10. Sayfa - Toplam 42 Sayfa var BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu
Toplam 418 sonuçtan 91 ile 100 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Okuma Öğreniyorum

Bu setten Sinan'ın var (geçen sene babası almış), nasıl bulunduğunu bizim cin öğrenmiş (renk ve deliklere göre buluyor uygun harfi) ama okumayı hala öğrenemedi.

Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

merhaba,
    benim oğlum 5 yaşında.o da önceleri masalları sevmez,korkardı.3 yaşında iken pedagoga götürdüğümde dedi ki:Çocukların değişik duygulanımları ve değerleri öğrenmeleri için masallar çok faydalıdır.okullardaki yaratıcı drama derslerinde de masalları canlandırarak çocuklara verdikleri rolleri diledikleri gibi devam ettirmeleri isteniyor.

EN SON ALDIĞIM KİTAPLAR...............

Bu güzel öykü, 1-3 yaş arası çocuklara kitapları sevdirmek amacıyla hazırlandı. Öyküyü çocuğunuza okuyun, onu resimleri incelemeye ve farklı dokuları hissetmeye yönlendirin.

REMZİ KİTAPEVİ

4. Re: Kitap forumunu çocuklar için de yapalım mı ?

Merhaba Fusun,
    Çocuğun çok küçük, onun eline bol bol renkli ve resimli kitaplar ver. O bunları yırtacaktır. Kitaptaki hayvan resimlerini göstererek "bak hav hav", "bak emre kedi miyav miyav"deyerek hayvanların seslerini çıkar. Resimleri anlat...Ona ders veriyor gibi değil, oyun oynuyor gibi..
    Tamam mı canım.Zamanla ilgi duyar.

Re: Kitap forumunu çocuklar için de yapalım mı ?

Emrenin sevdigim bir huyu asla kitaplara zarar vermemesi,hic yirtmadi hatirladigim kadariyla.
    Artik seviyor kitaplari,ben anlatiyorum o tekrar ediyor hosuna gidenleri falan.
    birde tuvalette klozete oturup bizim kitaplarimizi okur gibi yapisi var gorulmeye deger
    copy paste Emre nolucak.

Okuldaki imza günlerinden sonra

Oğlumun yuvasında imza günleri düzenlendi birkaç sefer. Çocuk yazarlarından şimdiye kadar 3-4 kişi geldi. Küçük çocuklar ne anlar demeyin. Çok hoşuna gitti oğlumun. Yazarın imzaladığı kitaplar hergün okunuyor. Şimdi ne zaman bir kitapçı görsek hemen yazarın ismini söyleyip okumadıklarını da aldırıyor. Çok hoş bence. En son takıldığımız Sn. Aytül Akal'ın kitapları. Çok güzel ders veriyor. Tavsiye ederim. Her duruma uygun var. Odasını mı toplamıyor, çok şeker çukulata mı yiyor vs. her konuda var.

7. Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Merhaba arkadaşlar benim tavsiye edeceğim kitaın adı "Ev ve sınıf etkinlikleri antolojisi"İçerisinde masal, tekerleme, fıkra, bilmece,eğlenceli deneyler, şarkılar ve daha birçok eğlence var. Kitabın üzerinde 0-100 yaş arası çocuklar için yazıyor yani içeriği geniş bir kitap. Yalnız kitapçılarda bulunurmu bilemiyorum ben telefon yoluyla aldım. İlgilenen olursa yayın evinin telefonunu verebilirim.

Bu hafta'da bunları aldım......

-

fiyatı:2.000.000 TL

Sayfalara birlikte baktığımız için , daha kapsamlı masal kitapı almadım....

Whats Happening to my Body (Boys) Vücuduma Neler Oluyor (Erkek)

Kitap Adı :: Vücuduma Neler Oluyor (Erkek)
    Orjinal Adı :: Whats Happening to my Body (Boys)
    Yazarı :: Linda Madaras - Area Madaras
    Türü :: Aile Sağlık ve Yaşam Dizisi
    Çevirmen :: Pınar Öcal

Kitap Hakkında

“Hay Allah, nerden çıktı şu sivilceler. Hele saçlarım hiç şekle gir-miyor. Her tarafımdan kıl fışkırıyor sanki. Ya şu burnuma ne demeli. Bedenimse gitgide değişiyor.
    “Şimdilerde birilerinin önünde konuşmaktan da çekiniyorum, çünkü sesim kart bir horozunkini andırıyor. Düşünsenize her gün değişim gösteren biri olarak nasıl kendime güvenebilirim. Bugün ak dediğine yarın kara diyen birini kim ciddiye alır. Evet, evet biliyorum benim kişilik sorunum var ve kimse benim gibi değil.
    “Keşke bana neler olduğunu bir anlayabilsem, olmadı, şu olanları birileriyle konuşup rahatlasam... Ama kiminle?...”
    Yukarıdaki cümleler aslında tümümüzün yaşadığı o sıkıntılı döneme ait tanıdık ifadeler. Vücuduma Neler Oluyor? yanı başımızdaki kardeşlerimiz, çocuklarımız, arkadaşlarımız için tam bir rehber niteliği taşıyor.
    Tümümüzün daha sağlıklı, daha dingin ve bilinçli bir yaklaşıma gereksinimi var. Bunu nasıl başaracağımızın yolları ise elimizdeki kitapta!
    Sağlık, çocuk bakımı ve ebeveynlik hakkında 11 kitabın yazarı olan Lynda Madaras 20 yıldır California’daki okullarda kız ve erkek çocuklarına ergenlik çağı konusunda eğitim vermektedir.

ALTINKİTAPLAR

14 YAŞ SONRASI İÇİN MÜKEMMEL KAYNAK KİTAP !

Whats Happening to my Body (Girls) Vücuduma Neler Oluyor (Kız)

Kitap Adı :: Vücuduma Neler Oluyor (Kız)
    Orjinal Adı :: Whats Happening to my Body (Girls)
    Yazarı :: Lynda Madaras - Area Madaras
    Türü :: Aile Sağlık ve Yaşam Dizisi
    Çevirmen :: Pınar Öcal

Kitap Hakkında

“Bana neler oluyor anlamıyorum. Kafam karmakarışık, her gün yeni kararlar alıyor, ertesi gün vazgeçiyorum. Hele çevremdekilerin bakışları yok mu, o an ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum. Yani anlayacağınız saçma sapan bir durum.
    “Vücudumdaki değişimi anlamam ve anlatmamsa çok zor. Sanki bedenime başka biri girmiş de ben onun şeklini alıyormuşum gibi geliyor. Ne kadar saklamaya çalışsam da göğüslerim büyüyor, vücudum tüyleniyor, sesim değişiyor; yani adeta bir değişim yaşıyorum ve daha neler olacak bilemiyorum.
    “Keşke bunları konuşabileceğim, paylaşabileceğim ve sorular sorabileceğim birileri olsa... Ama kiminle?...”
    Yukarıdaki cümleler aslında tümümüzün yaşadığı o sıkıntılı döneme ait tanıdık ifadeler. Vücuduma Neler Oluyor? yanı başımızdaki kardeşlerimiz, çocuklarımız, arkadaşlarımız için tam bir rehber niteliği taşıyor.
    Tümümüzün daha sağlıklı, daha dingin ve bilinçli bir yaklaşıma gereksinimi var. Bunu nasıl başaracağımızın yolları ise elimizdeki kitapta!

ALTINKİTAPLARI

SERİNİN BİRBAŞKA KİTABI,BU SEFER GENÇKIZLIĞA ADIM ATANLAR İÇİN....