Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. LUTFEN COK DIKKATLI OLUN...

Arkadaşlar E-mailime gelen bir yazıyı paylaşmak istedim.

LUTFEN COK DIKKATLI OLUN...
    Yasanmis bir olay;

Yer Istanbul....

Bir genç deniz kenarinda, bankta yorgunlugunu atmak icin oturmaktadir.

Bir muddet tek basina oturduktan sonra 20-22 yaslarinda baska bir genc
    yanina gelerek bankin diger ucuna oturur. 2-3 dakika soona bu gencin
    arkadaslari oldugu anlasilan iki akrani daha gelir. ellerinde 3 bardak cayla...gencler birer bardak kendileri alirlar ve 3. bardagi daha >onceden gelip oturmakta olan

diger arkadaslarina ikram ederler..fakat yogun israrlara ragmen arkadaslari cayi sevmediinin zaten bildiklerini bu yuzden de o cayi bosa aldıklarini"
    falan soyleyerek reddeder.. O zamana kadar hic bir diyaloga girmedikleri arkadasima donerek: "yaa hocam bu cayi aldik ama arkadas
    icmeyecek..bari sen icte israf olmasin" derler.. Ilk basta reddetse de israrlara dayanamayip cayi alir ve icmeye baslar.. Bu arada 3 lü, ne kadar yanyana olsalarda arkadasimdan bagimsiz olarak koyu bi sohbete dalmistir.. Çayin sonlarina dooru bas donmesi hissetmeye
    baslar..tabi o an anlar basina bi bela aldigini..3lü ise sohbetlerine
    bununla ilgilenmeden hala devam etmektedirler..

Bas donmesi ve halsizlikle oldugu yerde durmaktadir.. Bir an kendine gelip bunlardan uzaklasmasi gerektigini dusunerek ayaga kalkar ve biraz ilerdeki otobus duragina zor da olsa varir.. Fakat 3lü de bununla birlikte harekete gecmis ve duraga gelmistir..otobuse binip koltuga oturdugunda 3 lü de otobuse binip bunu rahatca gorebilecekleri bir yere oturur..fakat
    bu arada artik neredeyse bilincini kaybetmek uzeredir..buyuk bir gayretle
    cep telefonunu cikarip (teknolojinin gozunu seveyim) arkadasini arar, basina boyle bir is geldigini, o an otobuste olduunu,falanca durakta inecegini ve arkadasindan kesinlikle orda bekleyip kendisini almasini soyler..

Duraga geldiginde iner ve arkadasinin kucagina bayilir..
    Arkadasi ise bununla beraber inen 3 lü den suphelenerek Birlikte hemen bi taksiye binip hastaneye giderler.. Acil de doktorlar imdada yetisir ve arkadasinin

yanina gelerek: "arkadasin intihar mi etti?" diye sorar. Neden boyle bir sey sordugunu sorar doktara.

Doktor ;" asiri dozda ilac almis. Gecikseydiniz kurtaramayabilirdik" diye
    cevap verir.. Isin daha ilginci ve can alici noktasiysa daha sonra bu 3'lünün ORGAN MAFYASI olmasi ihtimalinin düsünülmesidir. Bu 3lü o zaman yakalanamadi..yani hala ortaliklarda geziniyorlar..Izmit depreminde ölülere musallat olan organ mafyalari, isi daha da ileri goturerek canli insanlarin pesine dusmektedir..

Bu yasanmis bir olay.. Herkesin çolugu çocugu ve yakinlari var, ozellikle Istanbuldakiler dikkat etsin..

Re: LUTFEN COK DIKKATLI OLUN...

TANRIM BU ÜLKEYİ VE İNSANLARI SEVMEK İSTİYORUM AMA BU TÜR OLAYLARI DUYDUKÇA SEVMEK BİR TARAFA NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUM.BU KADAR KÖTÜYE GİDİLİRMİ SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM ARTIK . ÇOCUKLARIMIZI NASIL BİR GELECEK BEKLİYOR BİLMİYORUM VE ÇOK ENDİŞE EDİYORUM

Merhabalar,

Ben de biraz once bana temizlige gelen hanimdan duydugum bir olayi aktarmak istedim. Gorumcesi Sisli tarafinda bir doktora gitmis, doktor kist oldugunu ve ameliyat etmis ve karnindan yumruk buyuklugunde kist cikardigini soylemis. Fakat aradan zaman gecmesine ragmen kadincagiz iyilesememis ve evde birgun durumu agirlasinca hastaneye kaldirmislar, hastanede cekilen film sonucu kadinin bir bobreginin alindigi saptanmis. kadincagizin durumu da agirmis, zaten fakir insanlar. Simdi arastiriliyormus, insallah suclular yakalanir.

Demek ki her doktora da guvenip, ameliyat masasina yatilmayacak.

Sevgiler

Aman yaa cildirmis bu insanlar.....Ayy ne diyecegimi sasirdim...

ay ayten yazını okurken korkudan ürperdim ya anlamıyor bu insanlar ne insan desen değil hayvan bile yapmaz bunların yaptığını ankarada böyle şeyler ya yok ya ben duymadım ben yaşayamam istanbulda kafayı yerim valla

2-3 yıl önce bir tatil köyünde bir ingilizden bizim fotomuzu çekmesini istedik pls. diyerek ama değil foto çekmek yanımıza bile yaklaşmadan no no gibi bir hareket yapıp hızal uzaklaştı. yadırgamıştık ve gözünü seveyim bizim insanımızın demiştik..

sanırım artık biz de yavaş yavaş insani yaklaşımlarımızı bir kenara bırakmalıyız, insanlar (insan görünümündeki kişiler) fırsatçı olmuşlar olmaktalar..

dikkatli olmak ve yabancılarla diyalogda şüpheci davranmak gerekiyor
    BUKET06 yazdı:
    TANRIM BU ÜLKEYİ VE İNSANLARI SEVMEK İSTİYORUM AMA BU TÜR OLAYLARI DUYDUKÇA SEVMEK BİR TARAFA NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUM.
    bu durumun bizim ülkemizde olduğunu mu sanıyorsunuz, ülkemizi aşağılamaktan ne zaman vaz geçeceğiz, bu tür olaylar ve daha da alası gelişmiş-geri tüm ülkelerde yaşanıyor, yapanlara bakarak ülkenizden nefret etmeyiniz, ama yapanların cezalandırılmamasına, yakalanamamasına tepkimiz elbette olmalı..

7. Re: LUTFEN COK DIKKATLI OLUN...

Buna benzer mailler almıştım daha önce bende önce inanmak istemiyor insan ama maalesef bunlar gerçek. İnsanlar kendi yaşamlarını devam ettirmek para kazanmak için başkalarının yaşamlarını hiçe sayıyorlar. Böyle şeylerin olmadığı sevgi dolu bir dünya ümid ediyorum ama...

Kimin aklına gelir çayın içine ilaç koydukları.Hiç kimseye given olmuyor.Öyle bir dönemki adamı ayakta soyuyorler.Yuhh yaaa.Allah belelarını versin.Çok sinirlendim yaa.

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

çok kötü insanlık ölmüş resmen bir tek İstanbul değil her an her yerde böyle insanlar karşımıza çıkabilir yani.
    İnsanlara güvenimi yitirmemek istiyorum.
    Ama çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyor eğer böyleyse düşünmek bile istemiyorum.

SEVGİYLE

evet bu mail bana da gelmisti
    gerçektende cok ürkütücü artık kime güveneceğimizi ne yapacağımızı sasırdık valla
    Daha ileride neler duyacaz kimbilir.
    Huzurlu yarınlar