2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Toplam 19 sonuçtan 11 ile 19 arasındakiler gösteriliyor.

Re: İSTİKBAL GİBİ BİR FİRMA BUNU YAPAR MI?

aŞAĞIDAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNİ BULDUM.Bence direk fKayseri merkezi ara güzelim ne demek ya 7 haftalık sipariş için yeni başvuru yapılıyor.

Tüm soru ve sorunlarınız cevaplandırmak üzere
    TÜKETİCİ DANIŞMA SERVİSİMİZ
    444 33 44
    Yukarıdaki numaramızı, Türkiye'nin neresinde olursanız olun, herhangi bir kod numarası çevirmeden doğrudan arayabilirsiniz. Görüşmeler şehir içi görüşme fiyatı ile ücretlendirilir. Eğer posta ile başvurmak isterseniz adresimiz;

Adres
    TÜKETİCİ HİZMETLERİ MÜD.
    Merkez Çelik AŞ.
    O.S.B. 6 Cad. No:35 38070 / KAYSERİ
    Tel: 0 352 321 18 50 -- Faks: 0 352 321 23 58

Meral eğer şuan hala yayınlanıyorsa bir program var çarşamba günü ara orayı sorununu anlat kadına varya anında firma telefonla bağlanıyor özürler dileniyor bilmem neler sorun halloluyor

Ayşegül_ yazdı:
    Meralcim İstikbal'in merkezine telefon et veya maille bayiyi şikayette bulun.

Aldığın mobilyayı çok beğenerek aldığını biliyorum iptal et demeyeceğim.Firmanın web Sitesine girdim iletişim için mail yada telefona baktım bulamadım siteleri ürün tanıtımı dışında bir işe yaramaz.

Ettim canımın içi ama sürekli bölge araştırıyoruz diyorlar ne bölgeymiş araştır araştır bitiremediler.Beni sürekli sallıyorlar hatta müşteri temsilcimiz bizimle konuşma tenezzülünde bulunmuyor sürekli izinli dışarıda ya da müşteriyle ilgileniyor.Büyük konuşmayayım ama İstikbal ilk ve sondur bizim için.
    Sevgiler.

444 33 44 evet canım burasıydı bizim konuştuğumuz yerde.Bunlar bitek bölge araştırıyor başka bişi yapmıyorlar maalesef

444 33 44 evet canım burasıydı bizim konuştuğumuz yerde.Bunlar bitek bölge araştırıyor başka bişi yapmıyorlar maalesef

6. Re: İSTİKBAL GİBİ BİR FİRMA BUNU YAPAR MI?

aynı sorunu şuan bende yaşıyorum baza aldım tam 3 hafta sonra geldı baza başlıgı sıpariş verdım bakalım ne zaman gelecekkkkkkkk

Meralciğim biliyorsun benim çalıştığım şirket Yağmur Mobilya bayisi ve 4 mağaza var.Aynı sıkıntıları biz de karşı taraf olarak yaşıyoruz.Verilen sözler bazan tutulamayabiliniyor.Büyük ihtimalle fabrikayla da alakalı bir sorun olabilir.İstediğin kumaş stokta olmayabilir.Firmalar koltuk takımlarını stok etmiyorlar genelde,ürün satıldıktan sonra kişiye özel siparişle fabrikaya sipariş geçiliyor.Her takımın olası bir temin süresi vardır ve mağazalar bu süreyi göz önünde tutarak söz verirler,fabrikada aksama varsa bu da tüketiciye olumsuz olarak yansır.fakat burda en önemli sorun seni yanıtsız bırakıyor olmaları.Bence de en iyisi Kayseri merkezlerini arayıp oradan yetkili biriyle görüşmen,eminim en kısa sürede yanıt vereceklerdir.

sevgiler
    cüneyt

8. Re: İSTİKBAL GİBİ BİR FİRMA BUNU YAPAR MI?

Meralcim zor bir durum 3 ay oldu yaklaşık İstikbalden yavrulu yatak aldım 2 günde geldi, bayilerle alakalı bir durum da olabilir. Hem de taksit ödemişsin bir de.. Böyle durumlarda tüketici mahkemeleri iki haftada cevap veriyor, gidip sadece dilekçe vermek senin yapacağın...

Yataş'ta benzeri bir sorun yaşamıştım, yatak başlığıyla ilgili bizim beğendiğimiz renk değilde daha açık bir renk getirip teslim etmişlerdi, ertesi gün geri gönderdik başlığı yenisini de 2 ay beklemiştik. Defalarca gittik, defalarca telefon ettik, yok ürün sipariş verilmiş, yok bilmem neymiş, bir sürü bahane, sonra bir akşam iş çıkışı tepem attı, müşterilerin yanında mağazada Allah ne verdiyse artık ağzıma geleni söyledim, rica minnet sökmedi senin anlayacağın, iki gün sürmedi teslim ettiler. Sakin olmak iyi de o da bir yere kadar, insanda sabır falan da kalmıyor..çünkü çok zorluyorlar..

İnşallah kısa zamanda sorunu çözerler canım..

Sevgiler

Re: İSTİKBAL GİBİ BİR FİRMA BUNU YAPAR MI?...DAVA AÇIYORUZ!

Az önce hem Kayseri Merkez hem de satış yapan bayii yetkilisi aradı. Kayseri Eylül'ün 1-2 sinden önce olmaz diyor, bayii ise ayın 20 sinden sonra sevkiyatın başlayacağını söyledi. Ben adama merkezdekinin söylediklerini ilettim. Özürler, ricalar falan...

Yarın gidip 3. taksiti yatıracağız. Daha sonra Tüketici Hakları kapsamında hazırladığım mektubu iadeli taahhütlü olarak yollayıp söz konusu malları 7 gün içinde teslim etmelerini isteyeceğiz. Mallar teslim edilmezse Tüketici Mahkemesi ne müracaat ederek maddi ve manevi tazminat davası açacağız.

Kanun tüketiciden yana olduğu için tazminat talepleri kabul ediliyormuş. Hatta avukat bir arkadaşımın söylediğine göre, mağduriyetin durumuna göre yüksek tazminat ödemeye bile mahkum edilebiliyormuş firma.