Geçmiş olsun,sağlıklı kal arkadaşım
Geçmiş olsun,sağlıklı kal arkadaşım
Çok geçmiş olsun...
Ayşegül_ yazdı:
İnşallah omzum düzelir birde ben hastanede koşturmaktan mobilya alamadım.Misafir gelecek yatacak yerim yok Hasır alıp sersemde üzerinde mi yatırsam
Çok geçmiş olsun Ayşegül uzun süredir görüşemiyoruz özledim sizi
Gelecek misafirlerin kaç kişi bilmiyorum ama Sezen gecesindeki kadar kalabaklık değildir herhalde. O gece herkes devrilecek bir yer bulmuştu kendine unuttun mu?
yıkan bir şey olmaz, pis pis iyot ve kan kokarsın.
GEÇMİŞ OLSUN?
Geçmiş olsun
Ayşegül geçmiş olsun..Ayşegül_ yazdı:
Hafta sonu yatılı misafirim geliyor.Bu halimde kalkıp misafir için hazırlık yapacağım
Misafirleri hasır da yatırma sonra bir onları doktora taşımak zorunda kalırsın
Ben Selen için tek kişilik yavrulu yatak aldım alt katını hem ayrı hem de birleştirerek iki kişilik yatak yapabiliyorsun. Görünüm tek kişilik yatak.. Eğer yerin varsa bunu şiddetle öneririm benimkinin markası da İstikbal..Başka markalarda da var benzeri ürünler. Valla bana gelen misafirler pek rahat ettiler gitmek bile istemediler..
Birsen ilk önce bende seninki gibi ikiz yataklardan istemiştim bizim veletler kabul etmedi.
Ben İstikbal'e henüz bakmadım senin bahsettiklerini Tepe de görmüştüm.Çok kullanışlı görünüyordu ama dediğim gibi benim dışımda kimse kabul etmiyor.
Gülten siz geldiğinizde iki adet kanepe mevcuttu ben onları ihtiyacı olan birine verdim birde iki tane çocukların yatağı vardı şuan yok bu sebeble yatacak yer azaldı.Hem birde gelecek olan komşum çok ehli keyf valla öyle koltuğa falan gidipte yatmaz.
Konunun başlığını İnci'nin forumunda ki misafirliğim için yazmıştım ama benim misafirlerime pek uymuş
dayanamadım zatennerdogan yazdı:
24 saat içinde cilt koruyucu bariyeri yapıyor ama ben eve gider gitmez saçımı yıkadım, dayanamadım.Ayşegül_ yazdı:
dayanamadım zatennerdogan yazdı: