yani, 50. yıla nasıl bir kutlama yakısır acaba,ozel ne yapsak biz cocukları olarak?
yani, 50. yıla nasıl bir kutlama yakısır acaba,ozel ne yapsak biz cocukları olarak?
Onlara güzel bir restaurantta yer ayırtın veya bir gezi hediye edin.
Ne kadar güzel ,dilek olay 50 yıl , maaşallah, sağlıkla mutlulukla nice yıllara inşallah.Deniz_Akınsu yazdı:
Bütün ailenin bir arada olduğu güzel bir gece , anne ve babanıza arzunun dediği gibi kıssa da olsa istedikleri bir yerlere tatile gönderilebilinilir.
Aklıma gelenler bunlar benim.
Kutluyorum anne ve babanı.
50 yıl dile kolay.
Unutamayacakları bir kutlama olmalı.
Tüm aileyi bir araya toplayacak bir yemek düzenleyebilirsiniz.
Ayrıca eğer kameranız varsa;
Tüm çocukları ve torunlarının kutlama mesajlarını kamera ile çekerek güzel bir CD hazırlayıp o gece hep birlikte seyredebilirsiniz.
aynen katılıyorumTibet yazdı:
Ne kadar güzel ,dilek olay 50 yıl , maaşallah, sağlıkla mutlulukla nice yıllara inşallah.Deniz_Akınsu yazdı:
Bütün ailenin bir arada olduğu güzel bir gece , anne ve babanıza arzunun dediği gibi kıssa da olsa istedikleri bir yerlere tatile gönderilebilinilir.
Aklıma gelenler bunlar benim.
Ne kadar guzel,50 dolu dolu sene.
Bizlere de nasip olur umarim
Tum aileyi bir araya toplayacak bir yemek.
Takmiyorlarsa eski yuzuklerini temizletip buyultup geri vermek guzel olabilir.
50 yıl ha!!
tezim çürüdü gitti
tebrik ederim, huzur, sağlık, mutluluk dilerim..
İki yıl önce kayınvalidem ile kayınbabamın 50. yıllarını kutladık...
Güzel bir yemek,ardından üzerinde düğün resimlerinin olduğu bir pasta ve çocuklarıyla torunlarının yanlarında olması mutlu eder sanırım...
Bir de tüm çocukların ve torunların bir arada olduğu fotoğrafın konulduğu bir çerçeve ya da başka bir hediye olabilir...
Kutlarım.
MAŞALLAH (TIK TIK TIK)
Deniz_Akınsu yazdı:
yani, 50. yıla nasıl bir kutlama yakısır acaba,ozel ne
yapsak biz cocukları olarak?
[size=medium]Kutlarım....
Sadece sevginizi belli edin.....
Toprağıma selamlar..[/size]