Arkadaslar,
Hadi bakalım, kimler nerede ve ne zaman evlendi?
Bakarsiniz bazilarimiz ayni gun ve ayni yerde evlenmis olabiliriz. Neden olmasin?
Ben 07.10.1993'te Ist/Taksim evlendirme dairesinde evlendim.
Sevgiler,
Yasemin
Arkadaslar,
Hadi bakalım, kimler nerede ve ne zaman evlendi?
Bakarsiniz bazilarimiz ayni gun ve ayni yerde evlenmis olabiliriz. Neden olmasin?
Ben 07.10.1993'te Ist/Taksim evlendirme dairesinde evlendim.
Sevgiler,
Yasemin
ben 21.09.2002 de Şişli Evlendirme Dairesinde evlendim...Orayı çok beğeniyordum, o yüzden nikah günümüzü oradan aldık...
09/08/1996 vatan orduevi.
murata söyleyelim de bir de evlilik yıldönümleri yazılacak bir yer açsın.herkes hergün herkesi kutlasın...hergün bayram gibi olsun)gidişat öyle galiba..
izmir fuar evlendirme dairesinde 22 aralik 2001'de nikahi bastik. Izmir'de Birlik Otelin havuz basinda cok hos bir dugunle noktayi koyduk.25 temmuz 2002
22.08.1997 .Korukent Melissa restaurant havuz başında akşam 20.00 de olay bitti
merhaba adaşım,
19 Mayıs 1996 tarihinde ısparta özel idare düğün salonunda evlendim.
hem Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramıydı, hem de Fenerbahçe o yıl şampiyon olmuştu. kalabalıktan dolayı arabayı çıkaramamış kuaförden salona yürüyerek gitmek zorunda kalmıştım.
eşim de fenerbahçelilerin " şampiyon damat" sloganlarıyla bana eşlik etmişti.
çok komik bir manzaraydı.
21 12 1999'da çorum da evlendim
10/KASIM/2001 Taksim Evlendirme Dairesi
MERHABALAR BIZ ESIMLE 2001 14 07 TARIHINDE ATASEHIRDE TAC SPOR COUNTRY CLUB DA HAVUZ BASINDA SUPER BIR DUGUN YAPARAK EVLENDIK GERCEKTEN BUYULEYICIYDI[img align=left]C:\Documents and Settings\okan gengec\My Documents\My Pictures\MARRIAGE.GIF[/img]