Çok teşekkür ederim .Kendi adımızla bugünlere gelebilmek için çok savaş verdik. Kimsenin ismi altında ezilmek istemedik eşim ve ben ,demek ki zor da olsa zamanla herşey yoluna girebiliyormuş .Eb®u yazdı:
Daha fazlasini bile hakediyorsunuz....
Çok teşekkür ederim .Kendi adımızla bugünlere gelebilmek için çok savaş verdik. Kimsenin ismi altında ezilmek istemedik eşim ve ben ,demek ki zor da olsa zamanla herşey yoluna girebiliyormuş .Eb®u yazdı:
Daha fazlasini bile hakediyorsunuz....
Günseli sen almanya'nın neresindeydin?
Teyze kızlarım essen'de yaşıyorlar diğer teyzemin kızı da münih'te yaşıyor. Yakınmısın buralara.
Olur ya yolum düşer gerçekten belli mi olur.
ilk üçde olduğunuz haberlerini de alalım umarım
tebrikler
Tebrik ederim.
Çok tebrik ederim.
Tebrikler.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Şöyle ailecek VIP dergilerde resminizi görelim, yerinize böbürlenelim..
En doğal hakkımız, değil mi efem?
sahende yazdı:
Günseli sen almanya'nın neresindeydin?
Teyze kızlarım essen'de yaşıyorlar diğer teyzemin kızı da münih'te yaşıyor. Yakınmısın buralara.
Olur ya yolum düşer gerçekten belli mi olur.
sahende ben nürnberg civari essen cok uzak bana ama münih yakin sayilir benimde dayimin oglu var münihte sen gel ben gelirim münihe
Tebrikler!
Bol kazanç dilerim...
tebrikler, basarilarin devami ve bol kazanc dileklerimle..
Teşekkür ederim nilgün ama ben şu dergilerdeki resim kısmını almayayım zaten onlarda beni almazlarki şekerim. Benim ne botoksum var ne silikonum konuşulacaknerdogan yazdı:
Tebrikler.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Şöyle ailecek VIP dergilerde resminizi görelim, yerinize böbürlenelim..
En doğal hakkımız, değil mi efem?
Bu zamanda başarıyı değil sansasyon yapanları alıyorlar dergilere ama sen dur ben de hülya avşar kimin dikine dikine konuşursam olabiler belki .
Oramı buramı da silikonlu derim