Canım üzülme,hemen kötü düşünme,sakin olmaya çalış...
Biliyorum'ki zor bi durum,haber alamamak...
Aklına kötü şeyler getirme,rahat ol.zaten müsayit oldukları zaman arıyacaklar seni...
Kendine iyi bak....
Aradıkları zaman,haberdar et bizi...
Canım üzülme,hemen kötü düşünme,sakin olmaya çalış...
Biliyorum'ki zor bi durum,haber alamamak...
Aklına kötü şeyler getirme,rahat ol.zaten müsayit oldukları zaman arıyacaklar seni...
Kendine iyi bak....
Aradıkları zaman,haberdar et bizi...
Çabuk kavuşmanız dileğiylegünseli_selin yazdı:
biliyorsunuz dün emreyi yolcu ettim gercekten cok zor bir gece gecirdim ve bütün gün sersem gibiydim..telini ariyorum kapali giden arkadaslarinda kapali nasil oluyor anlamadimki insan bir aramazmi benim merak edecegimi anlamiyorlami aklima kötü bir sey getirmek istemiyorum ne bileyim cok üzgünüm cok kafam karisik esimde bana kiziyor niye bu kadar endiseleniyormusum sinir sey anne yüregi iste bir sesini duysam icim ferahliycak ama hayirlisi diyorum artik insallah hayirlisiyla gider döner bir dahami asla yollamam bensiz hic bir yere kendimi suclamakta istemiyorum ne bileyim iste anlayin halimden hasretlik ceken bir anneye ne önerirsiniz biliyorum bir iki arkadasinda cocuklari tatilde onlarda bir an önce kavusurlar insallah iste biraz kafanizi agritacagim herhalde emre dönene kadar idare edin artik
Günseli haber var mı canım?
ya bitanem canını sıkma eminim bugün haber gelir
Dilerim haber almışsındır oğlundan.
Günseli korkarım sen bu çocuğu ileride evlendirmezsin de bu gidişle. Biraz rahat ol Allah aşkına, bu kadar panik yapma, bir sorun olsaydı zaten mutlaka haberin olurdu. Umarım bu saatlerde artık Emre'yle konuşmuş, için rahat durumdasındır.
Bende merak ettim, aradılar mıııı
Günselicimmmmm
daha önceki mesakda da yazmıştım. iyiyi düşün diye. lütfen çok önemli bu. tatile gitti oğlun. o çok eğlenmiş, öğrenmiş , değişik yerler görmüş olacak yanına. bu tatili hem oğluna hemde kendine zehir etme güzel arkadaşım. mutlaka iyilerdir. telefonları çekmiyor olabilir
iyiyi düşünelim.
sevgiler
Bulmuşltur bir tane yunan hatun geziyodur annesi telaş yaratma
haber varmı günselicim??