7 aylık bebek ve kreş yazısını görünce aklıma,melisin gittiği yuvadaki bebek yüzünden bebekliğe dönüş yapmak istediği günler geldi
sürekli kucak istiyor ve bebek gibi sesler çıkarıyordu
alakasız oldu galiba
7 aylık bebek ve kreş yazısını görünce aklıma,melisin gittiği yuvadaki bebek yüzünden bebekliğe dönüş yapmak istediği günler geldi
sürekli kucak istiyor ve bebek gibi sesler çıkarıyordu
alakasız oldu galiba
benim oglum da 7 aylik. basligi gorunce ilgileniyim dedim. cunku bir ara bana da evde bakicidansa kres daha makul gibi geliyordu ama cok zor olacakmis. pratikte bunu ogrendim. yani kendimi, her sabah cocugu kaldir cicilerini giydir cantasini hazirla servise ver (ya da kendin gotur birak) dusunemiyorum simdi. evden servise bile zor yetisiyorum. onu uzmemek icin elimden geleni yapiyorum. evet bence de ramazan gunu kirmayalim birbirimizi
anlaşıldı sen prensesten kurtulmak istiyorsun, getir bana!
Anjinsan yazdı:
Beni bilenler biliyor.Sadece bunu yazarak bana hoş bir tebessümde bulunmanızı diledim.Her forum gerekli değildir.Bazıları insanı tebessüm ettirmek için de olabilir.En azından bu niyetle açılmış bir forumdu.Sonuçta benim kızımla ne kadar yapışık yaşadığımı çoğunluk bilir.Neyse....
Elbette ki kreşe her yaşta gönderilebilinir.Zorunluluklar,keyfiyet,vs..
kizma yaw...boynumuzu buktun 30sn...hepsi bu...
KONU BAŞLIĞINI OKUYUNCA AĞZIM AÇIK KALDII
BIRAKICAK KİMSESİ YOKSA NEDEN OLMASINN
Ben de Selen'i 5 aylıkken verdim.
olduydum.
Çalışmak zorundaysam, çocuğumu cahil, kabasaba bir bakıcının eline bırakacağıma, iyi bir kreşe bırakmayı yeğlerim.
bende dedimki herhalde sertani getir gotur yoruldu bu hatun bari kizida vereyim krese bende kapisinda oturayim dedi.
zalim senii