ufff ya esim aradi simdi elim ayagim bosaldi birden nasil yazacagimi ne yazacagimida bilmiyorum belki hatirlarsiniz emre motor ehliyeti yapiyor demistim neyse kazandi cok sükür baya oldu..ama motor almakta biraz bekledik birde üstüne ayagi kirilmisti,bu yüzdende almadik..simdi heveslenir süremez diye neyse hafta sonu ebayden bulduk bir tane aldik..esim dün gitt bakti.bugün getirecekti..almis bir deneme yapayim diye bin sen motorun üstüne duvara carp motoru allahtan pek bir sey olmamis öyle söyledi telefonda su an doktorda insallah fazla bir seyi yoktur..birde gülmem geldi bakmis motor duvara gidiyor atladim üstünden dedi yani anliycaniz motor kendi duvara carpmis..esim atlayinca kolu siyrilmis birde ayagi sisiyor o anda tabi..ufff ya ne bu benim basimdada dolasan..nasil moralim bozuldu nasil üzüldüm..simdi haber bekliyorum insallah ayaginda kirik velan yoktur
icim daraldi uff ya neyse ben cikiyorum yazamiycam daha fazla su an moralim cok bozuk..
birde emre daha okulda haberide yok neyse cana gelmesinde mala gelsin ucuz atlattik gene..esim ararsa haberleri veririm