Eğer bir türlü çıkartamıyorsan benim gibi yıllarca çıkmasını bekler ve aynı ağrılar tekrar tekrar çekersin..Bence de git aldır bunları hiç olmazsa bir kere yaşarsın o acıları,sonra rahat edersin (diyen ben bir türlü dişçiye gidemiyorum)
Eğer bir türlü çıkartamıyorsan benim gibi yıllarca çıkmasını bekler ve aynı ağrılar tekrar tekrar çekersin..Bence de git aldır bunları hiç olmazsa bir kere yaşarsın o acıları,sonra rahat edersin (diyen ben bir türlü dişçiye gidemiyorum)
var ,benŞato-selin yazdı:
Damağımda aynı diş çıkarmaya benzer ağrı ve sızı var...
Arkadaşlar 30 yaştan sonra 20'lik diş çıkarmı...çıkaran varmı aramızda??
3 tane 20lik dişim çıktı.
1 tanesinin ancak bu sene ucu göründü
20 yaş dişlerim çok erken çıktı ve 3 tanesi hala ağzımda
Annemin çok geç çıkmıştı sanırım 32-33 yaşındaydı.
34 yaşındayım
daha birtane bile yok
Çıkar arkadaşım çıkar.Sana geçmiş olsun.Damağında yer yoksa, bozukluk oluşturacaksa dişçi bu dişi bazen bu durumda çekiyor.
Benim hala çıkmadı.
Sibel haklı Şato, benim dün çektirdiğim dişte 20 lik dişimdi ve dişçide söyledi gereği olan bir diş değil çıkanlarda böyle ağrıyla geliyor diye....S!BEL yazdı:
bence hemen aldir, her bekletigin gün senin aleyhine olur. bugün yarin zaten cürümeye mahkum bu disler.
.
çıkar tabi,
benimkiler yirmili yaşlarda çıktı..ikisini aldırdım,diğer ikisi sapasağlam duruyor
Benimde sorunlu olmuştu 20 dişlerden birtanesi ameliyatla yarıp almışlardı içde kalmış çıkamamıştı ve çok ağrı yapıyordu umarım rahat çıkarırsın dişlri ya biz dayanamıyoruz da bebişlerimiz nasıl dayanıyor değilmi