2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: SİTEMİZİN OYUN GRUPLARI İÇİN ANKET....

Merhaba,

Anadolu yakasinda oldugumuz icin bu taraftaki oyun grubuna katilabiliriz. Haftada 1 olmasi tabii ki 1. tercih ama kendi adima her hafta getirebilmem zor gorunuyor. O yuzden 15'de 1 de olabilir bizim icin. Bilmiyorum oyun grubundan benim mi beklentilerim fazla ama bu gruplarin cocuklar icin yuva ortamina hazirlik niteliginde olmasi gerekir diye dusunuyorum. Yani sadece yasitlariyla birlikte olmasi degil benim amacim, her hafta icin programlanmis bir aktivite olursa daha renkli olabilir. Cunku gecen yil katildigimiz grupta genelde bir aktivite olmuyordu ve cocuklar bahcede, hepsi ayri bir havada (aralarinda ki paylasim da pek fazla degildi bence) vakit geciyordu. Bu arada gecen yilki yuvaya ve Ahmet Bey'e de haksizlik etmeyelim bazi haftalar aktivite oluyordu ama sonra katilim az olunca onlar da biraktilar galiba. Bu yil duzenlenen gruplara katilmadik henuz ama yazilanlardan anladigim kadariyla gecen hafta palyaco gelmis, sozunu ettigim aktivite bunun gibi. Her hafta palyaco gelemez ama bir sonraki haftada cocuklarin ilgisini cekebilecek, yas gruplarinin farkliligini goz onune alarak; kapasitelerini zorlamayacak, eglenebilecekleri daha farkli bir organizasyon (boyama calismalari, ogretmen esliginde muzikle dans vs gibi)olursa oyun gruplari daha renkli ve neseli gecer ve zamanla katilim da azalmaz.

Sevgiler..

Derya.

Bence 12 çok geç olur...

Canım,

Sende haklısın ama şayet saat 12:00 olur ise o zaman tüm öğleden sonramız gitmiş olucak. Birde bildiğin gibi her çocuk farklı uyuyor bizimkide normalde 13:00 uyuyor ama oyun grubu olunca 14:00 - 14:30 buluyor.

Mine

Re: Bence 12 çok geç olur...

Minecim,
    Tabiki çoğunluğa uymaya çalışacağım.
    Görüşmek üzere...
    Hülya,

- Anadolu yakası oyun grubu her hafta mı, 15 gunde bir mi yapılsın?

Arada bir gelmek istedigim icin bence farketmez..Yapilan hafta takilirim..

- Avrupa yakası oyun grubu her hafta mı, 15 gunde bir mi yapılsın?

Her hafta da olabilir, 15 gunde 1 de..yuva sartlari da onemli..Sibel hn da 15 gunde 1 i onaylamisti..

-Oyun gruplarından ozellikle istekleriniz/beklentileriniz neler?

Annelerin sohbet edebilmeleri icin cocuklardan bagimsiz bir mekanda oturmalari..

tesekkurler...

.

MERHABA
    BENIM AVRUPA YAKASINA GITME GIBI BIR IMKANIM OLMADIGI ICIN ANADOLU YAKASINI TERCIH EDIYORUM DOGAL OLARAK HAFTADA OLMASI YADA 15 GUNDE BIR OLMASI BENIM ICIN FARK ETMIYOR
    TEK BEKLENTIM NAZLININ BIRAZ DAHA SOSYALLESMESI CUNKU YAVRUM TUM BIR HAFTA SADECE BAKICIYLA TEK KALIYOR KIMSEYI GORUDUGU YOK
    SONUCTA CIGDEMINDE HERSEYI ZATEN EN GUZEL SEKILDE HAZIRLADIGINI BILIYORUM
    BU KADAR

6. farketmeeeeeez..

Şimdiiiiiiiiiiiii..

Avrupa yakası elemanlarından olaraktan ben cmt. leri 15 günde 1 tam mesai yaptığımdan zaten her hafta katılamayacağım. Bana uyan zamanlarda katılırım.

Bi de şööle bi düşüncem var. Avrupa yakası oyun gurubu olaraktan ayda bir hafta hep beraber toplanıp Anadolu yakası oyun gurubuna baskın yapsak nası olur aceba?

Re:

ARKADAŞLAR MERHABA,
    BEN BİR KAÇ GÜNDÜR İŞLERİM NEDENİYLE SİTEYE GİREMEDİM.YAZILANLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA OYUN GRUPLARI ÇEKİŞMESİNE DÖNÜŞMÜŞ.BENİM AÇIMDAN HİÇ PROBLEM YOK.AVRUPA YAKASI HER HAFTA OYUN GRUBU YAPABİLİR ZATEN BİR HAFTA ONLAR BİR HAFTA BİZ YAPACAĞIZ DİYE BİR ŞEY YOK.FAKAT BEN TOPLANTIDA SÖYLEDİĞİM GİBİ HER HAFTA OLURSA ÇOCUKLAR SIKILA BİLİR.BİR SÜRE SONRADA ANNELERE TAT VERMEMEYE BAŞLAR ,GÖREV HALİNE GELEN İŞLER SIKICIDIR.ONUN İÇİN BİZ 15 GÜNDE BİR YAPMAYI TERCİH EDİYORUZ.YEŞİM HANIM BİZİM OYUN GRUBU İÇİNDE FORM AÇABİLİR.(28-02-2004).
    YENİ KATILACAK ARKADAŞLAR İÇİN TELEFON NUMARAMI VERİYORUM GEREKLİ OLUSA BENİ ARAYA BİLİRSİNİZ.
    0212 212 37 72

8. Re: SİTEMİZİN OYUN GRUPLARI İÇİN ANKET....

Merhaba Yesim,

Ben oyun grubunun her hafta yapılmasından yanayım. Simdiye kadar gidemedim ( kar, kıs, hastalık v.s.) ama bundan sonra yaza kadar katılmaya calısacağım.

Sevgilerimle..

avrupa yakası oyun grubu sözkonusunda haftada bir veya 15 günde bir olması benim için farketmez.kendi adıma söyleyebilirim ki ben sibel hanımdan ve öğretmen arkadaşlardan memnun kaldım.oyun gruplarında önemli olan çocukların ortak faaliyetler yapmalarını sağlamak,paylaşmayı öğrenmeleri ve oğlum içinde bensiz arkadaşları ile oynamasını öğrenmesini isterim.
    birde bu hafta (28 şubat) avrupa yakası için katılım formu açılırsa sevinirim.
    sevgiler...

Selam,
    Bu güne kadar katılamadım ama bundan sonra katılmak istiyorum. Haftadabirde olabilir, 15 te birde.Ben Anadolu yakasınada Avrupa yakasınada katılabilirim. Şuan Anadolu yakasında oturuyorum ama bu yakayı hiç bilmiyorum bu yaşıma kadar hep Avrupa yakasında ikamet ettim. yani kısacası yerine bağlı olarak seçerim.
    Sormak istediğim bu gruplar kaç yaş aralığında oluyor. Benim kızım 14 bucuk aylık çok mu küçük kaçar acaba?
    Görüşmek üzere