Kızımı oyun grubuna götürsem mi?acaba diye düşünüyorum.Çünkü bazı arkadaşlarımdan olumlu bazılarından olumsuz yorumlar aldım.
Kafam karıştı Bu konuda yorumlarınız nelerdir?
Kızımı oyun grubuna götürsem mi?acaba diye düşünüyorum.Çünkü bazı arkadaşlarımdan olumlu bazılarından olumsuz yorumlar aldım.
Kafam karıştı Bu konuda yorumlarınız nelerdir?
Ben oğlumu 1,5 yaşındayken götürmeye başlamıştım.
Eğer günlük hayatında yaşıtlarıyla sıkça biraraya gelme şansı oluyorsa götürmesen de olur ama genel olarak hep büyüklerle vakit geçiriyorsa, arkadaşı yoksa götürmen onun için yararlı olur diye düşünüyorum.
Ama oyun grubu hakkında söylenebilecek olumsuz birşey olduğunu sanmıyorum.Ne zararı olabilir ki ?
Bende kızımı 18 aylıkken 2-3 ay götürdüm çok mutlu olyordu orada ama yaşıtlarında etkileniyorlar ister istemez. taklit ediyorlar. ama zaten bununla hayat boyu karşılaşacaklar. ben bu yıkda götürmeyi düşünüyorum kzım 26 aylık oldu
Günlük hayatında yazın çok güzel eğlendi arkadaşları var.Oturduğumuz sitenin çocuk klubüde var.Ama kışın herkes evinde şimdi bu yoğunluğa alıştı.Kışın evde sıkılacak mı acaba diye düşünüyorum.
Oyun grupları için en çok söylenen başlarbaşlamaz hastalacak diyorlar.Daha birçok ufak tefek şeyler söyleniyor.
Bunun yanında olumlu duyumlarda alıyorum.ama
Oyun gruplarinin ne kotulugu olabilir ki?
Biz de gidiyoruz ve cok memnunum. Biraz biraz kalabaliga alismaya basladi. Yasitlari ile beraber olma sansi olmayan cocuklar icin cok iyi bir firsat bence.
Hasta olma konusuna gelince. Evet olacak ama bu sekilde bagisiklik sistemi de guclenmis olacak. Biz oyun grubuna basladigimizda surekli grip, nezle vs olduk. Ama geciyor. Simdi o kadar olmuyor artik.
Benim de kzım 26 aylık.Olmazsa ben de bir süre götürüp deneme yapacağım.
Evet, başlayınca hastalanabilir, ama gitmezse de hastalanabilir.Marketten de mikrop kapabilir, ya da sokakta onu seven herhangi birinden.
Evet hastalanabilir ama iyileşir
Imzamda ki fotograf oyun grubunda cekildi.