o kadar komikti ki.

evet maalesef durum aynen buseninki yine burs almis gecerken...ona da sukur

yatak yetmiyor revire desene seninkine de gecmis olsun...

merhabaaaa, uzun bir hastalik donemi ve sinav donemi sonrasi hayata donduk. maaile cok hastayiz surunuyoruz resmen...yorgan dosek o derece...bu arada kizin yazililari , gds leri derken kafayi yedik. yarin itibari ile hersey bitecek insallah.

gecen hafta 3 gun satranc turnuvasindaydi klimanin karsisinda mi kalmis ne yapmis. gumbur gumdur oksuruyor atesleniyor. birde turnuvada diye giremedigi yazililar oldu. bu hafta yaziliya gidip eve dondu yatti oyle gecti. bu gunde gds sinavi vardi ona gitti ama cok iyi gecmemis 5 tane yanlisi varmis cok keyifsiz.

yarinda son ing yazililarini atlatirsa bir nefes alacak insallah...

valla ben bu kadar bolunmekten mafoldum. isler toplantilar sinavlar goturup getirmeler derken halim kalmadi.

sizlerde durum nasil ?

hepinize gecmis olsun cat...benimki de satranc turnuvasindaydi ama son iki gun hastalandigi icin katilamadi, uzuldu onun disinda bi yaramazlik yok. bugun Turkce'den 3. sinavi var...

senin kendi isin mi bu arada? boyle rahat getir-gotur yapiyorsun kizi

cok tskler log bugun gitti bakalim okula insallah iyidir okulda . aramaya korkuyorum valla gel al der diye a ciddi misin ? bizimki de carsamba persembe cuma oradaydi. sonuclar cok iyi degil ortalarda derecesi ama bizden cok iyi derece alan cocuklar oldu.

bizde 3. yazili yok onun yerine kttleri degerlendirmeye alacaklar. o 3. yazili yerine gececek.

ama dun bursluluk sinavinda cok yanlisi cikmis cok uzgundu. okuldan sorarsan kimse memnun degil ama burs alirsa herkes kalacak gibi gozukuyor nasil kasiyorlar herkes inanamazsiniz. cocuklar senin kac yanlisin var onun kac yanlisi var modunda. bu nedenle benimki de acayip uzgun.

log canim kendi isim degil acikcasi ama uzun zmandir buradayim kendi isim gibi oldu. birde uzakdogu ile calisinca saat farkindan dolayi cok acil isim varsa halledip sonra evden gece baglanip calisabiliyorum. yada gece 2.00 3.00 gibi baglanip orada ofise geldikleri icin isleri toparlayabiliyorum. aramizda 7 saat fark var

gecekusu arkadasim nerelerdesin ???

uzulmesin seninkisi burs konusunda. baska okullari da deneyecegiz diyordun. oralara da bakarsiniz. bu tempoyla sizin okul cekilir gibi degil acikcasi

senin is hem iyi hem de kotuymus. gecen gunduzun birbirine karisiyor desene...

Artık dinlenmek istiyoruuuuummm , ne olur biraz sakinleşsin ortalık Bizde 3. sınavlar devam ediyor son 4 sınavımız kaldı. Ama bıktı artık oğlan, yarın fen sınavı var 1 tane test yaptı hepsi o kadar. Büyük sınavları bitti , genel olarak sonuçları güzel ama yönetim ne der bilmiyorum.

Kodlama eğitimi başladı , bakalım nasıl devam edecek. Kodlama ile ilgili çok iyi yorumlar okudum ama reelde ne kadar etkin olacak bilmiyorum.

Ne güzel sizinkiler turnuvaya katılmışlar süper , kazanmaktan ziyade elde ettikleri deneyim daha önemli bence.

evet canim baska okullara bakmak faydali olacak cunku sadece bu okula bagli kalmak sansimizi azaltir. ya birde acikcasi baska okullarin egitim sistemini de gormek istiyorum nasil olacak diye. sonucta biz sadece burada actik gozumuzu...

evet is anlaminda hem sansli hem sanssizim ama naparsin )))

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzulmesin seninkisi burs konusunda. baska okullari da deneyecegiz diyordun. oralara da bakarsiniz. bu tempoyla sizin okul cekilir gibi degil acikcasi

senin is hem iyi hem de kotuymus. gecen gunduzun birbirine karisiyor desene...

aynen bende gecekusu sadece dinlenmek istiyorum. kiz siddetli bronsit oldu gecen hafta ve bu hafta raporlu ve biz okula gidemiyoruz dersler ve konular dag gibi birikti. insallah ustesinden gelecek diye umuyorum...bizde butun sinavlar bitti ama bazilarina sadece sinava girdi eve geldi hasta oldugu icin. son ing sinavlarimiz kaldi herhalde onlarda yilbasindan sonra olacak sanirim cunku raporlu ya giremiyor sinavlara...

gecekusu sizin bursluluk her sene yenileniyor mu ? eger oyle ise bizim okul gibiymis. bazi okullarda aldigin burs okul bitene kadarmis

kodlama egitimi nedir acaba ?

evet gecekusu hos bir deneyim oldu ahhh birde klimalardan hasta olup bize cektirmeseydi boyle iyiydi ya....

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık dinlenmek istiyoruuuuummm , ne olur biraz sakinleşsin ortalık Bizde 3. sınavlar devam ediyor son 4 sınavımız kaldı. Ama bıktı artık oğlan, yarın fen sınavı var 1 tane test yaptı hepsi o kadar. Büyük sınavları bitti , genel olarak sonuçları güzel ama yönetim ne der bilmiyorum.

Kodlama eğitimi başladı , bakalım nasıl devam edecek. Kodlama ile ilgili çok iyi yorumlar okudum ama reelde ne kadar etkin olacak bilmiyorum.

Ne güzel sizinkiler turnuvaya katılmışlar süper , kazanmaktan ziyade elde ettikleri deneyim daha önemli bence.

sizin okullarda veliler de strese karsi direnc kazaniyor sanirim valla kolay gelsin hepinize...bizimkinin 3. mat sinavi, bir de donem sonu sinavi kaldi. turnuvaya deneyim kazansin diye katilacakti ama sadece ilk gunku iki tura katildi, sonra hastalandigi icin iki gun evdeydi

kodlama egitimini ben de merak ettim gecekusu...bu arada gecenin 1'inde cevap yazarak nickname'nin hakkini vermissin, ben o saatte neredeyse yari uykumda oluyorum