camomile yazdı:
Nuray gcen gun emreye timeout verdim,yuzume bi kac kez kapi carpip bir turlu duzgun davranmadigi icin,madem o kadar meraklisin odana ok adanda kal dedim ve kapisini da kilitledim yoksa cikar,oyle cezaliyimodamda durim durumumuz hic olmadi.
10 dk buradasin dedim.
2 dk gecti gecmedi,tikirt bi ses anahtari dusurdu icerden biseyle ittirip.
5 dk gecti arada hala bagiriyor falan gittim sakinlestiysen kapiyi acicam emre dedim,hayir diye bagirdi.
gittim salona oturdum.
baktim emre cikmis
sen icerden cubuk ve aski yardimiyla kapi altindan anahtari cek,kapiyi ac cik
ee dedim fus time out olayinizin da suyu cikti buyrunuz bakalim,daha yaratici olunuz
Bu ve bunun gibi 100 tane hikayem var sende biliyosun,ne cok bagiran bir anneyimdir,ne cocuk doverim,ne cok ceza veririm ne de pimpirikimdir ama Emre kendince bir kisligi ve kurallari olan bir cocuk.
Cocuk muamelesinden hic hoslanmiyor bir kez,ben ona sen cocuksun ben de anneyim bu kurallara uyman gerek cunku ..... diye aciklama yaptigimda,ben bir cocuk olabilirim ama benim de beynim var ben de dusunebilirim ve senin dedigin herseyi yapmak zorunda da degilim diye cevap veriyor.
Ben bir ot muyum diye bagiriyor kipkirmizi suratiyla cok direttigimde,yani bu sadece annenin tutumuyla ilgili degil cocugun da karakteri var isin icinde.
Ne azgin laf soz dinlemez annenin burnundan getiren avrupali cocuklari gordum ben ama kabul bizdeki kadar bol degil,yaradlis akdeniz kani ne dersen de artik sen buna.