cildinizde kızarıklık ve sivilce varsa... Yeşil renkte bir kapatıcıyı kızarıklık veya sivilcelerin üzerine hafifçe yayarak sürün.
cildinizde kızarıklık ve sivilce varsa... Yeşil renkte bir kapatıcıyı kızarıklık veya sivilcelerin üzerine hafifçe yayarak sürün.
Sonra uzayli diye size saldiranlardan kurtulmak icin tabanlari yaglayinKardelen70 yazdı:
kırışıklıkları gizlemek... Cilt tonunuzdan 1-1,5 ton açık bir kapatıcıyı kırışıklık boyunca sürün. Kapatıcıyı parmağınızla veya bir
fırçayla yayıp teninize yedirin. Fondöteninizi ve pudranızı uygulayın.
burnunuz uzunsa... Burun ucunuza koyu renk fondöten uygulayın. Fondöteniniz kompakt fondöten olursa ve nemli süngerle uygularsanız çok daha
iyi sonuç alırsınız. Fondöteni sınır yapmayacak şekilde iyice yedirdikten sonra küçük dokunuşlarla pudralayın.
- burnunuz genişse... Gölge ve ışığı kullanın: burnunuzun üzerine (burun kemiğiniz boyunca) daha açık tonda; burun kanatlarınıza ise daha
koyu tonda fondöten sürün. Parmağınızla fondöteni iyice yayın ve 2 ton arasındaki sınırları yedirip yok edin, mat bir pudrayla pudralanın.
Napiyorsun sen?
Bir yandan makyaj yapip bir yandan burayami aktariyorsun
Hepsini bir yaz, aklim karisti.. Simdiden yesili nereme sürecem unuttum
totoya
bavoles yazdı:
Napiyorsun sen?
aaaa cıvımayın hemen bayanlar yavas yavas sabırsızlanmayın hepmınızın dermanı olacagım 7 den 70 e tum bayanlar dıkkatcamomile yazdı:
totoya
bavoles yazdı:
Napiyorsun sen?
ohoo şekerim sen esoşa annnat ben bunların kitabıı yasmıştım
Nerde o sahafcilardami?camomile yazdı:
ohoo şekerim sen esoşa annnat ben bunların kitabıı yasmıştım