7. Sayfa - Toplam 11 Sayfa var BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu
Toplam 103 sonuçtan 61 ile 70 arasındakiler gösteriliyor.
    Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Gülbeşekerim......

Yazmam Ararım

Fundacımmm

ara kuzucum. sesini duymuş olurum ne güzel , ne mutlu bana

3. Re: Fundacımmm

Ne guzel Konyalilar ve Konya da olanlar bulusuyor.Ankara Istanbul'u gectik, kendi memleketimin bulusmasina bilem katilamiyorum ne kotu.

Size iyi eglenceler arkadaslar..Insdallah bir dahaki bulusmalariniza bende katilabilirim..

Eylul 02.

Ewet degerli arkadaşlarim.....
    Yenı ıletılere bır göz gezdırdım....

Oncelıkle degerlı arkadaslarım Bır bulusma olacagı zaman(yaklasık 1 ay once bu bulusma ıcın forum acmıstım cunkı)pek cok kısı tatılde olabılıyor tatılde olan arkadaslarımız vardı ve vazgectık ılerı bır tarıh olsun denıldı....

Bana yada aramızdan herhangı bırıne gore bu tarıh degısecek olursa emın olun bu organızeyıde yapamayız gıbı gelıyor bana sızler ne dusunursunuz bılemıyorum....

Emırım anlıyorum kolaylıklar dılıyorum,ogleden sonra olarak dusunelım ıstersenız hem sızın ıslerınız bıtmıs olur bulusuruz Yemekmı yerız kahvemı ıcerız buna oradada karar verırız elbette...Elit guzel bır mekan ewet haklısınız..Ayda yılda hatta yaklasık 6 yıldır uyeyım ılk kez bulusuyoruz Konya uyelerı ıle varsın olsun tuzlu olsun yeterkı saglık olsun....

Benım gozlemlerıme gore emırım son durum sukı;ıkı farklı alternatıf sunduk daha dogrusu arkadaslarımızdan rıca ettım fıkırlerını,pıknık fıkrı geldı Ve bıgbaba'dan elıt fıkrı geldı sagolsunlar....

Fakat bugun sunun farkına vardımkı ben arkadaslarımdan fıkırlerını alırken orası olursa ben gelmem anlamında cumlelerle karsılastım..Degerlı arkadaslarım....Bu konunun uzerınde duruyorum bende calısıyorum fakat her bırımızın elbette fıkrı onemlı pıknık olmaz bana uymaz dersınız fıkır belırtırsınız dıger alternatıfe gecerız onemlı olan aynı mekanda bır kac saatlıgıne vakıt gecırmekse bunu yapalım ıstıyorum.....

Emırım sızın ıcınde uygunsa.....Ve dıger arkadaslarım sızler ıcınde uygunsa...

Ayın 2.sınde ogleden sonra Kule site karsısı elit restoranda bulusalım derım...Bu benden konuyu toparlamak ve dagıtmamak adına bır onerı...Konya dısından gelen arkadaslarımızıda beklerız....

Bu tarıh'e uygun olan arkadaslaırm ltf yarın fıkır belırtsınler..Cogunluga gore bu toplantıyı yapalım ltf.....

Sevgı ve saygılarımla..

5. Re: Eylul 02.

Münnevver hoş geldin..

6. Re: Eylul 02.

Münnevver hoş geldin..

Re: Eylul 02.

kani_erdem_ yazdı:
    Münnevver hoş geldin..

Hoşbulduk Kani......( )

Sende hoşgeldın

8. Re: Eylul 02.

blue yazdı:
    kani_erdem_ yazdı:
    Münnevver hoş geldin..

Hoşbulduk Kani......( )

Sende hoşgeldın
    selam nasılsın..

Re: Eylul 02.

kani_erdem_ yazdı:
    blue yazdı:
    kani_erdem_ yazdı:
    Münnevver hoş geldin..

Hoşbulduk Kani......( )

Sende hoşgeldın
    selam nasılsın..

Supper hatta hipper

Sen de bunlardan bırısındır umarım

KONYA GRUBU İLK BULUŞMAMIZ 2 EYLÜL SA:15:00 DA

merhaba arkadaşlar,
    ilk olarak blue-münevver arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum forumla ilgilendiği için. ben haftasonları nette olamıyorum.
    geçmiş iletileri gözden geçirdiğimde bütün ekibi ilk etapta birarada toplamanın mümkün olmadığını gördüm. bu nedenle ilk buluşmayı bir kez ertelersek araya ramazan giriyor, sürenin uzayıp gideceği düşüncesi ile 2 eylül 2006, sa: 15:00 da TOPLANALIM diyorum. Mekan Kulesite karşısındaki ELİT RESTAURANT (çoğunluğun kararı).
    katılımcı arkadaşlar son kez fikir belirtirse sevinirim. bu arada digital makinalarınız varsa lütfen getiriniz. benimkini Emir su kovasına attı . resimlerde kara bir nokta var . gene de idare ediyoruz onunla.
    aramızda papparazzi olayını sevmeyen arkadaşlarımız var. resimleri paylaşma konusunu bir düşünürüz .
    görüşmek dileği ile sevgiler...