1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 36 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Haftasonunuz nasil geciyor, Arkadaslar.

Bugun ve dun burada hava epey guzel

birazdan kizimi, hayvanat bahcesine goturucem ,siz neler yapiyorsunuz, havalar nasil oldugunuz yerlede.

Hepiniz guzel hafta sonlari

Re: Haftasonunuz nasil geciyor, Arkadaslar.

Nurcancigim bizde sonunda yazi yasamaya basladik. Hava 31 derece. Balkonumu yikadim, menekselerimi suladim. Grill hazir. Umutcan babasiyla top oynamaya cikti. Evde ve heryerde futbol bugünlerde dogal olarak yasaniyor. Üstünde Alman formasi "We are The Champion" diye bagirp duruyor, bizim bacaksiz..

Yüzmeye gitmek istiyorlar ama ben havuzlari sevmedigimden göle gidersek olur, yoksa acik hava müzesine gidip ekmek pisirelim diyorum. Daha anlasamadik.

Kdz.Ereğli-şu an kalbim kızımla, kızım yazlıkta:(:(

Güzel, kızım uyandı, kahvaltısını yaptı. Oğlum zaten saat 7' de uyanmıştı. Ama kızım tutturdu; büyük, kakaolu, fındıklı kurabiye istiyorum diye. Ben de tarif arıyorum. Biz evdeyiz bugün. Şu an kızımla oğlum beraber oynuyor. Birazdan kavga edecekler Daha doğrusu kızım kardeşine kızıp bağıracak, oğlum da ağlayacak

Herkese iyi hafta sonları

Artemis yazdı:
    Nurcancigim bizde sonunda yazi yasamaya basladik. Hava 31 derece. Balkonumu yikadim, menekselerimi suladim. Grill hazir. Umutcan babasiyla top oynamaya cikti. Evde ve heryerde futbol bugünlerde dogal olarak yasaniyor. Üstünde Alman formasi "We are The Champion" diye bagirp duruyor, bizim bacaksiz..

Yüzmeye gitmek istiyorlar ama ben havuzlari sevmedigimden göle gidersek olur, yoksa acik hava müzesine gidip ekmek pisirelim diyorum. Daha anlasamadik.
    operim ben onu annesi, bagirsin,

Dedigin gibi buralardada ayni iki gundur guzel ve sicak, tam ben soguk diye Turkiyeye kaciyorken, hava isindi

opuyorum tatlim

Bebekleri sallayıp uyuttum. Büyük oğlumla babası sinemaya gitti. Birazdan uyanırlar, çorbalarını yediririm. Ahanda bitti haftasonu.

Dün temizlik yaptım... Aksam üstü Deniz'in okulundaki Müzik gecesine gittik Deniz yıllardır okulllarında gösterilere katılır ama bu sefer ilk defa onu seyrederken gözümden gurur ve mutluluk gözyaşları aktı Orff çalgıları orkestrasındaydı.. Ve sahne açıldı... Sahnede ortada xelefon,marakas, tahta blok, flüt çalanlar... Ve önde ayrı Deniz ve çaldığı Bongo'su Bütün orkestra ritmini ona göre ayarlıyordu.. Bir ara solo çaldı ağlayacaktım... Veliler arkamda konuşuyordu Bongo'cu kim acaba diyeİçimden o benim oğlum diye bağırmak geldi Konser sonunda Öğretmeni Deniz'i orkestranın önüne çağırdı ve bütün veliler alkışladılarMurat resim koyarsa, sahneyi sizde göreceksiniz

Acaba ilerde oğlum davulcu olup, başbakan ya da Cumhurbaşkanı kızı bulur mu

Aksamda arkadaşlardaydık, yedik içtik, bol bol sohbet ettik

Bu gün temizliğe devam edicem, ama temizlik yapıcak olmak bile neşemi bozmadığına göre tatil bana çok iyi gelmiş

Buradan bakarmisin, cok tarif var sanirim, aradigin tarifte vardir kesin.

yap annesi afiyetle yesin.

http://www.portakalagaci.com/oburcuk/category.html

mutlu hafta sonlari

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Dün temizlik yaptım... Aksam üstü Deniz'in okulundaki Müzik gecesine gittik Deniz yıllardır okulllarında gösterilere katılır ama bu sefer ilk defa onu seyrederken gözümden gurur ve mutluluk gözyaşları aktı Orff çalgıları orkestrasındaydı.. Ve sahne açıldı... Sahnede ortada xelefon,marakas, tahta blok, flüt çalanlar... Ve önde ayrı Deniz ve çaldığı Bongo'su Bütün orkestra ritmini ona göre ayarlıyordu.. Bir ara solo çaldı ağlayacaktım... Veliler arkamda konuşuyordu Bongo'cu kim acaba diyeİçimden o benim oğlum diye bağırmak geldi Konser sonunda Öğretmeni Deniz'i orkestranın önüne çağırdı ve bütün veliler alkışladılarMurat resim koyarsa, sahneyi sizde göreceksiniz

Acaba ilerde oğlum davulcu olup, başbakan ya da Cumhurbaşkanı kızı bulur mu

Aksamda arkadaşlardaydık, yedik içtik, bol bol sohbet ettik

Bu gün temizliğe devam edicem, ama temizlik yapıcak olmak bile neşemi bozmadığına göre tatil bana çok iyi gelmiş
    yesimcim afferim denize. oyle guzel anlatmissinki, sahne gozumde canlandi, Tebrikleri denizime.Bongo'cu Deniz. Butun basarilarinda, hep gururlanip, mutluluk goz yaslari dokesin canim benim.

Oh superr, nesen keyfin hep bugun gibi olsun canimcim.

Opuyorum

Kdz.Ereğli-şu an kalbim kızımla, kızım yazlıkta:(:(

subbota yazdı:

mutlu hafta sonlari
    Çok sağol! Fındıklı Peksimet yapacağım (çalışacağım)
    Malzemeler:

1/2 su bardağı ayçiçek yağı
    1 su bardağı toz şeker
    3 + 1/4 su bardağı un
    3 yumurta
    1 yemek kaşığı kabartma tozu
    1 yemek kaşığı anason aroması veya şekerli vanilin
    isteğe göre 1 su bardağı dövülmüş fındık / damla çikolata / antep fıstığı / portakal kabuğu v.b. (ben sadece fındık ekledim)
    Hazırlanması:

Fırını 190C'ye getirin. Fırın tepsisini yağlayın ya da yağlı kağıt serin.
    Yağ, yumurta, şeker ve vanilini mikserle iyice çırpın. Unu ve kabartma tozunu ayrı bir kabın içinde karıştırın. Bunu yumurtalı karışıma ekleyin. Elinizi yıkayıp ıslak bir bezle nemli kalacak şekilde silin. Hamuru 4 parçaya ayırın. Her birini fırın tepsinizin boyunda rulo yapın. (Hamur biraz daha una ihtiyaç duyabilir ama mümkün olduğunca az un ekleyin, eklediğiniz un 1 su bardağını geçmesin.)
    Ruloların üzerine elinizle hafifçe bastırıp düzleşmelerini sağlayın. Fırında 25-30 dakika (altın sarısı renk alana kadar) pişirin.
    Fırından çıkarıp fırın telinde soğumalarını sağlayın. Ele alınabilecek kadar ılınınca ruloları verev kesin. Tekrar fırına verip her iki tarafını 6-10 dakika daha pişirin.

Bengi, Nurcan Teyzesine minnettar!

Bengi-Berke yazdı:
    subbota yazdı:

mutlu hafta sonlari
    Çok sağol! Fındıklı Peksimet yapacağım (çalışacağım)
    Malzemeler:

1/2 su bardağı ayçiçek yağı
    1 su bardağı toz şeker
    3 + 1/4 su bardağı un
    3 yumurta
    1 yemek kaşığı kabartma tozu
    1 yemek kaşığı anason aroması veya şekerli vanilin
    isteğe göre 1 su bardağı dövülmüş fındık / damla çikolata / antep fıstığı / portakal kabuğu v.b. (ben sadece fındık ekledim)
    Hazırlanması:

Fırını 190C'ye getirin. Fırın tepsisini yağlayın ya da yağlı kağıt serin.
    Yağ, yumurta, şeker ve vanilini mikserle iyice çırpın. Unu ve kabartma tozunu ayrı bir kabın içinde karıştırın. Bunu yumurtalı karışıma ekleyin. Elinizi yıkayıp ıslak bir bezle nemli kalacak şekilde silin. Hamuru 4 parçaya ayırın. Her birini fırın tepsinizin boyunda rulo yapın. (Hamur biraz daha una ihtiyaç duyabilir ama mümkün olduğunca az un ekleyin, eklediğiniz un 1 su bardağını geçmesin.)
    Ruloların üzerine elinizle hafifçe bastırıp düzleşmelerini sağlayın. Fırında 25-30 dakika (altın sarısı renk alana kadar) pişirin.
    Fırından çıkarıp fırın telinde soğumalarını sağlayın. Ele alınabilecek kadar ılınınca ruloları verev kesin. Tekrar fırına verip her iki tarafını 6-10 dakika daha pişirin.

Bengi, Nurcan Teyzesine minnettar!

Afiyet olsun fistigima.