Çok geçmiş olsun.İlk defa mı oluyor böyle bir şey.
Baharcım eminim kabus falan görmüştür, sizi aramaya çıkmıştır..
Ama yine de herzaman dikkatli olmak lazım.Ben bu sıcaklarda odalarında cam açmaya korkuyorum.Gerçi önü balkon ama ne olur ne olmaz..
Tekrarlarsa bir uzmana götürürsün canım..
gerçekten tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. bu çocukların da ne yapacağı hiç belli olmuyor. çok geçmiş olsun.
evet canım ilk kez oluyobasak_hulya yazdı:
canım ya çok geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsınız belkide rüya gördü sizin yanınıza gelmek istedi uyku sersemliği ile yanlış yere gitmiş olabilir.....
Bahar'cığım,
Forumu ilk psikoloji bölümünde gördüm cevap yazamadım.Neyseki buraya da açmışsın.
Çok geçmiş olsun canım.
Bu yaramazlar hiç bıkıp usanmadan bizleri şaşırtmaya korkutmaya devam ediyorlar.Annelik çok zor maalesef.
Bugün içinin nasıl kıpır kıpır ettiğini tahmin edebiliyorum.
Umarım bir gecelik birşeydir.Bir daha tekrarlamaz.Psikoloğumuzun cevabını takip edeceğim.
İyiki o saatte uyanmışsın.Allah korumuş.BEB yazdı:
evet canım ilk kez oluyobasak_hulya yazdı:
ay Baharcım Allahım korumuş. Verilmiş sadakanız varmış.
İlk kez oldu değil mi ? Bakalım dr.hanım ne diyecek .. Ya kalkmasaydın hava nasılsa sıcak diye..
Allah korusun düşünüyorum da ya balkona demir yapmasaydık, üstelik salon penceresinde demir yok, ya orayı açsaydı. Allah'ım düşünmek bile istemiyorum. Nolur dikkatli olun.
BEB yazdı:
Hayır canım oda falan değişikliği olmadı, hiç bir değişiklik olmadı evde henüz.ayısıgı yazdı:
cok geçmiş olsun.allah korumuş.cama falan cıkmamış..
ama merak ettim uyuyormuydu? neden aglıyordu?
odaları falan mı değiştiniz de cocuk sasırdı ?
cok ılgınç.
allah korumuş.bundan sonrada korusun.