kadına ulaşmaya çalışır onu rezil ederdim..
kadına ulaşmaya çalışır onu rezil ederdim..
Esinin nasil biri oldugunu sen biliyorsun,kalbin ne diyor?Guveniyor musun hakikaten?
Sayet guveniyorsan, cool davran gereksiz kiskanclik krizlerine girme,O SENIN KOCAN,SADECE SENIN.
Ve hayatinizda hicbir yeri olmayan bu insan icin tadinizi kacirmayin.
Ama bence esinden de seni bu kadar rahatsiz ettigine gore,herkese mailini vermemesini rica edebilirsin.
Bir de disco ya gitmesin,bir de en guzeli bu meslegi biraksin
Valla arkadasim icinde olan adam kosullari kendi yaratir hic isinden dolayi falan pimpiriklenme bence.
Muhim olan iletisiminizi koparmamak ve konusmak,konusmak ,kousmak...
biri kocama asılırsa senin hissettiklerini hissederdim...hatta belki aptalca triplere girip yok olan bişeyi zorla oldururdum kendi elimle,çünkü böyle durumlarda akıl vermesi kolay da başına gelincefarklı oluyo... ama sanırım bu durumda yapılacak tek şey eşine inanıp ona güvenmek ve fazla üsteleyip olayı tazelememek...(tabii buarada kontrolüde bırakmamak lazım)...
ama hakkaten devir ciddi anlamda değişmiş,eskiden erkek milleti hepsi aynı vs derdik şimdi Allah kötü kadınlarla karşılaştırmasın diyoruz...
bence hiç kafana takma..onu evlenmeye layık gördüysen,buna hakkaten layıktır demektir...
ömür boyu mutluluklar...
(hepimize inşallah..)
AMAN BOŞVER NE TAKIYORSUN,KOCANIN DEDİĞİ GİBİ YAP BENCE.
YADA KIZIN MAİL ADRESİNİ ABUK SABUK SİTELERE VER,NASIL OLSA MAİLLER ARASINDAN SIYRILANA KADAR KOCANI UNUTUR.
Sevgili Vildan!
İkinci seçeneğine bayıldım! Ya abuksabuk sitelere vermeli adresi ya da telefon kulübelerine yazmalı! Hani yasak olmasa birkaç paranin üstüne de yazmalı, bakın o zaman kız işin içinden çıkabiliyor mu!
bi de yakın arkadaş bizde yeni evliyiz şimdi olsa farklı davranır sen neden kocamın saçları ile oynuyosun ya da ona hayatım diyosun derdim
görüştüğümüz zaman ya da bize geldiğinde evde köşe kapmaca oynanıyodu hatta hüso ben tuvaletteyken tuvaletin kapısının önünde dolanıyodu namusu gidecek adamın
ama bu kesinlikle benim kuruntum değildi herkes bunun farkındaydı ve o arkadaşımı hayatımızdan çıkardım (saçma sapan bişiden kavga çıkarmıştım )
halaaaa da görüşmem