hizmmette sınır yok anlaşılan,elleinize sağlık.
hizmmette sınır yok anlaşılan,elleinize sağlık.
sivi yag gibi gorunuyor baska ne olabilirki.
esinin dogum gunu kutlu olsun,nice yillara sizlerle
emirsah yazdı:
ay harika görünüyor canım çekti akşam eşimin doğumgününün kutluyacağız süpriz pasta yaptım bıde bundan yapıyım ama ince yağ ne oluyor anlamadım afiyet olsun
S!BEL yazdı:
pazar günü rüdesheim dan dönerken tam sizin orda umleitung dedi sok olduk. 20 km yi 1 saate aldik, hülya telefonumu evde unutum yoksa aksam aksam sana damlayacaktik...
bunlari pazar aksami yapsaydin kokusuna gelirdik kesin
cok ugrasmissin resimlerde cok güzel, eminim tadida süperdir)
Ask olsun Sibel bu tarafa geliyorsun cikmadan bari arasaydin
Evlilik yildönümü icin ufak hazirlik yapmistim beraber yer icerdik
o trafige biz takilmadik öglen evden ciktigimizda akin bize tarafaydi millet Rüdesheim a gidiyor dedim
aksam üzeri eve dönerken de güldüm sadece eeeebu gelenler geri dönüyor diye
evet evet ince yag= SIVI yag
eee komşuda pişer bizede düşer....nefis görünüyor...afiyet olsun...ellerine sağlık hülyacım....yakın olsakta göndersen....
Bitkisel margarin de kullanabilirsinELA yazdı:
evet alerjisi var icinde sut olan hicbisey yiyemedigi icin tereyag ve turlerini margarin vs... yiyemiyor.
tarif icin cok sagol toz mayami kullaniliyor bunda hamur yapmayi bilmiyorum malesef nasil hazirlicam siraylami konuyor yoksa hepsi birliktemi yogruluyor?
sevgiler
Mayali hamur icin once sivi olanlari koyuyorum ben
icine pak mayayi dagitiyorum tuz sekerini koyuyorum hepsini karistirdiktan sonra un koyup iyice yoguruyorum ellerine yapismayacak sekilde
kulak memesi kivaminda
sagol Hulyacim denicem
pek hamarat gördüm seni Hülyacım
off sahur kahvaltısında da ne guzel giderdi
severim yemek yapmayi düzenli yapmakta zorlanirim biraz o kadararzulabella yazdı:
pek hamarat gördüm seni Hülyacım