arkadaşlar şeref can ve ilayda hakkında bilgisi olan varmı?kayıp bu çocuklar için hiç bir ilerleme yokmu?aklımdan hiç çıkmıyorlar...
arkadaşlar şeref can ve ilayda hakkında bilgisi olan varmı?kayıp bu çocuklar için hiç bir ilerleme yokmu?aklımdan hiç çıkmıyorlar...
evet zaman zaman benim aklımada takılıyor ama maalesef artık haber yok....allah sabır versin zaman geçtikçe şans azalıyor sanki....
2 gun once tv programında canlı yayını bır bayan aramıs.seref canı gordum demıs.
nasıl sevındım nasıl mutlu oldum anlatamam.demekkı yasıyor.
topal bır bayan varmıs yanında..
ınsallah ama ınsallah evlat hasretıyle yanıp tutsan bırıdır.sırf bu amacla kacırmıstır..ve yakalanır..
bende babalar gununde babası geldı aklıma .allah sabır versın..
Gökçe-Kayra yazdı:
şerfcan olayını sürekli takip ediyorum bununla ilgili bugün bir forum açtım ilayda kim onu bilmiyorum
Şerefcan trakya tarafında bir kadının kucağında markette alışveriş yaparken görülmüşler.
Eniştem babaeskide polistir. Marketin güvenlik kamerasındaki görüntüleri izleyip şüpheli kadını her tarafta aramışlar.
Çocuğun yüzü tam gözükmediği için, babası bilg. mühendisi arkadaşlarına görüntüleri göstermiş, hücrelere ayırmışlar ve çocuğun şerefcan olduğuna emin olmuşlar.
Şimdi her yerde şüpheli kadın aranıyor. Dularım hep çocuğun bulunması yönünde. Allah ailesinin yüzünü güldürsün bir an evvel.
amin inşallah bir an önce annesine kavuşur.fkilic yazdı:
Şerefcan trakya tarafında bir kadının kucağında markette alışveriş yaparken görülmüşler.
Eniştem babaeskide polistir. Marketin güvenlik kamerasındaki görüntüleri izleyip şüpheli kadını her tarafta aramışlar.
Çocuğun yüzü tam gözükmediği için, babası bilg. mühendisi arkadaşlarına görüntüleri göstermiş, hücrelere ayırmışlar ve çocuğun şerefcan olduğuna emin olmuşlar.
Şimdi her yerde şüpheli kadın aranıyor. Dularım hep çocuğun bulunması yönünde. Allah ailesinin yüzünü güldürsün bir an evvel.
Nasıl başkasının çocuğunu sahiplenibiliyolar annesi babası aylardır acı çekerken bu nasıl vicdan anlamıyorum
Allahım en kısa zamanda bulunur inşallah.allah kimseye evlat acısı çektirmesin
GEÇENLERDE BİR MARKET SAHİBİNİN DE GÖRDÜĞÜ BAYAN TOPAL BİR BAYANMIŞ....O KADAR DOLUYUMKİ KAÇIRAN İNSAN VEYA İNSANLARA HERGÜN BEDDUA EDİYORUM...NASIL BİR VİCDANDIR BU?...BUNU YAPANIN HİÇMİ ALLAH KORKUSU,MERHAMET DUYGUSU YOK....ANASI,BABASI,EVLADI,KARDEŞİ YOKMU?HAYVANLARIN BİLE DUYGULARI VARKEN....NASIL DUYGUSUZCA HAREKET EDEBİLİRLER....BU YAVRUYU NASIL SAKLAYACAKSINIZ?İLLAKİ BİR YERLERDE GÖRECEKLER SİZİ?BU 1 SENE İÇİNDE OLMAZSADA DİĞER SENELER İÇİNDE YİNE OLACAK...SANIYORMUSUNUZKİ YILLAR ÇOCUĞU DEĞİŞTİRECEK...ALLAHA KARŞI NASIL HESAP VERECEKSİNİZ.... :-x :-x