gecen haftaki gibi yagmur, acayip yagiyor... Sanki kis geldi gibi burasi,yagmur yagdikce cicek kokulari yukseliyor, misler gibi.
Tabiki evdeyiz. gerci yagmasada cikamiyorum o ayri konu.
istemisiniz, evdemisiniz,
siz neler yapiyorsunuz ?
gecen haftaki gibi yagmur, acayip yagiyor... Sanki kis geldi gibi burasi,yagmur yagdikce cicek kokulari yukseliyor, misler gibi.
Tabiki evdeyiz. gerci yagmasada cikamiyorum o ayri konu.
istemisiniz, evdemisiniz,
siz neler yapiyorsunuz ?
ben şuan işdeyim ama bir an önce izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum.gece boyunca sudenin sebepsiz düşmeyen ateşiyle uğraştım durdum.sabaha karşıda hastaneye götrüdük bazı tetkikler falan yapıldı.viral enfeksiyonmuş.ateşi yükselmeye devam ederse tekrar getirin dediler ama ben çıkabilecekmiyim bakalım.yarınada allah kerim.kuzucum iyi olsunda başka bişey istemiyorum.herkese iyi haftasonları..sevgilerrrr
malesefki çalışıyorum ya
keşkem yağmur yağsada evimde olsam
İşteyim her zamanki gibi
Hava süper
Canim ya kuzuya gecmis olsun annesi. insallah hemen atlatirsudeda yazdı:
ben şuan işdeyim ama bir an önce izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum.gece boyunca sudenin sebepsiz düşmeyen ateşiyle uğraştım durdum.sabaha karşıda hastaneye götrüdük bazı tetkikler falan yapıldı.viral enfeksiyonmuş.ateşi yükselmeye devam ederse tekrar getirin dediler ama ben çıkabilecekmiyim bakalım.yarınada allah kerim.kuzucum iyi olsunda başka bişey istemiyorum.herkese iyi haftasonları..sevgilerrrr
BEDENİM İŞTE AMA AKLIM EVDE OĞLUMDA.
ben işteyim hiç çalışasım yok ense yapıyorum yorgunum :-x kendime kızıyorum ama napim
yarın sabah temizlik yapmam lazım evde kimse olmadığı için savaş alanına döndü öğlende gezmeye giderim dolasıyıyla çok yorulur gecede uyuyamaz pazartesi işe ve haftaya kötü başlar
siteye girer geyik yaparım bana iyi geliyo
AMA HAFTAYA ÇOK GÜZEL PLANLARIM VAR HAFTAYA YAZARIM
Hanifecim,hanifecengiz yazdı:
BEDENİM İŞTE AMA AKLIM EVDE OĞLUMDA.
nasil oldu oglusun, iyidir umarim.
sağol ablacım umarım atlatırız.ben izin alıp çıkabilseydim...
HAFTAİÇİNDEN FARKSIZ....
HALA DOĞUM İZNİNDEYİM(BİR YILA YAKLAŞTI...) EŞİM HALA HAFTASONLARI ÇALIŞIYOR VE BEN EVDE OĞLUŞUMLA SICAKTAN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM...