Erkek doktorlar biraz daha titiz gibi geliyor, benim doktorum erkek, 5 yıldır kendisine muayene olurum ve çok memnunum.
Erkek doktorlar biraz daha titiz gibi geliyor, benim doktorum erkek, 5 yıldır kendisine muayene olurum ve çok memnunum.
benım dr.um bayandı cok sekerdi.cok memnundum.
erkek ıstemezdım.
devlet hastanelerıne erkek dr.koymuyorlar mı sınır oluyorum. :-x :-x :-x
ne olursa olsun ınsan rahatsız oluyor.
jinekolog konusunda benimde tercihim bayan olmasından yanadır...
farketmez benim dr um erkek
hamileliğimi takip eden ve doğumumu yaptıran ,rutin kontrollerimi de yapan hep erkek doktordu.
benim için o sırada kadın ya da erkek önemli değildi.
önemli olan normalde de görüştüğüm biri ya da,arkadaşımın eşi falan olmamasıydı.
jinekolojik muayene bir kadın için her zaman zor olmuştur. kendinizi nasıl rahat ve güvende hissediyorsanız tercihiniz o yönde olsun.
alın size yeni bir tartışma konusu daha, tanıdığınız birine , ya da arkadaşınızın eşine vs jinekolojik ya da meme muayenesi falan yaptırırmısınız.
Benim ve eşimin tercihi kadın dr,daha rahat şikayetlerimi dile getirebiliyorum
BENİM TERCİHİMDE BAYAN JİNEKOLOG
Gerci dogumu da erkek doktor yaptirdi
dogum aninda boyle seyleri dusunmuyorsun ama kontrollarda kesinlikle bayan doktor tercihim
Konusunda uzman olması yeterli!
Cinsiyet ayırımı yok!
Ben olsam erkek olanı seçerdim.Kadın doktor helede anneyse sanki biraz daha ne var canım bende doğurdum abartıcak bişi yok tavrına giriyo.Erkek doktor hiç bilmediği bi tecrübe olduğu için belki daha bi özenli oluyo.Tabi kadın erkek fark etmez her doktorun iyisi kötüsü oluyo .