evet bildiginiz formuller?karisimlar var mi?sampuanlari gectim artik.hepsi ayni hicbir ise yaramiyor,bugun yikiyorum yarin yaglanmis oluyor,uyuss oluyorum.. caresini bulan var mi?
evet bildiginiz formuller?karisimlar var mi?sampuanlari gectim artik.hepsi ayni hicbir ise yaramiyor,bugun yikiyorum yarin yaglanmis oluyor,uyuss oluyorum.. caresini bulan var mi?
ossun saçlar jöleli gibi duruyodur
daha cok havasi sonmus gibi duruyor.birde parlak..
nette bu konuyla ilgili soru sormus biri cevap yazilmis bir oku istersen.
http://web.netbul.com/kadin/lavinia.asp?b=1&id=205
bende sacimin hemen kirilmasindan sikayetciyim saclarimi uzatmak istiyorum suan uzun ama cok kirik var ve kestirmek istemiyorum yaaaaa kestirmeden onarabilecegim gercek bir urun var mi acaba?
Elacim sacin kuru olmasi ile alakali mutlaka benim saclarimda kirik gorumus sey degil,,sac uclarina banyodan sonra (sampuanin kremli olsa bile) saci besleyen bakim urunleri var denedin mi?
onlardan degilde kerestase serum kullandim sac icin birde banyo sonrasi hangi urun gercekten ise yariyor bilmiyorum surekli sacim fonludur onunda etkisi vardir kesin ama iste ise yarayan bir urun bulsam ve kestirmekten kurtulsam sevinicem.
halide,
bahsettiğini ben 9 yaşındaki kızımda yaşıyorum. banyodan çıkarıyorum, aradan 1 saat geçmeden saçında şampuan kokusu kalmıyor ve saç kokmaya başlıyor.
gün aşırı şaç yıkıyoruz. kendiside rahatsız oluyor. benim denemediğim şampuan kalmadı. en son hani mucize temizlik bezlerinin üreticisi royal RCI nın bir ürünü olan tamamen bitkisel şampuan aldım. yine aynı...
kerestase ın şampuanını, bukle koruyucusun aldım.tamamen hikaye geldi...memnun kalamadım malesef.ELA yazdı:
onlardan degilde kerestase serum kullandim sac icin birde banyo sonrasi hangi urun gercekten ise yariyor bilmiyorum surekli sacim fonludur onunda etkisi vardir kesin ama iste ise yarayan bir urun bulsam ve kestirmekten kurtulsam sevinicem.
sabah 10 giibi yikadim diyelim,,aksam 12 de tepesi yaglanmaya baslmis oluo,sabah kalktigimda ise havasi sonuk o gun oyle disari cikmam ,cikarsam mutsuz oluyorum.
Ela cim su elidor un var mor renkte,dene derim,bazen hic ummadigin urunler sasirtiyor insani.. cok iyilerde kotu olabiliyor,,