gecmıs olsun mutlaka yardımcı olacak arkadaslar vardır bu konu hakkında hıc bır bılgım yok acıl sıfalar dıleklerımle
gecmıs olsun mutlaka yardımcı olacak arkadaslar vardır bu konu hakkında hıc bır bılgım yok acıl sıfalar dıleklerımle
Bu konuda hic bir bilgim yok sadece gecmis olsun diyebilirim
canım bana da 2 yıl önce bel fıtığı teşhisi koydular..inanırmısın 15 gün yürüyemedim..ama biliyorsun ki fıtıkta derece derece ilerliyor benim ki başlangıcıymış..ewet hklısın her doktor ayrı ayrı şeyler söylüyor..bana 10 tane iğne vermişti doktorum ayrıca ağrım olduğu zaman kullanıcağım ilaçlar ve ben iğneleri yediten sonra bir daha ağrı falan çekmedim ve iki yıldırda gayet iyiyim allaha şükür..banada demişlerdi fizik tedavi,ameliyat,korse filan ama baktım iğneler çok iyi gerek kalmadı,,,şöyle bir duyum aldım ben bel fıtığını duyunca doktorlar hemen ameliyat diyorlarmış..gerçektende öyle oldu 4 doktora gittim bunların hepsi ameliyat dedi...yinede sen bilrisin eğer aşırı derecede rahatsızsan ve o korse iyi gelicekse biraz kullan bakalım nolcak,,eşbette zor olucaktır ama napalım
allah sağlık şifa versin,çook geçmiş olsun
sevgiyle
füsun
çok geçmiş olsun arkadaşım.Ama bu konu hakkında hiçbir bilgim yok umarım diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.acil şifalar dilerim...
Önce geçmiş olsun .. aynı sorun bendede vardı. vardı diyorum şeytan kulağına kurşun hamileliğim boyunca bir sorun çıkmadı.inşallah tekrarlamaz. en önemlisi dikkat dikkat dikkat . oturuşa dikkat, kalkışa dikkat yanlış çömelme , yanlış kaldır ma,dik otur, kendini yorma.... uzayıp gidiyor. birde spor .... tekrar geçmiş olsunnnnn