pardon anlayamadim aşiksaniz boyle guzel seyler de paylasabiliyosaniz niye ayrildiniz? bu arada kanyonda bulusmak isteyenler ben de varim. ecz camiasindanim.. benim sayilir yani
pardon anlayamadim aşiksaniz boyle guzel seyler de paylasabiliyosaniz niye ayrildiniz? bu arada kanyonda bulusmak isteyenler ben de varim. ecz camiasindanim.. benim sayilir yani
Motor harika birşey yawww,
Dersaneye giderken eniştemin vardı arada bir biner gezerdik hele birazda hız yaptımı süpper olurdu...
Keyfinin çıkar Mine.., ne kadar güzel gününü dolu dolu yaşıyorsun, sen yaşlanmazsın anacım
Motorunuz hayırlı olsun rüzgarın kardeşi
Bugün zaten gezme, açık havada rüzgar hissetmek gibi arzularım var oldu mu şimdi?
Çok istiyorum motor ehliyeti ve motor almak. Son 4 aydır daha bir düşünür oldum. Hadi hayırlısı. Şöyle atıp arkaya kocayı rüzgara karşı gelmek ne güzel olur.
Öncelikle kazasız belasız günler diliyorum.benim 15 yaşımdan beri en büyük tutkum motora binmek.Ehliyetimi aldım bu sene özel dersde aldım.Benim eşiminde var motoru.Hatta bu cuma oğlanı anneme bırakıp hafta sonu kaçamağı yapıcaz.Asosa gidicez motorla.Dönüştede Çanakkale üzerinden dolaşa dolaş gelicez.Sanırım 10 motor olucaz.Bmw nin düzenlediği bi tur.
Ben korkuyorum motorda ya.Burda yakın çevrede kullananlar var hatta şu sıralar motor satışları patladı diyebilirim.
Motorla istanbul turunu herkese tavsiye ederim.Arabayla geçerken görmediğiniz o kadar çok detay görüyosunuz ki.Ya budamı varmış burda diyo insan.Motor farklı bi açıyla bakmayı öğretiyo insana.Tabi istanbul kokusunu duymakta ayrı bi güzel oluyo.
Deniz doğduğundan beri iki ya da üç kez binebildim maalesef, Necmi fırsat bulursa haftasonları ufak yalnız kaçamaklar yapıyor ancak. Bizimki uçanlardan değil tabii, küçük bir vespa. Hız ve adrenalin sevenlere uymaz ama açık havada gezmek, hele boğaz köprüsünden geçmek harika bir duygu.
korkarım ben binemem motora
geziniz çok güzel geçmiş
sevgiler
Bakın resim bile buldum:
[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/23940/vp.jpg[/img]