erdem adina sevindim babasi ne guzel guzel bir hafta sonu oldu.kani_erdem_ yazdı:
havvuzda şimdi geldik harikaydı cok süper vakit geçirdik.Her hafta gidilecek diyede not alındı
erdem adina sevindim babasi ne guzel guzel bir hafta sonu oldu.kani_erdem_ yazdı:
havvuzda şimdi geldik harikaydı cok süper vakit geçirdik.Her hafta gidilecek diyede not alındı
en sevdigim islerdendire.aytekin yazdı:
Bütün gün evde ıvır zıvır temizliği yaptım...
Hala atılacak ya da verilecek çok şey var...
ivir zivir atma isi. ohh ellerine saglik, esracim
Sağol Nurcan abla.subbota yazdı:
Ben ıvır zıvırı çok severdim aslında.
Ancak son aylarda gözüme batar oldu herşey.
Değişiyor muyun ne?
evet Esracim,e.aytekin yazdı:
Sağol Nurcan abla.subbota yazdı:
Ben ıvır zıvırı çok severdim aslında.
Ancak son aylarda gözüme batar oldu herşey.
Değişiyor muyun ne?
benim gozumde ve ruhumda ivir zivir olmiycak, vallahi benim icin guzel, rahatliyorsun kafanda ruhunda rahatliyor. bence iyi bu esracim.
evet abalacım ssüperdi her hafta sonu gidicez birbirimizle zaman geçirmekten cok keyif almaya başladıksubbota yazdı:
Evde geciyor..
Esim kendi arabasiyla kaza yaptigi icin benimkine el koydu..Bugun calisiyor..Bende cocuklarla evde vakit gecirmeye calisiyorum..
Gecmis olsun Serpilcigim, ciddi birsey yok herhalde ise gittigine göre, aman dikkat Allaha emanet olunserpil-hale-hande yazdı:
Evde geciyor..
Esim kendi arabasiyla kaza yaptigi icin benimkine el koydu..Bugun calisiyor..Bende cocuklarla evde vakit gecirmeye calisiyorum..
biz yanlizdik bu pazar.. cocuklarla parkta oynadilar sonra pizza yemeye gittik. tiramisu yu kapip eve geldik) ama ben denis unutsun diye gecistirdim.
icinde alkol varmiydi su tiramisunun unutmusum pizzaci abiye sormayi
benim icin gün bitti denilebilir, 1 saat sonra cocuklar yatinca keyfime bakacagim.. bir agac gibi hürr
Sagol canim benim..bavoles yazdı:
Gecmis olsun Serpilcigim, ciddi birsey yok herhalde ise gittigine göre, aman dikkat Allaha emanet olunserpil-hale-hande yazdı:
Evde geciyor..
Kaza gecen hafta oldu.Airbagler acildigi icin elleri biraz hirpalanmis ama cok sukur iyi..Fakat araba uzunca bir sure bakimda kalacak..Cunku neredeyse total olmus..
Canim buyuk gecmis olsun. kendine bir sey olmasinda.serpil-hale-hande yazdı:
Evde geciyor..