1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bir erkeğe duyduğum sevgi

Yanımda nefesini hissettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpamaya başlıyor, kokusunu duysam beynimde bir uğuldama oluşuyor. Onu görmeyi her an her an istiyorum, yanında olmayı, gözlerine bakmayı. Biliyorum her an yanyana olamayız, elele tutuşamayız. İnsanlar "yakasına yapışmış bırakmyor kadın" diyecekler diye utancımdan sadece kızdığım anlarda ya da kırdığım anlarda ya da yanlız kaldığımızda tutuyorum elini. Eli sıcacık, yumuşacık. Seviyorum, asla inkar etmedim ve asla azalmadı sevgim. Onu her düşündüğümde nerede olursam olayım ne ile megul olursam olayım biranda ellerim titriyor, düşüyor kenara ve aklımdan sadece yanında olma isteği geçiyor. Anladım onun kadar kimseyi sevmediğimi ve asla sevemeyeceğimi anladım. Hiç pişmanlık duymadım sevdiğim için. Her yaptığı yanlışa rağmen olduğu gibi kabul ettim, her ne olursa olsun asla ondan ayrılmayacağıma dair ilk gördüğüm anda yemin ettim hatta hayatında başka kadın ya da kadınlar olsa bile. Onu tüm dünyayla paylaşabileceğim gibi onun için özel olmak yeterli hep benim için. Neresini görsem içim mutlu oluyor dokunma ihtiyacı hissediyorum. Sanki kendi tenime dokunurmuşçasına rahat dokunuyorum ona. Bazen yanağımdan, bazen bacağımdan bazen kolumdan öpüyor. İnsan vücudunun bazı yerleri daha hisli dedikleri yalan. Benim neremi öperse öpsün kendimden geçiyorum, Allaha şükrediyorum hayatımda var olduğu için. Ona bir kere sarılmak yetmediği gibi bir kere sarılabilmek için tüm ömrümü verebileceğimi de biliyorum. Yapamadığı çok şey var, fakat yapabilmek için benim yardımıma ihtiyacı var. Bana ihtiyacı olması ne güzel. Bana her baktığında, her gülümsediğinde hele ki yanına çağırdığında koşuyorum adeta. Sanırım bu sevgiye o kadar çok yer ayırdım ki kalbimde beynimle kalbim savaş veriyor. Bu savaşın galibi ise sevdiğine yapışmanın onu elinden kaçırmak olduğunu söyleyen beynim oluyor. Sevdiğimi biliyor fakat onun bildiğinden daha çok gizli gizli seviyorum. Ben artık hayatımda ne çalışmak, ne başkalarıyla görüşmek ne yemek yapmak ne de evi temizlemek istiyorum. Sadece ve sadece onunla olmak istiyorum. Bana bencil olamadığım için kızan eşim birgün ayrılacak olsak bencil olamamam sebep olur diyen eşim bu aşkı bilse ne düşünür acaba. Beni hiç bu kadar bencilce sevmedi der mi?

Artık tüm dünyaya hayrkırıyorum seviyorum kimse karışmasın, herşeyiyle olduğu gibi, beni sevmese de, dünyadaki herkesi sevsede seviyorum. İnsanın çocuğunu sevmesi böyle birşey olduğunu bilsem evlendiğim gece doğururdum. Bu tatdan yoksun kaldığım günlerin hala yasını tutuyorum ben.

2. Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

Burçin'cim çok güzel anlatmışsın aynen ben de böyle hissediyorum işte !!

Allah ayırmasın...

3. Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

Ayy ben de başka bi şi sandıydım Burçin gözün kör olmasın emi

Ben de oğluma aşıkım.... Satırlarının noktası virgülü benim için de geçerli hayatım..

Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

Hislerimize tercüman olmuşsun.Bende oğlumu aynen böyle seviyorum işte.
    Bak bir saattir uyuyor nasıl özledim

5. Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

Ah Burcin ahhhhhh, evlat sevgisinin yeri bambaskadir, sen kelimelere cok güzel dökmüssün sevgini, ama insan bu sevgiyi yüregine bile sigdiramiyor........
    Allah kimseye evlat acisi vermesin, sizin bu güzel askiniz ömür boyu sürsün.......

6. Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

Ne yaptin Burçin ya !!
    Bugün Cuma, aksam olsun diye sabirsizlanip saat 18.00 dan itibaren baslayip iki gün sürecek olan her dakikasini oglumla birlikte gecirecegim zamanlari beklerken, bu yazi oldumu simdi.
    Zaten zaman bugün yavas geciyor, aksam olmaz artik. Birde gözlerim yaslandi üstelik ya !!
    Sana oglunla ve esinle gecirecegin mutlu
    bir yasam diliyorum.
    Sevgiler...

7. Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

2 senedir öyle acılar içindeyimki
    erkek kardeşim ve annem
    hayat öyle bir döngüki
    bu aşk çok güzel ama umarım sende bir erkek anasını olarak annemin teyzemin yaşadıklarını yaşamaz hayattayken mezara girmezsin
    bu muhteşem aşkı erkekler anlamıyordoğurganıkları olmadığından ve neticede gün geliyor ya analarını ya karılarını yada evlatlarını hançerliyorlar

hayat çok pis bir kısırdöngü..

aşkını doyasıya yaşa yarın neler olacağını kimse bilemiyor çünkü ...

Bende

Burçinciğim,

Çok güzel yazıya dökmüşsün hislerini. Evet dokunduğu anda hatta ağlayarak dokunduğunda bile titriyor tüm vücudum. Allah acılarını göstermesin, Dilerim hep mutlu olduklarını görürüz yavrucaklarımızın.

Ha birde Allah isteyen herkesin kucağını dolu etsin. Ben yolunu gözlerken çektiklerimi düşünüyorumda ne haklıymışım gece yarıları doktordan dönerken ağlamamda.

Re: Bir erkeğe duyduğum sevgi

Her anne böyle hissediyordur eminim. Dünyada tek mükemmel çocuk vardır ve bütün anneler ona sahiptir.

Kadehimi

Tüm mükemmel çocuklara ve onlara sahip olan anneleri için kaldırıyorum(İçelim güzelleşelim hafta sonuna güzel başlıyalım)