Gece 3,5 tu, kalktım, Beren'in üstüne bakayım dedim (4 yaşında). Çok deli yatar çünkü. Aaa Beren odada yok Bi ağlama sesi geliyor, koştum, salondan geliyor ses. Baktım salonda da yok . Balkon kapısı açık, balkon demirlerine tutunmuş ağlıyo yavrum. Allah'tan, balkona demir yapmıştık Beren küçükken (Ev 4. kat). Nasıl rüzgar esiyor bir de, terlemiş te. İnşallah hasta olmaz. Nasıl korktum anlatamam. Onu odasına götürüp salonun kapısını da kilitledim, eşime de söyledim, bundan sonra geceleri kilitleyelim diye (zaten dış kapının anahtarını Beren'in uzanamayacağı yere koyuyordum hep, Allah korusun uyurgezer çocukların hikayelerini çok duyduğumdan korkuyordum)
Arkadaşlar nolur dikkat edin, gece gündüz demeden güvenlik önlemlerini alalım.
Sitemizin Psikoloğuna da sordum, bakalım ne diycek..
__________________________________________________ ___
Bu gece hiç bişi olmadı Allah'a şükür. Yine 3 gibi uyandım (saat gibiyim Maşallah genelde bu saatlerde kalkarım).
Ama çok sinirlendiğim bişey oldu. Eşimle bu konuyu konuştuğumuz halde, yani artık salonu da kilitleyip, anahtarların vestiyerin en üstüne koymayı konuştuğumuz halde, kalktığımda ne göreyim, beyefendi hem dış kapıyı, hem salonu kilitlemiş ama anahtarlar kapıların üstünde Ya ben napiiim arkadaşlar, ne ediyiim, nerelere gidiiiiim :-x :-x Demin Şaduman'ın foruma da yazdım. Bıktım bu erkeklerin rahatlığından, düşüncesizliğinden. :-x